Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

Merginos,

as irgi kazkada jau cia kreipiaus, kad vis pamastau apie mezgimo masina blush2.gif o dar jusu darbeliu, kai prisiziurejau, tai is viso man sita mintis nebeduoda gyvent doh.gif rankomis kol nebuvo vaikelio, tai daznai pamegzdavau, o dabar fiziskai tiesiog visko nespeju, o megzti sau ir vaikui labai noris. Nuejau as i prezentacija mezgimo masinu. man visai patiko sitas variantas http://www.mezgimomasinos.lt/page5.php kaip jus galvojat, ar cia verta pirkti ar reik ieskotis kazko kito. Tokia suma dar siaip ne taip sukrapstyciau g.gif kiek apie ja pasikaiciau, kiek ten papasakojo, tai tikrai padori atrodo, ir nera sunkus ten valdymas, instrukcija lb aiski. Uztektu man pilnai manau jos. Bet jus kaip visos su patirtim, ka manot? Ar cia kosmine kaina, ar cia normali, gal kuri tokia turit???
ACIU is anksto uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
Liliuke, as nepirksciau naujos ir ypac uz tokia kaina. Geriau ebay pasiziurekit Brother masinu, jei galit sau tiek leisti moketi, tai issirinksit tikrai puiku modeli su antra adatine, tai bent pilna komplekta turesit 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Va pagaliau apsisprendžiau dėl mašinos modelio ir radau naudotą Silver reed SK 280. Jei turite tokia mašiną, ar galėtumėte man padėti - kadangi mašina ne LT, reikia apsispręsti iš nuotraukos. Gal užmatysite daugiau nei aš smile.gif
Labai lauksiu až blush2.gif
Atsakyti
Labas mezgėjėlės,

Norėjau pasiteirauti ar kas bandėte megzti su programa [/B]KnittStyler[B] ar ji iš viso veikė? ar sudėtinga ir ar verta tokią pirkti? o gal yra geresnių programų ar kokių paprastesnių. Net nežinau kaip pasielgti. g.gif
AČIŪ už bet kokį atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2013 04 14, 19:19)
Labas mezgėjėlės,

Norėjau pasiteirauti ar kas bandėte megzti su programa [/B]KnittStyler[B] ar ji iš viso veikė? ar sudėtinga ir ar verta tokią pirkti? o gal yra geresnių programų ar kokių paprastesnių. Net nežinau kaip pasielgti. g.gif
AČIŪ už bet kokį atsakymą.

Kiek esu domėjusis šia programa, tai žinau, kad rusaitės ja naudojasi smile.gif o ar geras daiktas - nežinau, nes nebandžiau.

Gal galima ją, kur parsisiųsti g.gif nereiktų pirkti ax.gif
Atsakyti
Mezgu su KnittStyler'iu. Paprastesnių nėra. Savo niuansų turi (kas jų neturi...), bet pasiskaičius instrukcijas ir forumus -- mano poreikius tenkina (įskaitant ir kiauraraščių kūrimą).

Bjauriausias niuansas -- jei naudoji Windows 7 ir nelabai draugauji su kompiuteriu (ir neturi galinčių bent jau pradžioj padėt) -- tokiu atveju KnittStyler pirkt negalima. Tiesiogiai suinstaliavus į Windows 7 ji neveikia. Tiksliau, pati programa veikia, bet mezgimo mašinos "nemato" (bent jau SilverReed'o).
Vienintelis būdas ją paleist -- instaliuoti Windows Virtual PC (Windows XP mode). Jei prireiktų detalesnės instrukcijos -- galėsiu parašyt. Ir -- Windows XP mode nėra "Windows 7 Home" versijoje, tektų dar šį tą papildomai instaliuot.

Negalima tikėt tos programos pardavėjais ir platintojais, kurie sako, kad "tuoj tuoj bus atnaujinta versija, viską sutvarkys". Man tai sakė dar 2011 metais, nuo tol apskritai jokio atnaujinimo nėra. Pirkau labai "katę maiše", bet, kadangi su kompiuteriais labai draugauju, tikėjau, kad kokiu nors būdu priversiu veikt smile.gif

Alternatyva -- Design a Knit programa. Ir būtent jos 8 versija. Su senesnėm gali būt nemalonių siurprizų pagal forumų atsiliepimus.

