Liliuke, ramiai. Ten gi niekas pas jus kol kas nesulūžę, tik adatas pakeist ir pravalyt reikia. Karietėles irgi reiktų pravalyt. Matyt ilgai nenaudotas daiktas.
Mano irgi ne nauja buvo, taigi ne iš salono naują pirkot. O įvertinti nelygumus tik meistras pažiūrėjęs gali.
Tai bandykit skambint tam berniukui, nes daugiau SM kontaktų nemačiau, kad čia kas dalintųsi, nebent per až.
Taip, Liliuke be panikos. adatos yra nebrangios ir jas lengva pakeisti. juk visu keist nereik, tik kelias. ir siaip yra gerai tureti atsarginiu adatu, nes mezgant kartais viena kita suluzta.
tas metalas su grioveliais virsuj yra gidas, kuriuo vaiksto adatos. jeigu ilinkes zemyn vietom, tai nieko baisaus, svarbiausia tik kad adatos pirmyn atgal vaiksciotu be trukdziu.
panasu, kad reik gerai pravalyt, pakeist sponge bar ir kelias adatas ir megs. neturint atsarginiu galima is krastu issimt ir det per vidury kur truskta ar sugadintos. ne visiems mezginiams reik pilno plocio.
laikom kumstukus, kad viskas butu gerai!
tas metalas su grioveliais virsuj yra gidas, kuriuo vaiksto adatos. jeigu ilinkes zemyn vietom, tai nieko baisaus, svarbiausia tik kad adatos pirmyn atgal vaiksciotu be trukdziu.
panasu, kad reik gerai pravalyt, pakeist sponge bar ir kelias adatas ir megs. neturint atsarginiu galima is krastu issimt ir det per vidury kur truskta ar sugadintos. ne visiems mezginiams reik pilno plocio.
QUOTE(jautiena @ 2013 05 18, 14:11)
Taip, Liliuke be panikos. adatos yra nebrangios ir jas lengva pakeisti. juk visu keist nereik, tik kelias. ir siaip yra gerai tureti atsarginiu adatu, nes mezgant kartais viena kita suluzta.
Joa ilinkes tarpeliais tas gidas metalinis, bet nelabai zymiai. Kai brauki ranka siek tiek jaucias, adata kiekviena istumiau, tai jos issitume palyginus lengvai, na tiesiog uzkepe nuo nenaudojimo. Bet ir tas adatas reik pravalyt, nes kaikurios kaip suprantu tepalu ir dulkem apvire Bandysiu as ryt tam berniukui skambintis, gal jis ne tik detalem prekiauja, bet ir patvarko masiniukus NEs as kiek googlinu nezinau kaip rast koki meistreli konkretu, kuris tvarko masiniukuss. O cia nei vienai nebuvo pagede masiniukai, kad meistreli butumet kviete i patikra masiniuko????
Man buvo sulaužyta Lace karieta. Ieškojau prekiaujančio mezgimo mašinomis per skelbiu lt. Peržiūrėjau savo užrašus neišsaugojau jokių kontaktų
tai vyriškis pakonsultavo apie detales, ir kaip supratau remontuoja mašinas.
tai vyriškis pakonsultavo apie detales, ir kaip supratau remontuoja mašinas.
Paskambinau tam jaunuoliui, kur detalem prekiauja ir devetom masinom. sake nelabai uzsiima tuo, jei jau nieko nerasiu bandyti jam paskambint
QUOTE(Liliukė @ 2013 05 20, 12:02)
Paskambinau tam jaunuoliui, kur detalem prekiauja ir devetom masinom. sake nelabai uzsiima tuo, jei jau nieko nerasiu bandyti jam paskambint
O tu pati nenori pabandyt issiardyt ir pravalyt? manau jutūbėj rastum kokių vaizdelių aš tai kaip mėgstanti ardyt, tai pati prasivaliau, atsarginių dalių surinkus neliko
QUOTE(ilja @ 2013 05 20, 14:24)
O tu pati nenori pabandyt issiardyt ir pravalyt? manau jutūbėj rastum kokių vaizdelių aš tai kaip mėgstanti ardyt, tai pati prasivaliau, atsarginių dalių surinkus neliko
Oho Tai Tu tikra auksaranke meistrele o as prie tu kur lb sisiojancios i sieta ir bijancios visko
QUOTE(ilja @ 2013 05 20, 12:24)
Tikrai nėra nieko sudėtingo Tik darbo labai daug. Šeštadienį valėm senutę vieną. Pusdienį prie jos sėdėjom, bet dabar jau su ja dirbt galima bandyt..
hmmm, pavarciau youtuba, tai bliamba gal ir man reik isdristi ir savaitgali prisesti prie jos, bet tai kaip baisu man bus
Radau pagaliau vakar meistreli masiniukui Bet tai nuo pirmadienio visus is eiles skelbimus variau, ir kas taiso siuvimo masina net pradejau skammbineti Ir kazkokia firmeliai paskambinau, bet net pavadinimo neisidemejau ir jie dave meistrelio numeri. Tai meistrelis pazadejo siom dienom uzsukti paziureti mano masiniuka ir pasiims taisymui Galesiu poto kazkur ikelti kontaktus meistrelio, kai jau susitiksiu su juo. Kai kalbejau tai malonus vyrukas pasirode ir paaiskino viska ir sake pamokins poto kaip paciai pasikrapstyti prie masiniuko jei kazkas nutiktu
Tikiuos greit ir as prie jusu prisijungsiu
ACIU jums uz visas konsultacijas ir paprotinimus
Tikiuos greit ir as prie jusu prisijungsiu
ACIU jums uz visas konsultacijas ir paprotinimus
Gal kuri žinote ar 881 broliukui tiktų 710 lace karieta? O gal kuri turit parduoti 881 broliukui tinkančią lace?
Sveikos
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį Iš karto su klausimu Nusipirkau ebay'juje "broliuką" KH-891. Bandau surinkti ir nerandu tvirtinimo detalių Aprašyme sako, kad jis turėtų būti daiktadėžėje, bet mano mašinoje jokios daiktadėžės nėra - toje vietoje kažkoks įrenginys iškarpoms Jaučiuosi visška blondinė Nėra tų tvirtinimų niekur Gal kas pasufleruos, kur jų ieškoti? O jei jų vis tik nėra komplekte, kur galima nusipirkti?
Ir riberio tvirtinimų irgi nėra
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį Iš karto su klausimu Nusipirkau ebay'juje "broliuką" KH-891. Bandau surinkti ir nerandu tvirtinimo detalių Aprašyme sako, kad jis turėtų būti daiktadėžėje, bet mano mašinoje jokios daiktadėžės nėra - toje vietoje kažkoks įrenginys iškarpoms Jaučiuosi visška blondinė Nėra tų tvirtinimų niekur Gal kas pasufleruos, kur jų ieškoti? O jei jų vis tik nėra komplekte, kur galima nusipirkti?
Ir riberio tvirtinimų irgi nėra