Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

i 
Primenu, kad tema skirta patarimams, o ne prekybai
Atsakyti
Sveiki,
gal yra mezganciu su Neva-2?

Noriu paklausti ar imanoma vidury mezginio uzdet akis? Nu man reikia ,kad platetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2013 09 20, 11:16)
Sveiki,
gal yra mezganciu su Neva-2?

Noriu paklausti ar imanoma vidury mezginio uzdet akis? Nu man reikia ,kad platetu  smile.gif

laba, imanoma, persikeli krastines akis i sona ir i tarpa uzdedi
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2013 09 20, 11:54)
laba, imanoma, persikeli krastines akis i sona ir i  tarpa uzdedi

Supratau,aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra mezganciu su Passap Doumatic ar galinciu duoti patarima? Nesigauna pradziai visiskai. Turiu knyga, bet pagal intrukcija nesigauna arba tiesiog kazka ne taip darau. T.y. pirma eile prabraukus, antroj ar trecioj uzstringa vidury eiles mezgimas ir reikia viska isardyta ir pradeti is naujo.. Tinka visokie pagalbos budai: email, telefonas, skype..
Atsakyti
Mergaites,dar klausiu, mezgant geromis akimis be stulpelio,ka darote,kad nesiriestu apacia? As ir uzlenkiu i vidu apacia,nu vistiek riecia doh.gif
Va,kad ir sis megztukas
user posted image
Atsakyti
Mergickos, tema apie MEZGIMA mezgimo masinomis yra cia:
http://www.supermama...?...6564&st=348

asta: gali but, kad per mazai uzlenki, o uzlenkimo vidine puse ar mazesniu tankumu mezgi? o foto, tai greiciausiai lipa i virsu, nes ilgis toks, na nei ilgas ne trumpas ir devint tai pasiduoda i virsu.

medgalys: passap duomatic as tik paveiksleliuose macius ir tik tai zinau, kad zakardu kojines apvaliai galima ja megzt, bet net neisivaizduoju kaip...
Atsakyti
QUOTE(pipirmete2 @ 2013 09 05, 10:26)
Sveikos,

o gal dar turite mezgimo masinu meistro telefoną Vilniuje?

Iš anksto būčiau dėkinga

Cia meistrelio nr kuris man masiniuka tvarke 869936395
Atsakyti
hi.gif Sveikutės,

gal kuri mezgėjėlė iš Vilniaus norėtų mane pakonsultuoti, gyvų pamokėlių pravesti. Nelikčiau skoloje, už AČIŪ nieko neprašau, nes šiais laikais taip nebūna biggrin.gif Turiu aš ir instrukciją ir žinau, kad youtubas baisulingai padeda ir googlas visagalis, bet man taaaaaip noris ant drasos su kuonors kartu ta aparatą pirmą kartą susidėti ir pradėti STARTĄ rolleyes.gif flirt.gif Jau visos detalės surankiotos ir t.t. beliko pradėti ir man į jūsų būrį įsilieti pilnu tempu sokiai.gif
Atsakyti
Atsiprašau, jei ne vietoje kreipiuosi. Puseserė paskolino man mezgimo mašiną Brother KH 840. Žiūriu, kad ji neturi nei vienos perfokortos, ir aprašymo kaip ja naudotis. doh.gif Sakė, kad pati ja nesinaudojo 20 metų pragulėjo tik ir nepabandė su ja megzti ir pati jau nežada bandyti, todėl nieko negali padėti ir pas ją tų daikčiukų nėra. Gal galėtų kuri padėti, gal turi šios mašinos naudojimo instrukciją (gal net rusiškai, nes angliškai nesuprantu, bet iš bėdos ir angliškai tiktų). O taip pat gal kuri mezgėjėlė turi vienodų perfokortų ar šiaip nereikalingų? Labai dėkui ir laukiu pagalbos. smile.gif Aš kaunietė
Atsakyti
Sveikos
Kiek paskaiciau tai neradau nei vienos,kuri dirbtu su silver reed??? Masina nepigi, bet kazin ar pateisina lukescius ji g.gif gal kas dirbate su ja tai prasyciau komentaro
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2014 01 09, 14:37)
Sveikos
Kiek paskaiciau tai neradau nei vienos,kuri dirbtu su silver reed??? Masina nepigi, bet kazin ar pateisina lukescius ji  g.gif gal kas dirbate su ja tai prasyciau komentaro

Aš taip pat taikausi į šį aparatą, tad irgi būčiau dėkinga už nuomonę.
Atsakyti