Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo mašinos

QUOTE(jautiena @ 2013 01 28, 02:21)

industrine fine gauge mezgimo masina, kazkas new york pardavineja uz 500usd. bet kaip padaryta! megztu 100 metu, 365dienas per metus ir 24 val per para. gal cia ne i tema, bet ispudi paliko gan nemaza - juk rankine, be kompiuteriu, varikliu ir t.t. toks metalo masyvas, bet kartu ir neispasakytas tikslumas  thumbup.gif

vien tik adatu kiek bigsmile.gif smulkmus masiniukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2013 01 28, 20:11)
Sveikos mezgėjėlės smile.gif Turiu klausimuką: gal ką žinot apie mezgimo mašiną BROTHER KH860?... Nerandu kokios ji klasės galėtų būti..... Dėkui iš anksto už atsakymą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

5 klasės ax.gif

Parduodu mezgimo mašiną Brother KH 836 su riberiu 850. Mašinos stovis geras, nes pati su ja mezgiau ( darbus galit paraše pamatyt).
Atsakyti
Sveikos, gal kas gali patarti kokį pirkti mezgimo malūnėlį.
Atsakyti
Labas, as ir pradejau svajoti apie mezgimo masina biggrin.gif Gal galit pakomentuot si modeliuka Brother KH-950i elektronine berods. Niekad nesu macius net akyse ka su tom mezgimo masinom daro, bet kaip suprantu realu but savamokslei pradziamokslei smile.gif

o gal patartumet rankine geriau pirkti kaip pirmaja mezgimo masina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MRSA: 02 balandžio 2013 - 10:41
QUOTE(MRSA @ 2013 04 02, 11:40)
Labas, as ir pradejau svajoti apie mezgimo masina biggrin.gif  Gal galit pakomentuot si modeliuka Brother KH-950i elektronine berods. Niekad nesu macius net akyse ka su tom mezgimo masinom daro, bet kaip suprantu realu but savamokslei pradziamokslei smile.gif

o gal patartumet rankine geriau pirkti kaip pirmaja mezgimo masina?

cia jau pagal finansus, jei leidzia kodel nepirkti, nes tos perfokortelines zymiai pigesnes. bet realiai ir viena ir kita pati nemegs wink.gif

as turiu perfokorteline bet jau noreciau elektronines, nes mane labai varzo tie 24 akiu rastai. norisi zymiai platesniu didesniu. o ta galima su elektronine pasidaryt....
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 04 02, 11:23)
cia jau pagal finansus, jei leidzia kodel nepirkti, nes tos perfokortelines zymiai pigesnes. bet realiai ir viena ir kita pati nemegs wink.gif

as turiu perfokorteline bet jau noreciau elektronines, nes mane labai varzo tie 24 akiu rastai. norisi zymiai platesniu didesniu. o ta galima su elektronine pasidaryt....

o kokia nusiziureje esat? As nezinau, bet ar tas modeliukas Brother KH-950i kur nurodziau ar ne elektronine ji? As kiek supratau elektronine g.gif
Atsakyti
tai as dairausi i 940 950i 965. nes joms nereik tu lapu programuoti. programuojasi per ppd prieda. taip sitos elektronines. skirtumas tarp 950 ir 950i kad i patobulinta ir nereikalingi tie lapai kurie realiai yra vienkartiniai o kainuoja daug.......

as dar tik dairausi... kol kas turiu savo perfokorteline 860 ir kai netingiu su ja pamezgalioju.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 04 02, 13:10)
tai as dairausi i 940 950i 965. nes joms nereik tu lapu programuoti. programuojasi per ppd prieda. taip sitos elektronines. skirtumas tarp 950 ir 950i kad i patobulinta ir nereikalingi tie lapai kurie realiai yra vienkartiniai o kainuoja daug.......

as dar tik dairausi... kol kas turiu savo perfokorteline 860 ir kai netingiu su ja pamezgalioju.... blush2.gif

aciu uz paisinima 4u.gif lengviau apsisprest bus kai pribresiu pirkimui biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2013 04 02, 14:35)
o kokia nusiziureje esat? As nezinau, bet ar tas modeliukas Brother KH-950i kur nurodziau ar ne elektronine ji? As kiek supratau elektronine g.gif

Aš asmeniškai bent jau pradžiai elektroninės nesiūlyčiau. Nors gal tik man atrodo, kad su mechanine pramokt megzt paprasčiau, o galimybės ir jų tokios, kad reikia laaaabai daug laiko, kol visas jas įsisavini biggrin.gif . Tiesiog teko susidurt su mezgėjom, kurios turėdamos elektroninę ieškojo mechaninės schmoll.gif Kadangi su elektroninėm nesu susidūrusi, tai gal ir mano nuomonė yra klaidinga. Tiesiog prisibijau tos elektronikos, nes jei kas nors su ja ne taip, gali būt daug daugiau bėdos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(darbeja @ 2013 04 02, 17:01)
Aš asmeniškai bent jau pradžiai elektroninės nesiūlyčiau. Nors gal tik man atrodo, kad su mechanine pramokt megzt paprasčiau, o galimybės ir jų tokios, kad reikia laaaabai daug laiko, kol visas jas įsisavini  biggrin.gif . Tiesiog teko susidurt su mezgėjom, kurios turėdamos elektroninę ieškojo mechaninės  schmoll.gif Kadangi su elektroninėm nesu susidūrusi, tai gal ir mano nuomonė yra klaidinga. Tiesiog prisibijau tos elektronikos, nes jei kas nors su ja ne taip, gali būt daug daugiau bėdos  unsure.gif

susimasciau zinokit blush2.gif

ot uzsikepe cia man doh.gif
Atsakyti
Paprieštarausiu wink.gif Mano pirmoji -- elektroninė, ir susidraugavom. Apie perfokortinę negalvojau jau vien todėl, kad man niekad standartiniai raštai (o juo labiau -- su pločio apribojimais) neįtinka, tad žinojau, kad tokia greit nusivilsiu. "Brūžinimo" pagrindų galima išmokt ir prie kompo nejungiant, lygiu mezgimu jos ir be kompo pamezga.
Vienu žodžiu, reikia pagalvot ir apie savo kaip asmenybės ypatumus prieš perkant biggrin.gif, nes žaislas bet kuriuo atveju ne iš pigiųjų.
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2013 04 02, 19:11)
Paprieštarausiu wink.gif Mano pirmoji -- elektroninė, ir susidraugavom. Apie perfokortinę negalvojau jau vien todėl, kad man niekad standartiniai raštai (o juo labiau -- su pločio apribojimais) neįtinka, tad žinojau, kad tokia greit nusivilsiu. "Brūžinimo" pagrindų galima išmokt ir prie kompo nejungiant, lygiu mezgimu jos ir be kompo pamezga.
Vienu žodžiu, reikia pagalvot ir apie savo kaip asmenybės ypatumus prieš perkant biggrin.gif, nes žaislas bet kuriuo atveju ne iš pigiųjų.

na as noreciau kad vienas pirkimas butu, nes vis tik ne centus kainuoja doh.gif super navarotnos bijau neikirsiu ir stoves be darbo, bet nenoriu ir tokios su kuria ismokus naudotis suprasiu kad noriu kitos doh.gif su kuria is naujo visko reikes mokintis doh.gif

Atsakyti