Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

ziurint ka turit omeny zvejot. priedu ir detaliu tikrai nemazai ebay.

pamenu kai as rinkausi, tai kazkas patare nuo kurio modelio i virsu rinktis verta.
Atsakyti
ismananciu prasyciau komentaro apie sia masina konkreciai

http://www.skelbiu.l...2-17603234.html
Atsakyti
Aš manyčiau super mašina. Aš ieškojau "didžiausias privalumas punchlace raštas" būtent to privalumo ir pirkau 894, bet joje nėra instaliuotos intarsijos. Jūsiškė geresnė. Prieš pirkdama savo pirmą Broliuką (2013-03-31) aš daug domėjausi ir tikriausiai rusų saituose radau tokią nuomonę, kad geriau pirkti seną 20-30 m. broliuką nei Silverį. Su senu broliuku megsi dar 100 metų. Tik perfokorteliniu, o kompiuteriniai visko gi jiems būna, kaip ir kompams.
Nesupratau Jūsų surastas modelis su apatine adadine, nuotraukose tai su tekste tai neužsimena, o parduoda? Ir apatinė adatinė geriau turi būti 850. Sekmės rankantis. Čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1Rimam: 10 sausio 2014 - 14:14
QUOTE(1Rimam @ 2014 01 10, 15:09)
Aš manyčiau super mašina. Aš ieškojau "didžiausias privalumas punchlace raštas" būtent to privalumo ir pirkau 894, bet joje nėra instaliuotos intarsijos. Jūsiškė geresnė. Prieš pirkdama savo pirmą Broliuką (2013-03-31) aš daug domėjausi ir tikriausiai rusų saituose radau tokią nuomonę, kad geriau pirkti seną 20-30 m. broliuką nei Silverį. Su senu broliuku megsi dar 100 metų. Tik perfokorteliniu, o kompiuteriniai visko gi jiems būna, kaip ir kompams.
Nesupratau Jūsų surastas modelis su apatine adadine, nuotraukose tai su tekste tai neužsimena, o parduoda? Ir apatinė adatinė geriau turi būti 850. Sekmės rankantis. Čia tik mano nuomonė.

blogiausia tai,kad man tas puchlace nieko nesako.... kiek gaudausi tai cia kazkas su kiaurarasciais ar klystu.... tame ir sunkumas,kad ant masinu pokolkas esu zalia, bet norisi nusipirkti tokia, su kuria prasimokinusi nebutu taip,kad va ir to truksta ir to.... norisi kad bent pagrindiniai elementai butu
Atsakyti
o aš kaip suprantu, tai, norint pirkti su antra adatine, bus ir kita kaina g.gif didesnė...
Atsakyti
Perskaičiau visą skelbimą, pasirodo be apatinės adatinės blush2.gif įdomu kiek apatinė adatinė.
Atsakyti
as iskarto supratau,kad su antra adatine brangiau bus
Atsakyti
Beprotiškai brangi mašina mirksiukas.gif Tikrai galima rast pigiau mirksiukas.gif Nes antra datinė dar bent 1000 sukainus, jei atskirai perkant 4u.gif Už tokią sumą ebayjuj galima neblogą jau elektroninį, o ne kortelinį brotherį nusipirkt 4u.gif

tas menamas ažūras gal ir neblogai, bet ar tikrai vien dėl jo apsimoka primokėt tokius pinigus? Gi žemesnį modelį bet šito menamo ažūro galima už 1200-1500Lt nusipirkt su abiem adatinėm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 10 sausio 2014 - 15:54
As irgi nemanau kad verta tiek moketi 4u.gif paiekokite ebay, tikrai rasite gera kompleta ir daug pigiau 4u.gif
Atsakyti
dekoju uz komentarus
Atsakyti
Mano Silveriui jau daugiau nei 30 metu, bet dirba kaip bitute. Cia vel tur but priklauso, kokia pataikei nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2014 01 10, 17:19)
As irgi nemanau kad verta tiek moketi  4u.gif  paiekokite ebay, tikrai rasite gera kompleta ir daug pigiau  4u.gif

o kaip muitai? kokį kainos procentą jis sudarys?
Atsakyti