Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Ačiū darbeja už atsakymą smile.gif
Aš kažkaip apskritai neblogai draugauju su kompiuteriais, tai man ir atrodo, kad su tokia būtų paprasčiau susidraugauti nei su perfokortomis blush2.gif O sakykit, ar ją galima jungti prie kompiuterio (suprantu, kad reikia spec. programos), norint pasidaryti mezginių iškarpas? Gal šiaip kokių turėtumėt pastebėjimų, minusų?
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri galit patart. Sulūžo Brother metalinė juosta, pakeičiau,bet įdėjus perfokortą, neišmeta raštui adatų. Kas tai galėtų būti?
Atsakyti
Merginos noriu mezgimo mašinos, bet esu mezgusi paauglystėje su mamo neva mašina ir noriu išmanančių paklausti su tokia mašina, kurios nuorodą įklijuoju, ką galima megzti?

http://www.skelbiu.l...a-20053734.html

Noriu kiauraraščių, spalvotų raštų, pynių raštų. Su ja galima?
Atsakyti
kiaurarasciams reikes atskiros karieteles.
spalvotus megs.
pynes reikia rankom perkelineti, nesvarbu kokia masina.
Atsakyti
Mezgejeles, noreciau pagalbos, isigijau broliuka, nu ne velnio, neiseina megzt, kartu buvo ir antra adatine, nemoku uzsidet,o gal daugiau bijau, kad ko nesulauzyciau. Suprantu, kad dabar pats darbymetis, bet gal atsirastu 4u.gif atsilyginsiu
Atsakyti
QUOTE(extra* @ 2014 11 01, 20:02)
Mezgejeles, noreciau pagalbos, isigijau broliuka, nu ne velnio, neiseina megzt, kartu buvo ir antra adatine, nemoku uzsidet,o gal daugiau bijau, kad ko nesulauzyciau. Suprantu, kad dabar pats darbymetis, bet gal atsirastu  4u.gif atsilyginsiu

Kur gyveni?
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2014 11 02, 07:04)
Kur gyveni?

Gyvenu Telsiu rajone, bet vaziuociau ir i kitus miestus
Atsakyti
Sveikos, mezgėjos,
gal kuri nors turite lietuvišką silver reed sk280 instrukciją ir galėtumėte pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgejeles,
nusprendziau nusipirkti geresne mezgimo masina Silverio neisgalesiu, tai mastau apie Mezgimo mašina brother kh 890 arba 881 ka galit man apie jas pasakyti kaip jos mezga ar geros? Aciu is anksto apie atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
turiu abi, rekomenduoju. 890 nuo 881 skiriasi tuo, kad yra imontuotas begelis Garter karietai, o ant 881 jis dedasi atskirai.
Atsakyti
turiu abi, rekomenduoju. 890 nuo 881 skiriasi tuo, kad yra imontuotas begelis Garter karietai, o ant 881 jis dedasi atskirai.
Atsakyti
Nu va del masinos jau sutarta wub.gif
aciu kad atsiliepet 4u.gif
Atsakyti