Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(jautiena @ 2013 08 23, 00:20)
uhu kabejo ilga laika, tiksliau riberio kojeles buvo i stalo krasta iremtos. dabar jau prisukau...

Jautiena, gal ir nepelnytai, bet užsidedu sau pliusą biggrin.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tongue.gif instrukcijas varciau, bet iki tos vietos kur prisukt sako, matyt neprisikasiau...
Atsakyti
Laba diena,

noriu paprašyti Jūsų patarimo, ar Brother Electroknit KH-950i knitting+ribber machines verta 230 £.
Atsakyti
QUOTE(pipirmete2 @ 2013 09 01, 12:05)
Laba diena,

noriu paprašyti Jūsų patarimo, ar Brother Electroknit KH-950i knitting+ribber machines verta 230 £.

labas, manau, kad tikrai verta, as uz saviske pries kelis metus 950i ir veliau riberi sumekejau su siuntimu virs 2000lt
Atsakyti
labai gera kaina jeigu viskas tvarkoj...

klausykit, ar sunku parduot mezgimo masina lietuvoj? as cia turiu galimybe paiimt dvi, bet man tik vienos tereik, tai man idomu per kiek laiko galeciau parduot ta atliekama? nebrangiai aisku.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 01, 23:34)
labai gera kaina jeigu viskas tvarkoj...

klausykit, ar sunku parduot mezgimo masina lietuvoj? as cia turiu galimybe paiimt dvi, bet man tik vienos tereik, tai man idomu per kiek laiko galeciau parduot ta atliekama? nebrangiai aisku.

As saviski broliuka su ribeeiu norejau parduot, tai domejosi nemazai tik kaina nepatiko...
Atsakyti
hm... galvoju gal visgi paimti, tik bukle neaiski. gaila matyt gera daikta uzmesta, man taip norisi kuo daugiau mergicku uzkrest mezgimu, kad nepasimirstu sitas liaudies sugebejimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 01 rugsėjo 2013 - 23:23
Jautiena, nesunku parduot mirksiukas.gif jei nedaug užsiplėši biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 02, 01:19)
hm... galvoju gal visgi paimti, tik bukle neaiski. gaila matyt gera daikta uzmesta, man taip norisi kuo daugiau mergicku uzkrest mezgimu, kad nepasimirstu sitas liaudies sugebejimas.

šiuo metu aš viena iš tų kurios mezga tik rankom, bet labai užsinorėjo mezgimo mašinos. 4u.gif tikrai domintų jeigu viskas komplekte
Atsakyti
guli dvi dezes turetu but Knitmaster 360 su riberiu, bet 20 metu palepej prabuve, tai nezinau net ko tiketis... pravalysiu, paziuresiu kaip mezga, jeigu mezga, ko truksta ir kas yra, ir pranesiu.
Atsakyti
Sveikos,

o gal dar turite mezgimo masinu meistro telefoną Vilniuje?

Iš anksto būčiau dėkinga
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 02, 16:01)
guli dvi dezes turetu but Knitmaster 360 su riberiu, bet 20 metu palepej prabuve, tai nezinau net ko tiketis... pravalysiu, paziuresiu kaip mezga, jeigu mezga, ko truksta ir kas yra, ir pranesiu.

ne 360, o 260 blush2.gif bet viskas ok, truputeli info cia, o daugiau i az rolleyes.gif
pipirmete2: ka isigijai? ir kas neveikia? mes pataisysim per atstuma ir svarbiausia uz dyka!
Atsakyti