o..ir aš prisijungiu prie tokio eksperimento...tik galvoju , kuriuos du pasirinkti
Mergaitės , o ką skanaus gaminsit dar ateinančioms šventėms , tarkim gal su pomidorais ar paprika...man dabar kažkaip fantazija išsijungus po Kalėdų
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 12 28, 16:12)
O tada turėsiu darbo saulę gaudyt
dėl tiek daigų tai čia baika - užteks po dienos šviesos lempa pastatyt
QUOTE(diuni @ 2011 12 28, 16:20)
tarkim gal su pomidorais ar paprika...man dabar kažkaip fantazija išsijungus po Kalėdų
tai, kad ateinantys drakono metai, siūlo pasmaguriaut aštriau. Kepsiu vištų sparnelius su čiliukais pagal G. Masalskio receptą
O šiaip kaip garnyras tai labai paprastai darau: pomidorai, paprika, mėlynas svogūnas. Jokių prieskonių nereikia apart druskos pagal skonį ( nors kai pripranti, tai ir jos nereikia) ir prie mėsos kepsnių ar šašlykų niaam reikalas.
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 12 28, 16:12)
Didžiausias pomidorininkių košmaras - sniegas balandžio mėnesį
Jei dar kas užsimins apie sėją, tai neištvėrus darysiu eksperimentą ir pasėsiu kokį porą daigų dar sausio mėnesį O tada turėsiu darbo saulę gaudyt
Jei dar kas užsimins apie sėją, tai neištvėrus darysiu eksperimentą ir pasėsiu kokį porą daigų dar sausio mėnesį O tada turėsiu darbo saulę gaudyt
Sveiki, ir aš noriu į pomidorų mylėtojų šeimyną. Pomidorų sausio mėnesį pasėju visuomet ir be ypatingų sąlygų ant palangės užauginusi daigus, kurie perkeliami į nešildomą šiltnamį, visuomet turėdavau pomidorų gegužės pabaigoje- birželio pradžioje. Pomidorai nežiniukai, kažkada nusipirkau turguje daigų, žemaūgiai, užauga iki kokių 80 cm, gal išsigimę balkoniniai, nežinau. Vaisiai iki 5 cm skersmens. Manau, kad bet kokie žemaūgiai ankstyvieji tiktų, kad ir balkoniniai. Kai anksčiau pasodini, tai anksčiau ir pražysta, į šiltnamį jau su pomidoriukais pasodinu. Labai svarbu, kad nebūtų aukštaūgiai. Eksperimentuokim. Sėkmės.
Jaučiu,busim išvestos iš doros kelio ir pulsma seti
Sveikos ligones
ziuriu kazkoks sujudimas,apie seja kalbat
atnesu parodyt ka dar turiu,vaizdas ne pats graziausias,nu bet vistiek malonu
[attachmentid=218468]
panasu,kad pavasaris ne uz kalnu
[attachmentid=218469]
seklu dar netvarkau,saraso nesudarineju,koncervai valgosi pasyviai,tad vis galvoj sukas,kad siemet reiks nedaug auginti pomidoru
[attachmentid=218468]
panasu,kad pavasaris ne uz kalnu
[attachmentid=218469]
seklu dar netvarkau,saraso nesudarineju,koncervai valgosi pasyviai,tad vis galvoj sukas,kad siemet reiks nedaug auginti pomidoru
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 12 28, 23:32)
O kokios veislės šie išsilaikę gražuoliai?
Ar nebėra namie smaližių, kad taip ilgai išliko?
QUOTE(AusrinesMama @ 2011 12 28, 23:14)
O kokios veislės šie išsilaikę gražuoliai?
pagrindinis smalizius esu as
is geltonu yra dvi rusys,tai Citrina ir Ildi,tas vazone-is svyranciu balkoniniu kazkuri veisle,nzn kokia,nepasizymejau
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 12 28, 23:32)
Sveikos ligones
Super vaizdelis
gražu...o tai jie su šakomis nuskinti taip ir kabėjo ant sienos ir išsilaikė...na super
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 12 28, 23:38)
is geltonu yra dvi rusys,tai Citrina ir Ildi,tas vazone-is svyranciu balkoniniu kazkuri veisle,nzn kokia,nepasizymejau
citrina siemet auginau, bet man jie pirmi daigai susirgo, tai nelabai apsisprendziau ar ktamet auginti. nu bet jei taip laikosi- tai auginsiu...
man tai ju kekes tokios keistos buvo kazkokios netradicines iki 40 vaisu ant vienos, placios, paskui nulinksta, ant zemes klojasi....
Vienais metais ir aš turėjau su šakomis Princessa pomidorų. Faina. Šakose išsilaikė ilgiau, nei prasidėjo naujas derlius. Per tą laiką keli nukrito. Likę nei susitraukė, nei sudžiūvo. Daugelis stebėdavosi tokį vaizdelį matydami. Kovo mėn kelias šakas padovanojau..reikėjo matyt jų akis..
QUOTE(diuni @ 2011 12 29, 10:49)
gražu...o tai jie su šakomis nuskinti taip ir kabėjo ant sienos ir išsilaikė...na super
aha,kaip tvarkiau siltnami,nukrapiau su sakom,parnesiua ir sukabinau taip ir tebestovi...vakar Citrina prakandus radau dygstanciu seklu
QUOTE(vobla @ 2011 12 29, 11:33)
citrina siemet auginau, bet man jie pirmi daigai susirgo, tai nelabai apsisprendziau ar ktamet auginti. nu bet jei taip laikosi- tai auginsiu...
man tai ju kekes tokios keistos buvo kazkokios netradicines iki 40 vaisu ant vienos, placios, paskui nulinksta, ant zemes klojasi....
pernai jie man labiau patiko,augo kitaip,siemet prasciau,bet laikosi sakyciau visai neblogai...pernai paskutini pomidora Citrinos ismeciau vasario pirmom dienom