Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(linaslinelis @ 2013 04 19, 16:36)
Kiek suprantu, jūs greičiausiai pirksite Silver Reed. Deja, apie jas nieko neišmanau blush2.gif
Šiaip perkant pardėje naują mašinką jums priklauso komplektas tų įrankių, tai kiek priklausys, tiek ir gausite... dekeriai, svoreliai ir t. t. Šitą turėtumėte išsiaiškinti su parde. ..............

QUOTE(Amanita @ 2013 04 19, 17:35)
Jei SilverReed (be riberio), tai komplekte standartiškai turėtų būt du mažiukai svareliai. Planuok papildomai didesnius. Kiek? ..................

Aciu abiems uz patarimus 4u.gif

o siaip planuoju pirkti su visais ymanomais priedais smile.gif va mano koplektacija ka imsiu

SK840 - mezgimo mašina
SRP60N - antra adatinė;
DesignaKnit 8. pro programinė įranga
AG24 – intarsijos karietėlė;
YC-6 – prietaisas spalvoms keisti;
LC580 – kiauraraščio karietėlė;
RJ1 - karietėlė žakardui;
Siūlų vyniotuvas elektrinis;
Elektrine kintavimo masina
Atsakyti
Trūksta:
- stalo mezgimo mašinai
- kabelio prie DesignAKnit (niekur dar nemačiau, kad jie įskaičiuoti į kainą būtų, tikrai pildyk sąrašą; ne visi pardavėjai supratingi smile.gif)

Lauksim įspūdžių. Ypač apie DesignAKnit. Gal kada pakeliui į Lietuvą bus galima paprašyt, kad kompiuterį ir kabelį įsimestum, labai smalsu palygint su KnittStyler būtų (ir ar per KnittStyler kabelį matytų mašiną). Bjaurybės DesignAKnit demo versijos neleidžia bandyt prie mašinos jungt sad.gif

Prie LC580 standartiškai pridėti trys "vidutiniai" (pagal "Mezgimo mašinos" puslapio klasifikaciją) svareliai, tai šitų truputį irgi turėsi.

Dar iš LC580 įdomybių: jei reikia naudot ir standartinę karietėlę, ir kiauraraščio -- nepamiršt, kad siūlo įtempimo reikšmės ant jų skiriasi. Jei jas reikia kombinuot -- teks atitaikyt, kas yra kas (savo konspektus kažkur nukišau, bet ten paprasta atsirinkt).
Man čia kažkada reikėjo: daug gerų akių (mezgiau standartine), truputis kiauraraščio, po to prireikė kelių eilių gerų akių. Nutariau, kad karietėlę keist tingiu, tiks ir su LC580 pabrūžint lygiai. Paskui teko ardyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 20 balandžio 2013 - 09:05
QUOTE(Amanita @ 2013 04 20, 08:01)
Trūksta:
- stalo mezgimo mašinai
- kabelio prie DesignAKnit (niekur dar nemačiau, kad jie įskaičiuoti į kainą būtų, tikrai pildyk sąrašą; ne visi pardavėjai supratingi smile.gif)

Lauksim įspūdžių. Ypač apie DesignAKnit. Gal kada pakeliui į Lietuvą bus galima paprašyt, kad kompiuterį ir kabelį įsimestum, labai smalsu palygint su KnittStyler būtų (ir ar per KnittStyler kabelį matytų mašiną). Bjaurybės DesignAKnit demo versijos neleidžia bandyt prie mašinos jungt sad.gif

Prie LC580 standartiškai pridėti trys "vidutiniai" (pagal "Mezgimo mašinos" puslapio klasifikaciją) svareliai, tai šitų truputį irgi turėsi.

Dar iš LC580 įdomybių: jei reikia naudot ir standartinę karietėlę, ir kiauraraščio -- nepamiršt, kad siūlo įtempimo reikšmės ant jų skiriasi. Jei jas reikia kombinuot -- teks atitaikyt, kas yra kas (savo konspektus kažkur nukišau, bet ten paprasta atsirinkt).
Man čia kažkada reikėjo: daug gerų akių (mezgiau standartine), truputis kiauraraščio, po to prireikė kelių eilių gerų akių. Nutariau, kad karietėlę keist tingiu, tiks ir su LC580 pabrūžint lygiai. Paskui teko ardyt biggrin.gif

