Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(Liliukė @ 2014 06 02, 16:48)
Sveikos,

senokai "teršiau" jūsų eterį smile.gif Kai sugalvojau, kad noriu mezgimo mašiniuko kreipiaus į jus pagalbos. Labai daug padėjo Jautiena su patarimais, bet ji gerai man buvo pasakius arba lips mašiniukas arba bus užmestas į kampą  rolleyes.gif D Daivuliau buvo atvažiavus netgi apmokyti mane, nes bais bijojau kišti nagus prie Broliuko  doh.gif Bet nedaug aš su ja gaunu pamegzti, nuolatinės vaiko ligos, darbai ir t.t. tiesiog neprisėdu aš prie mašinos ir matau, kad ji tik užima vietą. Turiu veiklos per daug po darbo ir mezgimui man tiek daug laiko nelieka. Todėl aš nusprendžiau parduoti savo Broliuką.
Pirkau mašiną per EBAY - laimėjau aukcione. Kondicija mašinos buvo tikrai neprasta. SUsiradau kurjerius kurie atgabeno į LT. Tada susiradau Vilniuje mestrelį, kuris pasiėmė mano mašiniuką, visą išvalė, sutepė, pakeitė dalį adatų ir t.t. (jo kontaktus galėsiu irgi duoti), papildomai dar siulvedį pirkausi (man regis Jautiena atsiuntė).
Taigi į mano komplektą parduodamą įeina:
* Brother KH881
* Brother KR850
* Brother KA8310
Pagrindinis mašiniukas turi savo dėklą ir įeina visi svareliai ir kt. reikalingi reikmenys. Riberis paprastoje dėžėje buvo įdėtas. Visa mašina tikrai tvarkinga, nes prikau prieš metus, bet pasinaudojau ja tikrai LABAI MAŽAI praktiškai nepanaudota. Tik, kad pasirūpinau pilnu jos sutvarkymu.
Užsidirbti aš iš jos tirkai nenoriu ir atiduosiu už tiek kiek pati išleidau už mašiniuka+atsiuntimas+meistrelio sutvarkymas+siulvedys. Parduosiu už 1200 LTL. Padovanosiu dar keles tuščias perfokortas, nes aš jas nusipirkau, bet nepanaudojau! Man regis kokios 5 tikrai bus.

PARDUOTA ax.gif
Atsakyti
Ruošiuosi pirkti skylamušį broliukui 881 ir dabar susimasčiau ar tie skylamušiai visi vienodi, tinka bet kokio modelio broliukui?
Atsakyti
taip tinka visom standartinem masinom.
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 06 30, 16:05)
Ruošiuosi pirkti skylamušį broliukui 881 ir dabar susimasčiau ar tie skylamušiai visi vienodi, tinka bet kokio modelio broliukui?

Turiu viena atliekama, jei domina, rasykit AZ wink.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas turit atliekama siulu vyniotuva.
Atsakyti
Sveiki, sumasčiau pirkt mezgimo mašiną, naujos labai brangios, todėl dairausi dėvėtos. Kadangi su mašina niekada nemezgiau, tai net nežinau ar išmoksiu, todėl noriu pirkti nesudėtingą ir nebrangią. Ar verta pirkti Neva, ar bus jai dalių, ar jas iš vis dar kas nors taiso? O gal geriau kokią nors kitą, man svarbu, kad būtų jai dalių, ir žmonių mezgančių su tomis mašinomis, kad galėčiau pasiklaust patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2014 07 08, 18:59)
Sveiki, sumasčiau pirkt mezgimo mašiną, naujos labai brangios, todėl dairausi dėvėtos. Kadangi su mašina niekada nemezgiau, tai net nežinau ar išmoksiu, todėl noriu pirkti nesudėtingą ir nebrangią. Ar verta pirkti Neva, ar bus jai dalių, ar jas iš vis dar kas nors taiso? O gal geriau kokią nors kitą, man svarbu, kad būtų jai dalių, ir žmonių mezgančių su tomis mašinomis, kad galėčiau pasiklaust patarimų  4u.gif

Siūlyčiau paskaitinėt šią temą nuo pradžių mirksiukas.gif . Tikrai yra nemažai patarimų. Aš pati kaip pradedančioji pirkau Brother kortelinę mašiną. Detalių joms būna, o ir nesulaužiau kol kas dar nieko rolleyes.gif . Aš patenkinta savo pasirinkimu 4u.gif
Atsakyti
Skaitau jau antrą kartą lotuliukas.gif Tik gaila, kad daug nuorodų jau neveikia. Brother aišku geriau, bet Neva kur kas pigesne, Brother turbut ir už 1000Lt nenupirkčiau 4u.gif Ir taip supratau per Ebay reikia ieškot, Lietuvoj dar brangiau. Iš Brother norėčiau KH881, bet manau man užtektų Nevos 5, svarbu, kad veikianti butų, su visom dalim 4u.gif Su jomis daug kas mezgė, gal kas patartų kaip megzti 4u.gif Tik kažin ar joms bent adatų buna pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2014 07 08, 22:28)
Skaitau jau antrą kartą  lotuliukas.gif Tik gaila, kad daug nuorodų jau neveikia. Brother aišku geriau, bet Neva kur kas pigesne, Brother turbut ir už 1000Lt nenupirkčiau  4u.gif Ir taip supratau per Ebay reikia ieškot, Lietuvoj dar brangiau. Iš Brother norėčiau KH881, bet manau man užtektų Nevos 5, svarbu, kad veikianti butų, su visom dalim  4u.gif Su jomis daug kas mezgė, gal kas patartų kaip megzti  4u.gif Tik kažin ar joms bent adatų buna pirkti  g.gif

Visgi ieškau Brother mašinos už protingą kainą. Ačiū vienai mamai, kuri laiku ir vietoje mane paprotino 4u.gif
Atsakyti
Ieškau kūrybingo žmogaus mezgančio mezgimo mašina Vilniuje. Kompanionės bendrai veiklai kuriant drabužėlius, plačiau per a.ž.

Atsiprašau už poster_offtopic.gif Tiesiog pagalvojau, kad šioj temoj daugiau lankosi mezgėjųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2014 07 09, 00:41)
Visgi ieškau Brother mašinos už protingą kainą. Ačiū vienai mamai, kuri laiku ir vietoje mane paprotino  4u.gif

galiu pasiulyt broliuka KH950 ir riberi kr850,
Atsakyti
Sveikos. mezgu tik virbalais kolkas na bet kaip ir daugelis cia knieti tiesiog man isigyt masiniuka. Skaiciau skaiciau cia labai daug ir manau dar daug skaitysiu, kol nuspresiu kokio jo man reik ir ar tikrai reik. Na dabar kolkas noreciau pradziai broliuko 8xx serijos kazkur, tokio kur jau kortelinis butu. Nenoriu elektrinio, uzteks paprasto. Ir dabar apie tuos riberius. Jei masiniukas butu be jo, tai koki man ji dasipirkt kaip zinot? ar kiekvienos markes masiniukai turi tik jiem tinkanti riberi (tarkim 830 masiniukui tinka tik 830 riberis) ar gali ju tie seriju numeriukai skirtis kazkiek?
Ir aisku butu malonu sulaukt patarimu kokio numeriuko pirkt geriau ta masiniuka?
Aciu.
smile.gif
Atsakyti