Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 10 18, 09:51)
šiaip gera Tavo idėja, gaila, kad niekas į ją neatsiliepia biggrin.gif

skūpi biggrin.gif
Atsakyti
1D X. Your move, NIKON.
Atsakyti
aij, dar vienas įdomus fintas, kaip negadinti viso foto popieriaus smile.gif prisiplėšai mažų gabaliukų testams, ir darai ant tų mažų gabaliukų su skirtingom ekspozicijom, ir tada pasižiūri kuris tinkamas, ir dedi jau tada normalų lapą ir spausdini su pasirinktu ekspozicijos laiku smile.gif

aš tai kai tokia ne visai protinga, jei pati būčiau darius, tai būčiau popieriaus visą lapą gadinus biggrin.gif gal po atro, trečio karto daeitų, kad reikia paplėšyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 09:58)
aij, dar vienas įdomus fintas, kaip negadinti viso foto popieriaus  smile.gif  prisiplėšai mažų gabaliukų testams, ir darai ant tų mažų gabaliukų su skirtingom ekspozicijom, ir tada pasižiūri kuris tinkamas, ir dedi jau tada normalų lapą ir spausdini su pasirinktu ekspozicijos laiku smile.gif

aš tai kai tokia ne visai protinga, jei pati būčiau darius, tai būčiau popieriaus visą lapą gadinus  biggrin.gif  gal po atro, trečio karto daeitų, kad reikia paplėšyt  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 10 18, 10:58)
1D X. Your move, NIKON.

ne ne, Canon dar viena move'a turi daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 18, 08:45)
Fui kokia aš. Labai dėkoju Andriui už seminarą. Jei kažko ir nesupratau, tai tikrai čia tik manobėda, nes dėstyti, reikšti mintis tikrai puikiai moki. Man labai patiko kad viskas susisteminta, pasiruošta, jokio chaoso, tikrai ne koks ala megėjiškas susibėgimas, bet tikra pamoka apie blykstes smile.gif
Kikei dėkui už pokalbį ir kavą smile.gif Pakalbėjau su vyru, sakė apsispręst ko noriu: kavos aparato, zoomo, kailinių ar kelionės. Tai aš giliam apmąstyme smile.gif Bet jei ką, žinosiu kur kreiptis smile.gif
Akashai dėkui už priėmimą ir visko suorganizavimą.

aš čia jau kad užsikabinau apie tos objektyvus tai pasakyk kokio tu zoomo nori ir kodėl?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 18, 10:01)
aš čia jau kad užsikabinau apie tos objektyvus tai pasakyk kokio tu zoomo nori ir kodėl?

Tu žinai, aš taip daug ko noriu smile.gif Neparašiau visų norų, zoomo noriu tikrai mažiau nei naujo bodžio, bet kavos aparato noriu labiau nei naujų kailinių. Aš- ne patarėjas smile.gif Aš visko noriu. Dar nauji namai būtų gerai, naujas vyras ir kiek šiltesnis klimatas.. O kokio zoomo noriu, nežinau, bet kadangi mano 16-85mm kai kada fotkinant su ff vinjetuoja kraštus (aš ir dabar jį naudoju sodyboj fotkint vaikus- idealu, patikėk. Su fiksais jų neprigaudysiu, o toks zoomas puikiai tinka kasdienybės fotografavimui.), tai va noriu kažkokio zoomo, bet net dar nesigilinau kokio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 10:58)
aij, dar vienas įdomus fintas, kaip negadinti viso foto popieriaus  smile.gif  prisiplėšai mažų gabaliukų testams, ir darai ant tų mažų gabaliukų su skirtingom ekspozicijom, ir tada pasižiūri kuris tinkamas, ir dedi jau tada normalų lapą ir spausdini su pasirinktu ekspozicijos laiku smile.gif

aš tai kai tokia ne visai protinga, jei pati būčiau darius, tai būčiau popieriaus visą lapą gadinus  biggrin.gif  gal po atro, trečio karto daeitų, kad reikia paplėšyt  biggrin.gif

nu vuo thumbup.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 18, 10:59)
ne ne, Canon dar viena move'a turi daryt biggrin.gif

sakai nikonas jau suvisam uzmigo? smile.gif isleido nikon 1 ir tipo "atsikabinkit jus nuo musu" smile.gif

o kas del zumo, sakyciau reik imt sita, reviewsai geri:
SIGMA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 18 spalio 2011 - 10:09
QUOTE(robobebras @ 2011 10 18, 09:58)
1D X. Your move, NIKON.

bet kaina doh.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 18, 10:07)
Tu žinai, aš taip daug ko noriu smile.gif Neparašiau visų norų, zoomo noriu tikrai mažiau nei naujo bodžio, bet kavos aparato noriu labiau nei naujų kailinių. Aš- ne patarėjas smile.gif Aš visko noriu. Dar nauji namai būtų gerai, naujas vyras ir kiek šiltesnis klimatas.. O kokio zoomo noriu, nežinau, bet kadangi mano 16-85mm kai kada fotkinant su ff vinjetuoja kraštus (aš ir dabar jį naudoju sodyboj fotkint vaikus- idealu, patikėk. Su fiksais jų neprigaudysiu, o toks zoomas puikiai tinka kasdienybės fotografavimui.), tai va noriu kažkokio zoomo, bet net dar nesigilinau kokio 4u.gif

norėt visad gerai, mano vyras kartais juokias ar man kada nors bus gana smile.gif)) Na supratau tavo pozicija, einu toliau su savim mastyti biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

aš irgi gavau dainą visiškai negirdėtą doh.gif Na, bet tikrai sugalvosiu. Reikia dar perklausyti daug kartų smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 18, 09:25)
Pora foto iš foto darymo seminaro

Nu kaip man patiko žinok bigsmile.gif Šaunuolė Tu wub.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 09:43)
o tu iš kokio miesto?

ir tik dabar až tavo pamačiau  doh.gif  susirasiu veliau tas programas ir atsiųsiu smile.gif

lotuliukas.gif  o tai ant mano fotiko tiks? pas mane gi pentax  g.gif kažkaip anksčiau lyg ir šnekėjom, kad netiks

Ač iš Vilniaus smile.gif

Lauksiu 4u.gif

Va dabar galvoju, man atrodo pirkau, kad Canonui tiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumerija: 18 spalio 2011 - 10:25
Nu o va šitas kaip? http://www.efoto.lt/...kon_28-70_28afs
Na, juokitės nesijuokę, tačiau patiko mintis, kad nusipirkę vidutinį, neturėsi nei pinigų nei objektyvo. Neperku, baikit anekdotus, šiaip domiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
aš pamenu taupiau pinigus savo svajonių objektyvui gerus metus, ir kai nusipirkau taaaaaip nusivyliau :/ tada supratau, kad pentax yra šūdas biggrin.gif šiaip neturiu nei vieno obj kuriuo būčiau patenkinta doh.gif gal šiaip pesimistė esu , nežinau biggrin.gif vienintelis pirkinys kuriuo džiaugiuosi, tai Kiev'as biggrin.gif
Atsakyti