Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(irinejus @ 2014 01 12, 10:55)
o kaip muitai? kokį kainos procentą jis sudarys?

perkant is ES saliu, muitu nera. As apgrindine adatine pirkau LT, o antra - is UK atsisiunciau. Buvau susidurus su beda, jog ne visi i LT nori siusti, bet yra ir paslaugiu britu 4u.gif tai kaina susidare is masinos kainos+siuntimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2014 01 12, 11:15)
perkant is ES saliu, muitu nera. As apgrindine adatine pirkau LT, o antra - is UK atsisiunciau. Buvau susidurus su beda, jog ne visi i LT nori siusti, bet yra ir paslaugiu britu  4u.gif  tai kaina susidare is masinos kainos+siuntimas  4u.gif

o jei skelbime rašo, kad nesiunčia, tai jokių šansų su pardavėju susitarti?
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 01 12, 11:57)

speju kad taip, nes masinos tikrai sunkios sad.gif nors manau parasyti jiems laiska ir pasiteirauti, niekas nedraudzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 01 12, 11:57)

aš pirkau būtent iš pardavėjo, kuris parašęs buvo niekur nesiunčia - pasiimt iš namų 4u.gif Pastačiau aukcione laimėjus parašiau laišką, kad atsiųsiu kurerį, kuris paims iš namų ir parveš man į Lietuvą. Nemanau, kad pardavėjas tokiu atveju gali atsisakyt...

Toliau - skambinau įvairioms firmoms Lietuvoj, kurios veža siuntinius iš įvairių Anglijos vietų. Susiradau, kas važiuoja netoli ir gali pasukt iki namų ir paimt.

Mašina su riberiu man kainavo 120svarų. Siuntimas beveik tiek pat - 400Lt. Tačiau tuo metu Lietuvoj skelbimuose ne mažiau 1800lt mašinos ėjo.

Šalia tų ~900Lt dar trūko Lace karietos ir tų geležų jai važiuot - tai dar 150+40Lt sumokėjau.

Skylamušį teko dasipirkt. Irgi pirkau ebay mirksiukas.gif Maždaug pusę sutaupiau, ką Lietuvoj būčiau pirkus.

Mašina pas mane Brother KH 881, Riberis KR850 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 sausio 2014 - 14:09
ką galite pasakyti apie Brother Knitting Machine KH-830 & Ribbing Attachment KR-850 & Knitleader KL-116. gal kuri mezgate su ja? noriu dalyvauti aukcione ir nežinau ar verta.
padėkit, nes aukcionas baigsis 21.00 val. šiandien.
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 01 13, 18:36)
ką galite pasakyti apie Brother Knitting Machine KH-830 & Ribbing Attachment KR-850 & Knitleader KL-116. gal kuri mezgate su ja? noriu dalyvauti aukcione ir nežinau ar verta.
padėkit, nes aukcionas baigsis 21.00 val. šiandien.

Sveiki,

nemaciau zinutes. Kaip pasiseke aukcionas? as mezgu su KH-830 ir KR-830, tai man kolkas sociai per akis. Atsisedus prie jos po Neva 1, tai tiesiog rojus. dar neisbandziau jos visu galimybiu. Man namudiniams mezginiams tokios masinos per akis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2014 01 15, 10:51)
Sveiki,

nemaciau zinutes. Kaip pasiseke aukcionas? as mezgu su KH-830 ir KR-830, tai man kolkas sociai per akis. Atsisedus prie jos po Neva 1, tai tiesiog rojus. dar neisbandziau jos visu galimybiu. Man namudiniams mezginiams tokios masinos per akis  4u.gif

nebepirkau, nes negavau atsakymo. Internete paskaičiau, kad tai pirmasis broliuko gaminys išsigandau, kad gali būti laaaaaabai sena ir nebedalyvavau. Labiau dairausi 881 ar 891 , nes daugiau apie jas informacijos iš forumiečių gavusi. O šiaip nesu 100 % nusprendusi kokią pirkti doh.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, gal yra mezgančių Silver reed SK-280? Būčiau dėkinga, jei pakomentuotumėt pliusus ir minusus. Gal buvo anksčiau apie tai kalbėta? Turiu labai nedaug laiko apsisprendimui.
Atsakyti
gal zinote, kas parduoda antra adatine SK 280 masinai? Aisku, noretusi pigiau nei parduotuveje...
Atsakyti
Turiu klausimą ar geras būtų sprendimas pirma nusipirkti broliuką, o paskui atskirai riberį? Klausiu, nes ebay radau tik broliuka 881 be riberio. Ir dar kas tai per daiktas "spalvų keitiklis" (jei gerai išsivečiau)? Ar jis reikalingas ir kam reikalinga lace karieta? atsiprašau, jei kvailai mano klausimai skamba, nes kol kas draugauju tik su neva.
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 02 17, 22:58)
Turiu klausimą ar geras būtų sprendimas pirma nusipirkti broliuką, o paskui atskirai riberį? Klausiu, nes ebay radau tik broliuka 881 be riberio. Ir dar kas tai per daiktas "spalvų keitiklis" (jei gerai išsivečiau)? Ar jis reikalingas ir kam reikalinga lace karieta? atsiprašau, jei kvailai mano klausimai skamba, nes kol kas draugauju tik su neva.

As pirkciau kartu su ribberiu 4u.gif lance karieta reikalinga megzti kiaurarascius (bent as tik sioj vietoj jos galimybes pramokau naudoti). Spalvu keitiklis, tai reikalingas norint megzti dvipusi zakarda ar kaip ten. Jo neturiu, bet kolkas ir nelabai reikia, paskaitykit forume mezgame mezgimo masinom ten neseniai apie tai snekejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2014 02 17, 22:58)
Turiu klausimą ar geras būtų sprendimas pirma nusipirkti broliuką,

Turint tik mašiniuką be antros adatinės(riberio) jūs galėsite megzti tik lygiom akim ir kai kuriais raštais.
O riberis reikalingas, kad nereikėtų rankom daryti blogų akių.
Su riberiu jūs galite megzti iškart gumytes, kojines, dvigubą žakardą. Aš visus mezginius pradedu nuo gumytės, tai net neįsivaizduoju, kiek laiko sugaiščiau be riberio.
Man asmeniškai nepatinka akių užmetimas su viena adatine, tiksliau ta plankutė, ant kurios svoriai kabinasi. Dažnai užsimetu akis ant abiejų adatinių su pagalbiniu siūlu, nes man ta riberio liniuotė, ant kurios kabinami svoriai patogesnė. kažkiek pamezgu pagalbiniu siūlu ir dedu gerą siūlą. Jei reikia, persimetu viską ant pagrindinės adatinės ir mezgu toliau.
Riberį visada galite dasipirkti, bet gal apsimoka viską vienu siuntimu atsisiųsti.
Spalvų keitiklį irgi galima dasipirkti, jei mėgstate keliom spalvom megzti. Prie pagrindinės mašinos yra siūlvedis dviem siūlams. Jei sugalvotumėt megzt iš daugiau nei dviejų spalvų siūlų, tai spalvų keitiklis praverstų. Bet yra keturi ar trys skirtingi spalvų keitikliai. Pasidomėkite prieš perkant, nes jų funkcijos skirtingos. Gal pradžiai jų ir nereikia, jei neįsigilinot iki galo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaslinelis: 19 vasario 2014 - 20:15