Sveikos, merginos, ar atsirastų jūsų tarpe, kas galėtų pamokyti megzti su Brother KH-860 mašina? Atsilyginčiau.
QUOTE(sushi @ 2012 08 04, 08:41)
Sveikos, merginos, ar atsirastų jūsų tarpe, kas galėtų pamokyti megzti su Brother KH-860 mašina? Atsilyginčiau.
Nemanau, kad lb reiktų tų "gyvų" pamokymų aišku, nepakenktų.
aš pati prie keletą mėnesių įsigijau ir jau visai neblogai vyksta procesas
youtubėj daug įvairiausių pamokėlių. Nuo akių uždėjimo, iki nuėmimo.
Rusiškuose forumuose.
Na, nežinau, kažkaip bent kartelį kokį būtų smagu gyvai pamatyti, kas prie ko, nes turiu keletą konkrečių klausimų pradžiai, kurių neradau youtub'ėj, Sakau, gal kas su pačia mašina ne taip, o gal kažką tiesiog ne taip darau... O ir šiaip, jei kas išmano, tai, manau, gyvai daug greičiau yra tiesiog pamatyt tam tikrus principus, nei valandų valandas sėdėti ir ieškoti kiekvienos smulkmenos...
Aišku, jei nerasiu, kas galėtų supažindinti su pagrindiniais dalykais, tai ieškosiu pati, kame nesėmės šaknys...
Aišku, jei nerasiu, kas galėtų supažindinti su pagrindiniais dalykais, tai ieškosiu pati, kame nesėmės šaknys...
QUOTE(sushi @ 2012 08 04, 16:41)
Na, nežinau, kažkaip bent kartelį kokį būtų smagu gyvai pamatyti, kas prie ko, nes turiu keletą konkrečių klausimų pradžiai, kurių neradau youtub'ėj, Sakau, gal kas su pačia mašina ne taip, o gal kažką tiesiog ne taip darau... O ir šiaip, jei kas išmano, tai, manau, gyvai daug greičiau yra tiesiog pamatyt tam tikrus principus, nei valandų valandas sėdėti ir ieškoti kiekvienos smulkmenos...
O kas tau neaišku?
QUOTE(Ristina @ 2012 08 04, 12:10)
O kas tau neaišku?
Na, pvz., mezgant pirmas eiles, man kažkodėl išmegztos akys ne nusikabina gražiai, o užsilieka ant... net nežinau, kaip čia juos pavadinus ant tų lenktų geležiukų, kurie skirti šukoms užkabinti... Kiek ieškojau, nebalai kur pavyko rasti šios problemos sprendimo ar čia kokį neteisingą siūlų įtempimą pasirenku, ar čia bėda kur nors kitur?.. Taip pat man pačiai toks įspūdis, kad vežimukas juda kažkaip sunkiai kiek žiūrėjau youtube įvairių įrašų, susidarė įspūdis, kad jis turėtų važinėti labai legvai. Tai vėlgi ar čia neteisingas siūlų įtempimas, ar su pačia mašina kas nors ne taip, ar aš ką nors ne taip darau - pamačius gyvai, kaip yra mezgama su mezgimo mašina, kažkaip įtariu, kad tokių va smulkmenų daug išaiškėtų iš karto... Nes nesu gyvai niekada mačius, kaip kas turėtų būti daroma...
Jei karieta sunkiai juda, pirmiausia reikia mašiną sutept su mašinine alyva. Tinka tokia pat kaip ir siuvimo mašinom. Kaip ir ką tept yra mašinos instrukcijoj, pas mane 106 107 psl.
QUOTE(darbeja @ 2012 08 04, 13:37)
Jei karieta sunkiai juda, pirmiausia reikia mašiną sutept su mašinine alyva. Tinka tokia pat kaip ir siuvimo mašinom. Kaip ir ką tept yra mašinos instrukcijoj, pas mane 106 107 psl.
Bandžiau sutept pagal instrukciją, bet nepagelbėjo... QUOTE(sushi @ 2012 08 04, 20:48)
Na, pvz., mezgant pirmas eiles, man kažkodėl išmegztos akys ne nusikabina gražiai..
Taip pat man pačiai toks įspūdis, kad vežimukas juda kažkaip sunkiai
Taip pat man pačiai toks įspūdis, kad vežimukas juda kažkaip sunkiai
Pas mane 861.
Akys nenusikabina, jei per mažai svorio užkabinta.
Jūs gal mezgatė su kokiais storais suktais siūlais??? Mašinoms geriau siūlas gijose, nei kamuoliukuose, skirtuose rankomis megzti.
Man jūsų išvardintos problemos dingo tiesiog nusipirkus normalius ir plonesnius siūlus.
Tada ir svorelius normaliai galima užkabinti ir karietėlė kaip bitė varo. Karietėlės takelius ant mašinos patepu alyva kas kažkiak laiko.
Nu jei visai blogai galite rudenį užsukti į svečius Vilniuje ir pažiūrėti, tik esu gal tik porą daiktų su mašina numezgusi
linaslineli, ačiū labai už pastebėjimus. Gali būti, kad siūluose problema, nes pabandymui tiesiog ėmiau tai, ką turėjau, specialiai nepirkau jokių siūlų. Reikės atkreipti į tai dėmesį.
Taip pat dėkui ir už pasiūlymą užsukti, jei ką, parašysiu į AŽ.
Taip pat dėkui ir už pasiūlymą užsukti, jei ką, parašysiu į AŽ.
Man siūlas kabinosi už tų "kabliukų", kai buvo susidėvėjusi sponge bar kai ją pakeičiau - ėmė mašiniuks beveik pati megzti
Sushi,o ar karieta teisingai uždėta?
Sushi,o ar karieta teisingai uždėta?
linaslineli, maniškė irgi dar nepakinkyta darbui, bet ruošiuosi morališkai, noriu viską išsiaiškinti prieš kibdama į darbus.
Ristina, reikės dar kartelį patikrinti tą sponge bar... Ačiū labai už pastebėjimus visoms. Karieta tai lyg ir teisingai - kad ten nelabai yra kaip kitaip uždėti... Be to, be siūlo ji labai lengvai važinėja...
Ristina, reikės dar kartelį patikrinti tą sponge bar... Ačiū labai už pastebėjimus visoms. Karieta tai lyg ir teisingai - kad ten nelabai yra kaip kitaip uždėti... Be to, be siūlo ji labai lengvai važinėja...