Beje, dar "smulkmenėlė" (lyg ir savaime aišku, bet gal ne visiems) -- tiek vienos, tiek kitos programos atveju reikia pirkti ne vien programą. Dar ir spec. kabelis mašinos pajungimui prie kompiuterio, ir jis į programos kainą neiskaičiuotas smile.gif Kainuoja nemažai. Ar viena programa moka "pamatyti" mašiną per kito gamintojo kabelį -- nežinau, neturėjau progos išbandyt. Gal kas naudojat Design a Knit, būtų galima patikrint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 14 balandžio 2013 - 21:57
Kiek žinau, tai KnittStyler buvo kuriama Silver mašinoms, o Designaknit - Brother.
Nežinau kaip dėl pasijungimo prie pačios mašinos ir jos valdymo - pas mane Neva5 ir jungiu aš ją per herkoną - man užtenka paprasto mezgimo ir eilių skaičiavimo, nes mano mašina nieko daugiau pati ir nedaro hihihi.gif Tai nieko kabelių ir atpažinimo klausimu nepasakysiu.
Turiu abi šitas programas rusiškas (žinoma nepirkau), KnitStyler paleidau ir be Windows Virtual PC, tiesiog nurodžiau suderinamumą per ypatybes. O vat DesignaKnit 7 versijai būten tos virtualios mašinos reikėjo. Bet tai gali būti dėl to kad pas mane ji neinstaliacinė. 8 versijos nebandžiau, nes neturiu.
Man labiau patinka DesignaKnit ir jei pirkčiau, tai gal ją. Bet kainos tai baisios, nežinau ar verta tiek mokėt
Atsakyti
Gal kuri galit pasidalinti patirtimi kuo skiriasi darbas su kompiuteriziuota masina ir perfokorteline ir kuria dirbti patogiau ir geriau?
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2013 04 13, 18:04)
Liliuke, as nepirksciau naujos ir ypac uz tokia kaina. Geriau ebay pasiziurekit Brother masinu, jei galit sau tiek leisti moketi, tai issirinksit tikrai puiku modeli su antra adatine, tai bent pilna komplekta turesit  4u.gif

Eina sau doh.gif Galvojau cia ji dar su protu brangi, nes ziuriu kitur brangesnes biggrin.gif O tai Ebay jau panaudotos buna ar naujos g.gif Bet tai ten daiktas prie sunkesniu ir didesniu, tai ciuju parsiuntimas bais brungus gali but bigsmile.gif Na reiks list ieskot ir patyrinet
KAIP AS JUM PAVYYYYYDZIU (baltai aisku), kad jus tiek daug groziu primezge!!!!!! As taaaaip noriu jau megzti, 2 menesius mezgu virbalais sau vasarai bliuskyte ir dar tik puse nugaros numezgiau, nes siulai ploni, virbalai ploni, akys paskausta, o ypac mazuju pirsciuku sanariukai nuo svorio, nes placai sugalvojau megzti, tai vos islaikau virbalus biggrin.gif VAikui paltuko rudeniui noriu ir siaip visko noriu NORIU NOOOOORIU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2013 04 13, 18:04)
Liliuke, as nepirksciau naujos ir ypac uz tokia kaina. Geriau ebay pasiziurekit Brother masinu, jei galit sau tiek leisti moketi, tai issirinksit tikrai puiku modeli su antra adatine, tai bent pilna komplekta turesit  4u.gif

Daivuliau, jei ne paslaptis kokia pati turi mezgimo masina?
Atsakyti
Labutis mezgėjėlės.Reikia pagalbos, gal kas turit brother 840 instrukciją lietuviškai?
Atsakyti
Sveikos merginos kurios jau turite masinas noriu pirkti silver red SK840 gal galit parekomenduoti patikima pardaveja? nes jau i 3 pardes parasiau laiskus ir visdar tyla verysad.gif
Atsakyti