Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

sveikinu su sauniu pirkiniu!
turi buti tarp visu priedu, kas atejo kartu su masina. tikrai nera jokios slaptos kerteles, kur tie tvirtinimai slepiasi...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 11, 12:53)
sveikinu su sauniu pirkiniu!
turi buti tarp visu priedu, kas atejo kartu su masina. tikrai nera jokios slaptos kerteles, kur tie tvirtinimai slepiasi...

Ačiū už sveikinimus 4u.gif Tik kol kas dar nesuprantu, aš čia jau džiaugtis, ar savo durną galvą keikti doh.gif

Jei jokios slaptos kertelė nėra, vadinasi tų tvirtinimų aš tiesiog neturiu unsure.gif Ar yra kokia lietuviška alternatyva? Nes ebay'juje pažiūrėjau, tai tų tvirtinimų kainos man visai visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 06 11, 13:08)
Tik kol kas dar nesuprantu, aš čia jau džiaugtis, ar savo durną galvą keikti doh.gif

Ir aš sveikinu su pirkiniu.
Bet jei nėra tos įrankių dėžutės, tai nelabai kas, nes visos tos smulkmenėlės dar labai nemažai kainuos doh.gif . Pati dėžutė tai nelabai reikalinga, bet jos turinys, sakyčiau, būtinas. Siūlyčiau rašyt pardavėjui, gal pamiršo įdėt. Kai kam tokiu būdu pasiseka atgaut tai, ko trūksta, tuolab, kad sakot aprašyme buvo paminėta. Ir prie riberio pakankamai daug smulkmenų priklauso. Jokių slaptų kertelių prie šitos mašinos tikrai nėra.
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 06 11, 14:49)
Ir aš sveikinu su pirkiniu.
Bet jei nėra tos įrankių dėžutės, tai nelabai kas, nes visos tos smulkmenėlės dar labai nemažai kainuos doh.gif . Pati dėžutė tai nelabai reikalinga, bet jos turinys, sakyčiau, būtinas. Siūlyčiau rašyt pardavėjui, gal pamiršo įdėt. Kai kam tokiu būdu pasiseka atgaut tai, ko trūksta, tuolab, kad sakot aprašyme buvo paminėta. Ir prie riberio pakankamai daug smulkmenų priklauso. Jokių slaptų kertelių prie šitos mašinos tikrai nėra.

oi ne, pati dėžutė su turiniu yra smile.gif Trūksta tik pačių laikiklių unsure.gif Gal dar atsiras, parašiau pardavėjui, žadėjo paieškoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 06 11, 15:10)
oi ne, pati dėžutė su turiniu yra smile.gif Trūksta tik pačių laikiklių  unsure.gif Gal dar atsiras, parašiau pardavėjui, žadėjo paieškoti  unsure.gif

Gal riberio laikikliai jau yra ten įdėti kur ir reikia? Kai aš riberį atskirai pirkau, tai buvo palikta mašinoj, bet parašiau laiškelį, tai atsiuntė papildomai.
Atsakyti

QUOTE(ilja @ 2013 06 11, 15:43)
Gal riberio laikikliai jau yra ten įdėti kur ir reikia? Kai aš riberį atskirai pirkau, tai buvo palikta mašinoj, bet parašiau laiškelį, tai atsiuntė papildomai.

nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2013 06 11, 15:56)

Jei nėra tik laikiklių, tai tikrai ne pasaulio pabaiga. Pagrindinei adatinei jie tinka ir nuo kai kurių Nevų, arba įmanoma prisitaikyti kažką nuo prisukamų prie stalo šviestuvų ar pan. Viena pažįstama pirko juos lyg Senukuose, tik buvo tokie š...., kad laikė iki sulūžimo porą min. O per laiką ebay tikrai rasit kokius nors nelabai brangius, nes tinka bet nuo kokios mašinos. Riberio laikikliai ko gero jau turėtų būt Brother mašinos (bet gal ir klystu)
Atsakyti
jeigu tektu pirktis, tai imciau tik situos, kur pakelia masina mezgant su riberiu.
is tiesu, tu kur ploksciai prisuka masina prie stalo net nesu naudojus... ji visada pas mane "piestu" mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 06 11, 18:52)
jeigu tektu pirktis, tai imciau tik situos, kur pakelia masina mezgant su riberiu.
is tiesu, tu kur ploksciai prisuka masina prie stalo net nesu naudojus... ji visada pas mane "piestu"  mirksiukas.gif
user posted image

Bet tų paprastų, nebūtinai firminių, reikia pritvirtint riberio kojeles prie stalo.
user posted image
Paveikslėlyje matosi, kur yra rodyklytė su pirštų fragmentu.
Jautiena, negi tavo riberis taip ir kabo tik ant pagringinės adatinės, o prie stalo tos atlenkiamos riberio kojelės visai neprisuktos g.gif ????????
Atsakyti
Merginos sos help.gif
prie mano masiniuko pasirodo nera siulu itempimo mechanizmo. Viska jau man sutavrke, isvale, sutepe, adatas pakeite viskas ciki... Bet nera visiakai nieko kur siula kabinti, reikia viso to mechanizmo. Mano masiniuskas Brother. EBAY randu, bet gal kazkas turit ar zinot kur ji gauti nusipirkti cia LT????
Atsakyti
Turiu didelį prašymą: norim pirkti mezgimo mašiną Silver Red SK280 5 klasė.
Ar galit ką apie ją papasakoti?
Ačiū būtų labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 06 11, 18:20)
Jautiena, negi tavo riberis taip ir kabo tik ant pagringinės adatinės, o prie stalo tos atlenkiamos riberio kojelės visai neprisuktos  g.gif ????????
uhu kabejo ilga laika, tiksliau riberio kojeles buvo i stalo krasta iremtos. dabar jau prisukau...

AnTara: youtubej paieskok tos masinos, tikrai video yra ir pamatysi kaip veikia ir ka su ja veikia.
as Silver Reed neturiu, bet turiu Knitmaster kas yra tas pats kaip ir Silver Reed (pereme gamyba ar tik persivadino i Silver Reed - sito tiksliai nezinau). Turiu ir senoli Brotheri. Taigi prie Brotherio prisedus galiu drasiai issiliet, pasidauzyt ir pasikeikt ir jam "gitara", eina kaip tankas ir nesiskundzia.
O prie Knitmasterio sedziu ant kedes krasto ir tyliai, ramiai, atsargiai, bet suprakaitavus is to susikaupimo, kad ko nepraziopsot, nes kazkaip nedrasiai jauciuosi prie jo, viska tikrinu n-kartu, na visai kitoks mezgimas. cia greiciausiai todel, kad nedaug dar juo mezgus, bet is patirties turiu pasakyt, kad Brother yra paprastesnis ismokt. Knitmasteri daugiau, tiksliau ne daugiau, bet ne taip intuityviai isdeliotos rankeneles, mygtukeliai, svirteles, kol viska suziurai, kazkokia painiava... Bet velgi, tai tik iprocio dalykas, abi masinos yra vienodai geros ir puikiai atlieka darba kuriom sutvertos...
Kas man patinka Knitmasteri, tai kad karieta stovi ant begelio ir vazineja tvirtai ir tiksliai, brotheri truputeli tarska barska pasisokinedama biggrin.gif

pasiziurejau youtubej http://www.youtube.c...h?v=-w-9VF4bfmE netgi lietuviskas video kaip akis uzdet, tik muzika fone kazkodel indiska biggrin.gif

beje, patarciau pirkt iskart su antra adatine - mezginiu pradziom ir apdailom ir visam kitam "riberis" yra nr1 pagalbininkas.
Atsakyti