Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(sushi @ 2012 08 07, 19:32)
Ristina, reikės dar kartelį patikrinti tą sponge bar... mastau.gif Ačiū labai už pastebėjimus visoms.  4u.gif Karieta tai lyg ir teisingai - kad ten nelabai yra kaip kitaip uždėti... Be to, be siūlo ji labai lengvai važinėja...  ax.gif

Na, aš turėjau gabumų uždėti karietą neteisingai biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2012 08 04, 21:48)
Na, pvz., mezgant pirmas eiles, man kažkodėl išmegztos akys ne nusikabina gražiai, o užsilieka ant... net nežinau, kaip čia juos pavadinus – ant tų lenktų geležiukų, kurie skirti šukoms užkabinti... Kiek ieškojau, nebalai kur pavyko rasti šios problemos sprendimo – ar čia kokį neteisingą siūlų įtempimą pasirenku, ar čia bėda kur nors kitur?.. mastau.gif

Taip pat man pačiai toks įspūdis, kad vežimukas juda kažkaip sunkiai – kiek žiūrėjau youtube įvairių įrašų, susidarė įspūdis, kad jis turėtų važinėti labai legvai. Tai vėlgi – ar čia neteisingas siūlų įtempimas, ar su pačia mašina kas nors ne taip, ar aš ką nors ne taip darau - pamačius gyvai, kaip yra mezgama su mezgimo mašina, kažkaip įtariu, kad tokių va smulkmenų daug išaiškėtų iš karto...  blush2.gif Nes nesu gyvai niekada mačius, kaip kas turėtų būti daroma...  ax.gif

Laba diena, 100 metų nebuvau...
Pirma pastaba: tu ant ko šukas kabini? ant kabliukų jų tikrai nereikia kabinti, o reikia ant siūlų 4u.gif gal dėl to ir nemezga?
Antra, teisingai merginos sako, patikring sponge bar. Adatų spyruokliavimas turi būti minimalus.
Trečia, labai atidžiai kabink svorius - jei per daug bus, negerai, per mažai ar netolygiai-irgi negerai.

Pabandyk youtube paieskoti, tikrai daug pamokėlių yra 4u.gif

Kuriam mieste gyveni? Galėčiau pamokyti gyvai ir pažiūrėti, kas ten su ta mašina tavo negerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Merisier, šukas ant siūlų kabinu, bet turbūt, kaip ir kitos merginos pastebėjo, turbūt su svoriais nepataikau... blush2.gif

Aš Vilniuje gyvenu, tik tiek, kad mezgimo mašina dabar sukrauta atgal į dėžę, už kokio mėnesiuko, kai vasaros reikalai pasibaigs, bandysiu vėl traukt ir žiūrėt, kas ten prie ko. smile.gif O tu pati iš kokio miesto būsi?
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2012 08 14, 10:47)
Merisier, šukas ant siūlų kabinu, bet turbūt, kaip ir kitos merginos pastebėjo, turbūt su svoriais nepataikau... blush2.gif

Aš Vilniuje gyvenu, tik tiek, kad mezgimo mašina dabar sukrauta atgal į dėžę, už kokio mėnesiuko, kai vasaros reikalai pasibaigs, bandysiu vėl traukt ir žiūrėt, kas ten prie ko. smile.gif O tu pati iš kokio miesto būsi?

Gak svoriais, gal siūliukais, gal mašina "suragėjusi" nuo ilgo nenaudojimo... Reik žiūrėti, bandyti...
Tai kai vėl grįši prie mezgimo-gali drąsiai kreiptis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjos....

Kokia nostalgija, skaitant Jūsų forumus.... Pagaliau susikaupiau ir noriu parduoti savo mešinyte. Jau metus nemezgu, pavasari sudėjau siulus (kažką pardaviau), o vasara išardžiau meždimo mašiną.... Reikejo dar kelių mėnesių, kad prisiversčiaus pasakyti garsiai.... PARDUODU unsure.gif

Taigi, parduodu PASSAP (elektroninis, su verikliu, ir 4 spalvų keitikliu)..

Jei kas domina į AŽ
Atsakyti
prisiskaiciau ir uzsimaniau kaip mazas vaikas. tik, kad nelabai esu maciusi realiai kaip su jomis mezgama. doh.gif .
Atsakyti
youtube: knitting machine
Atsakyti
aha vakar iki 03.00 nakties prisiziurejau filmuku. tai snd truputi koma kai reikejo keltis ryte i darbeli.

sakykit koks butu geriausias santykis tarp kainu ir galimybiu. man namie saviems poreikiams megzti. vaikam sau vyrui. na iskaitant tai kad tik filmukus esu ziurejus, o gyvai ne vienos neciupinejus. na pamenu vaikystej maciau, bet nelabai tuo metu rupejo. biggrin.gif 4u.gif

labiausiai kiek skaiciau temeles brother dominuoja. bet as tarp modeliu pasiklydusi. kiek supratau geriau ziureti i tas kuriu modeliai virs 800 prasideda. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 24 rugsėjo 2012 - 10:45
Kvartetas,

Aš kaip visada, rekomenduosiu sava patirtimi remdamasi: rinkis Brother arba Knitmaster. Brother populiariausios, bet Knitmaster na mažiau geros. Ir kai kurie jų modeliai turi dyyyydeli privalumą: kiauraraščius mezgant nereikia keitalioti karietų taip, kaip Brotherio. Viena yra. Plius, jei neklystu, neturi ji diržo, t.y. jo nereikės keisti smile.gif

O šeip dėl modelių, jei ties Brother apsistosi - mano nuomone, optimaliausias variantas yra 830-881 modeliai. Jie visi panašūs, mezga vidutinio storumo siūlais, visokiais raštais.
Atsakyti

Aš turiu Neva - 1 mezgimo mašiną, bet ji man sunkiai mezga ir kartais visai akių neišmezga, karietėlė važinėja sunkiai, bet tikrai švari ir sutepta, anytai irgi sunkiai mezgė, tai ji buvo ją numetusi, o aš ir dukra svajojam apie sukneles ir sijonus žakardiniu raštu, taip pat plono siūlo ažūrai labai patinka, tai su maniške turbūt be nervinio išsekimo tokių grožių nenusimegsiu.
Jau kelios dienos ieškausi mašinos naujos , bet Silver Reader ir jokių kitokių nerandu, jų kainos tikrai didelės, bet vistiek pasiryžusi mokėti. Gal galit patarti ar pirkti perfokartinę ar iškarto su kompiuterine programa. Jeigu įmanoma parašykite kas turite tokias mašinas savo mezgimo įspūdžius su jomis ir šiaip jūsų manymu katra ko verta. Ačiū
Atsakyti
Merginos,

Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi kas siuntėtės mezgimo mašinas iš Ebay. Domina Brother elektroninės mašinos virš 900 modeliai. Gal galite išduoti už kiek pavyko nusipirkti ir kiek kainavo siuntimas į Lietuvą. Dėkui iš anksto už info 4u.gif
Atsakyti
Labas.O gal kas turit singer 700 mezgimo mašina?Galvoju pirkti,bet niekaip neišsirenku kokią?
Atsakyti