QUOTE(sushi @ 2012 08 04, 21:48)
Na, pvz., mezgant pirmas eiles, man kažkodėl išmegztos akys ne nusikabina gražiai, o užsilieka ant... net nežinau, kaip čia juos pavadinus ant tų lenktų geležiukų, kurie skirti šukoms užkabinti... Kiek ieškojau, nebalai kur pavyko rasti šios problemos sprendimo ar čia kokį neteisingą siūlų įtempimą pasirenku, ar čia bėda kur nors kitur?..
Taip pat man pačiai toks įspūdis, kad vežimukas juda kažkaip sunkiai kiek žiūrėjau youtube įvairių įrašų, susidarė įspūdis, kad jis turėtų važinėti labai legvai. Tai vėlgi ar čia neteisingas siūlų įtempimas, ar su pačia mašina kas nors ne taip, ar aš ką nors ne taip darau - pamačius gyvai, kaip yra mezgama su mezgimo mašina, kažkaip įtariu, kad tokių va smulkmenų daug išaiškėtų iš karto...
Nes nesu gyvai niekada mačius, kaip kas turėtų būti daroma...
Laba diena, 100 metų nebuvau...
Pirma pastaba: tu ant ko šukas kabini? ant kabliukų jų tikrai nereikia kabinti, o reikia ant siūlų
gal dėl to ir nemezga?
Antra, teisingai merginos sako, patikring sponge bar. Adatų spyruokliavimas turi būti minimalus.
Trečia, labai atidžiai kabink svorius - jei per daug bus, negerai, per mažai ar netolygiai-irgi negerai.
Pabandyk youtube paieskoti, tikrai daug pamokėlių yra
Kuriam mieste gyveni? Galėčiau pamokyti gyvai ir pažiūrėti, kas ten su ta mašina tavo negerai