jo ten kabeli man priskaiciavo tik neparasiau, o stala vyras sukonstruos smile.gif
as tau klausimeli parasiau i az
Atsakyti
Zuzana, koki dabar zveriuka naudosi? smile.gif
Atsakyti
Dar turiu brother, tai dvieju nereikia smile.gif
Atsakyti
Merginos,

kaip masinyte BROTHER KH840 + KR850? gal turit kas tokia ir atsiliepima kazkoki galit duoti. Nuziurejau sita, bet dar varianta radau KH881, bet jau be antrosios adatine. Tai galvoju gal reiktu imti kur kartu su riberiu. Ebay radau, dar bandysiu issiklausineti gal visgi i LT siustu, nes nelabai kazkodel nori siusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liliukė: 23 balandžio 2013 - 11:52
QUOTE(Liliukė @ 2013 04 23, 12:51)
Merginos,

kaip masinyte BROTHER KH840 + KR850? gal turit kas tokia ir atsiliepima kazkoki galit duoti. Nuziurejau sita, bet dar varianta radau KH881, bet jau be antrosios adatine. Tai galvoju gal reiktu imti kur kartu su riberiu. Ebay radau, dar bandysiu issiklausineti gal visgi i LT siustu, nes nelabai kazkodel nori siusti

o jus nenorit pasidometi tais kas veza siuntinius? net SM yra merginu kurios tarpininkauja perkant is ebay ir padeda atgabenti. eilinis pardavejas nenori siusti nes masinos sveria nemazai viena apie 20kg tai paskaiciuokit pasto islaidas.

siaip nuo 840 modelio jos beveik niekuom nesiskiria. na i 881 imontuotas iskarpu skaitytuvas ( 99.99% ji turinciu taip ir nepasinaudoja) tai ar verta g.gif o perkant issiziurekit ar visi priedai yra komplektacijoje. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liliukė @ 2013 04 23, 12:51)
Merginos,

Iš Uk siunčiausi ir mašiną, ir riberį, tai pardavėją informuoju, kad tam tikru laiku atvažiuos kurjeris paimti. Susiderinu su kokiu vežėju ir tada duodu jam pardavėjo kontaktus (adresą, telefoną), o jis jau pats susiderina dėl paėmimo. Tik iš praktikos rekomenduoju prieš bidinant susižiūrėt ar bus kas iš tos vietos paims, nes yra vietos, kur Lt vežėjai nevažiuoja arba važiuoja labai retai.
Atsakyti
ACIU uz patarimus 4u.gif Vis dar paieskose biggrin.gif Bet ateis ir i mano kiema svente ir prisijungsiu prie darbsciuju ranku burelio victory.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as isigijau masiniuka 59.gif ploja.gif dabar liko sulaukti, kada parkeliaus i LT. Zadejo, kad si 3dieni jau tureciau sulaukti. Zaidem zaidem ebay aukcione ir pagaliau pavyko flirt.gif Tikiuos greitai jau jungsiuos i jusu mezgejeliu klubeli rolleyes.gif
Dekui dar karta jums uz visa info ir paprotinimus hi.gif aciuks.gif
Atsakyti
laba. Aš irgi po savaitėlės turėsiu mašiniukę. Senučiukę severianka.Ketinau pikrt pabandymui, bet man pasisekė - padovanos smile.gif Bus matyt ar pavyks ką pagaminti. Šiaip megzt labai patinka.. Tad bus matyt kaip seksis su mašina susidraugauti.
Atsakyti
Merginos,

pacioje temos pradzioje radau numeriuko jaunuolio, kur detalem prekiauja. O jis ir taiso masiniukus??? Atejo mano Broliukas 881 ir riberis 850, bet... adatos kai kurios kreivos, kitu net nera sad.gif Masiniuko net tas metalas kur adatoas pastumt galima (nezinau kaip pavadinti ta metaline su tarpeliais plokste) ji tokia kai brauki ranka jauciasi nelygumai kai kur. Riberyje tik keleto adatu truksta. Bet ten dafiga nenaudotas laiko, tai ten sudziuve daug kur vos isstumiau adatas bevalant biggrin.gif Bet pacio vidaus as neisvalysiu baisu ardyti. Kur man kreiptis, kad mano masiniuka suziuretu, patvarkytu ka reik ir galeciau pradeti naudotis blink.gif Ar man skambitn tam jaunuoliui ir jis pades, ar kazkoki kt numeriuka ideta pradzioje dar radau kur savanoriu pr. 56 kazkas yra? PRASAU PADEKITE help.gif blush2.gif
Atsakyti