Sveiki,
gal yra mezganciu su Neva-2?
Noriu paklausti ar imanoma vidury mezginio uzdet akis? Nu man reikia ,kad platetu
Noriu paklausti ar imanoma vidury mezginio uzdet akis? Nu man reikia ,kad platetu
QUOTE(asta1976 @ 2013 09 20, 11:16)
Sveiki,
laba, imanoma, persikeli krastines akis i sona ir i tarpa uzdedi
QUOTE(delfinyte @ 2013 09 20, 11:54)
laba, imanoma, persikeli krastines akis i sona ir i tarpa uzdedi
Supratau,aciu Jums
Sveiki, gal yra mezganciu su Passap Doumatic ar galinciu duoti patarima? Nesigauna pradziai visiskai. Turiu knyga, bet pagal intrukcija nesigauna arba tiesiog kazka ne taip darau. T.y. pirma eile prabraukus, antroj ar trecioj uzstringa vidury eiles mezgimas ir reikia viska isardyta ir pradeti is naujo.. Tinka visokie pagalbos budai: email, telefonas, skype..
Mergickos, tema apie MEZGIMA mezgimo masinomis yra cia:
http://www.supermama...?...6564&st=348
asta: gali but, kad per mazai uzlenki, o uzlenkimo vidine puse ar mazesniu tankumu mezgi? o foto, tai greiciausiai lipa i virsu, nes ilgis toks, na nei ilgas ne trumpas ir devint tai pasiduoda i virsu.
medgalys: passap duomatic as tik paveiksleliuose macius ir tik tai zinau, kad zakardu kojines apvaliai galima ja megzt, bet net neisivaizduoju kaip...
http://www.supermama...?...6564&st=348
asta: gali but, kad per mazai uzlenki, o uzlenkimo vidine puse ar mazesniu tankumu mezgi? o foto, tai greiciausiai lipa i virsu, nes ilgis toks, na nei ilgas ne trumpas ir devint tai pasiduoda i virsu.
medgalys: passap duomatic as tik paveiksleliuose macius ir tik tai zinau, kad zakardu kojines apvaliai galima ja megzt, bet net neisivaizduoju kaip...
QUOTE(pipirmete2 @ 2013 09 05, 10:26)
Sveikos,
o gal dar turite mezgimo masinu meistro telefoną Vilniuje?
Iš anksto būčiau dėkinga
o gal dar turite mezgimo masinu meistro telefoną Vilniuje?
Iš anksto būčiau dėkinga
Cia meistrelio nr kuris man masiniuka tvarke 869936395
Sveikutės,
gal kuri mezgėjėlė iš Vilniaus norėtų mane pakonsultuoti, gyvų pamokėlių pravesti. Nelikčiau skoloje, už AČIŪ nieko neprašau, nes šiais laikais taip nebūna Turiu aš ir instrukciją ir žinau, kad youtubas baisulingai padeda ir googlas visagalis, bet man taaaaaip noris ant drasos su kuonors kartu ta aparatą pirmą kartą susidėti ir pradėti STARTĄ Jau visos detalės surankiotos ir t.t. beliko pradėti ir man į jūsų būrį įsilieti pilnu tempu
gal kuri mezgėjėlė iš Vilniaus norėtų mane pakonsultuoti, gyvų pamokėlių pravesti. Nelikčiau skoloje, už AČIŪ nieko neprašau, nes šiais laikais taip nebūna Turiu aš ir instrukciją ir žinau, kad youtubas baisulingai padeda ir googlas visagalis, bet man taaaaaip noris ant drasos su kuonors kartu ta aparatą pirmą kartą susidėti ir pradėti STARTĄ Jau visos detalės surankiotos ir t.t. beliko pradėti ir man į jūsų būrį įsilieti pilnu tempu
Atsiprašau, jei ne vietoje kreipiuosi. Puseserė paskolino man mezgimo mašiną Brother KH 840. Žiūriu, kad ji neturi nei vienos perfokortos, ir aprašymo kaip ja naudotis. Sakė, kad pati ja nesinaudojo 20 metų pragulėjo tik ir nepabandė su ja megzti ir pati jau nežada bandyti, todėl nieko negali padėti ir pas ją tų daikčiukų nėra. Gal galėtų kuri padėti, gal turi šios mašinos naudojimo instrukciją (gal net rusiškai, nes angliškai nesuprantu, bet iš bėdos ir angliškai tiktų). O taip pat gal kuri mezgėjėlė turi vienodų perfokortų ar šiaip nereikalingų? Labai dėkui ir laukiu pagalbos. Aš kaunietė
QUOTE(juokiukas @ 2014 01 09, 14:37)
Sveikos
Kiek paskaiciau tai neradau nei vienos,kuri dirbtu su silver reed??? Masina nepigi, bet kazin ar pateisina lukescius ji gal kas dirbate su ja tai prasyciau komentaro
Kiek paskaiciau tai neradau nei vienos,kuri dirbtu su silver reed??? Masina nepigi, bet kazin ar pateisina lukescius ji gal kas dirbate su ja tai prasyciau komentaro
Aš taip pat taikausi į šį aparatą, tad irgi būčiau dėkinga už nuomonę.