Sveiki kaži kaip mūsų" Lolita1960" laikosi ,kaip viskas praėjo ,linkiu kad greičiau ir gerai sugytų ,daug sveikatos ,Gavau ir aš sėklas šiandien , bet pasirodo ,kad nemoka skaičiuoti -prašiau 6 veislių po 5 sėklytes .o gavau net 21 veislę Aš apakus .nuoširdus Ačiū
QUOTE(Karosė @ 2011 10 19, 08:28)
Prašom viešai dėti ir išversti ,nes yra angliškai nesuprantančių yra dar daug žalių pomidorčikų ,but gaila išmesti . o dėl užsakymo ir aš dar ko nors norėčiau .bet gal laukiam po naujų
Dėl sėklyčių aš irgi sutinku, kad reik laukt nors gruodžio mėn.
Prisidėčiau prie užsakymo.
QUOTE(Karosė @ 2011 10 19, 09:29)
Sveiki kaži kaip mūsų" Lolita1960" laikosi ,kaip viskas praėjo ,linkiu kad greičiau ir gerai sugytų ,daug sveikatos ,Gavau ir aš sėklas šiandien , bet pasirodo ,kad nemoka skaičiuoti -prašiau 6 veislių po 5 sėklytes .o gavau net 21 veislę Aš apakus .nuoširdus Ačiū
Aš irgi apakus buvau, kai gavau sėklas. Kai driokstelėjo, tai driokstelėjos.
Ačiū Lolitai
Ir linkiu sveikatėlės
tai dar , mergaitės , jums mažai 21 veislės... o jau iš anksčiau augintų nieko nesodinsit...
sodinsim ,sodinsim ,bet kai pamatai naujų tai vis maža pasidaro ,tai gi mes lietuviai,kada bus gana
QUOTE(Karosė @ 2011 10 19, 09:29)
Laba,gyva gyva, jau po operacijos guliu,del kiekiu, tai zinzi zmogus ligotas, tai sunku su matematika,svarbu, kad kas tik uzaugtu:-)
Tai malonios naujienos...Smagu , kad ,Lolita, galit bendrauti ir šioje palatoje
[quote=diuni,2011 10 19, 11:45] Tai malonios naujienos...Smagu , kad ,Lolita, galit bendrauti :
[/quote
Laba,tai kaip negalesi bendraut juk cia visos ligotos:-)juk sergam vienokia ar kitokia ligos forma
[/quote
Laba,tai kaip negalesi bendraut juk cia visos ligotos:-)juk sergam vienokia ar kitokia ligos forma
verdu Chutney
variacija tarp dvieju receptu, inspiruota prierasho "jei neturite visu reikiamu ingridientu galite kkeisti kitais "
kvepia skaniai. tik vienas klausimas ; o kodel vadinasi Chutney?? kuom skiriasi nuo shiaip : salotos, darzoviene, pagardas??
Papildyta:
sveikatos
variacija tarp dvieju receptu, inspiruota prierasho "jei neturite visu reikiamu ingridientu galite kkeisti kitais "
kvepia skaniai. tik vienas klausimas ; o kodel vadinasi Chutney?? kuom skiriasi nuo shiaip : salotos, darzoviene, pagardas??
Papildyta:
QUOTE(lolita1960 @ 2011 10 19, 15:34)
sveikatos
QUOTE(lolita1960 @ 2011 10 19, 12:14)
Laba,gyva gyva, jau po operacijos guliu
na, dabar sveikit, stiprėkit, kad tas pooperacinis laikotarpis lengvesnis būtų
diuni, dėkui už temukę
QUOTE(lolita1960 @ 2011 10 19, 11:14)
Laba,gyva gyva, jau po operacijos guliu,
tai dabar teks kuo greičiau sveikt, kol pomidorininkės nesugalvojo toj palatoj meeto surengt
Ausrone,Lolita,Palina jusu padangej balti karveliai sklando,tikiuos atliks tai kas pavesta
Laba,dekui uz linkejimus, tikiuos kad pasveiksiu,jau siandien reikes pradet vaiksciot...