Sveikos, ir as jungiouisi i zaidima: "atspek kieno foto"
QUOTE(Ka @ 2011 10 21, 19:22)
Aha, gavau.
Ėėėė, o tai kaip dėl tų ND pavyzdžių? Dedu dabar levap85. O kitus, būtų miela, jei kas prisimintų gerus, gražius arba patys autoriai atsilieptų. Arba teks kažkam iš senbuvių gaminti kūrybingus ND. Gal čia kaip bausmę kam nors pritaikyti?
97 tema
Šūstrų morkų užvalgei?
Ėėėė, o tai kaip dėl tų ND pavyzdžių? Dedu dabar levap85. O kitus, būtų miela, jei kas prisimintų gerus, gražius arba patys autoriai atsilieptų. Arba teks kažkam iš senbuvių gaminti kūrybingus ND. Gal čia kaip bausmę kam nors pritaikyti?
97 tema
QUOTE(rG @ 2011 10 21, 20:52)
Šūstrų morkų užvalgei?
Aha. Prabudo manyje kažkokie užslėpti organizaciniai sugebėjimai.
QUOTE(Ka @ 2011 10 21, 19:48)
Na, va. Kai labai nori - padarai. Aš linkusi užskaityti. Tik turiu klausimą. Perkadravimo būdų šį ND darei?
Čia tie kadrai atrinkti iš tiek daug...
Bandžiau visaip, bet visdėlto tas būdas su sufokusavimu ir pastumimu fotoaparato į tą vietą kur noriu, kad liktų fokusas geriausias, buvau stabiliai pasirėmus jį todėl nesusijudino ir nesusiliejo, kas ūdavo lauke fotkinant...
Gerai. Dabar suprantu kodėl vienoje tiek fono šalia pirmos kriauklės, kitoje mažiau, kitoje vėl ne tiek kiek pirmoje. Bandyk daryti 2 namų darbą, jei išeina.
Priminimas, ryt laida " Per objektyvą" rodys per TV6, ir bus kovos tarp madų šou fotografų, viena iš jų NatalieShou (rodos taip rašosi)
Natalie Shau.
QUOTE(Ka @ 2011 10 21, 21:44)
Natalie Shau.
taip taip,ta pati persiprašau
aną karta pražiopsojau laidą, ryt gal nepražiopsosiu
Ups... matyt, tikrai kazka labai ziauraus parodziau vakar, jei atsiliepe net tos, kurios niekad geliu nuotrauku nekomentuoja... Sorry, meginsiu pasitaisyti
Bet jau imu galvoti, kad arba as spalvu nesuprantu, arba mano monitorius ne taip rodo - na ryskios tos spalvos, bet man jos neatrodo rekiancios... Kad nesubtilios, tai taip... matyt, papuga manyje prabudo
Bandziau vienais metais, perziemojo kambary, bet visi lapai per ziema nukrito, ir buvo tokia nupiepus. Tai dabar nesiterlioju, kas pavasari nauja nusiperku. Man ji patinka, nes ilgai ilgai zydi.
Nu va, ir su muiline pavyko Nedidelis skirtumas, bet vis delto matyti.
Bet jau imu galvoti, kad arba as spalvu nesuprantu, arba mano monitorius ne taip rodo - na ryskios tos spalvos, bet man jos neatrodo rekiancios... Kad nesubtilios, tai taip... matyt, papuga manyje prabudo
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 21, 07:31)
Beje, ta gėlė daugiametė ir jei dar prieš didelius šalčius įneši ją į nešaltą rūsį ar kambarį, peržiemos ir kitais metais vėl Tave džiugins. Beje, jei neklystu ji iki -5 laipsnių tveria.
Bandziau vienais metais, perziemojo kambary, bet visi lapai per ziema nukrito, ir buvo tokia nupiepus. Tai dabar nesiterlioju, kas pavasari nauja nusiperku. Man ji patinka, nes ilgai ilgai zydi.
QUOTE(Eve... @ 2011 10 21, 16:03)
1 namų darbas nežinau kas išėjo tas...
Nu va, ir su muiline pavyko Nedidelis skirtumas, bet vis delto matyti.
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 21, 21:58)
taip taip,ta pati persiprašau
Internetan gi irgi įdeda. Laidos puslapyje būna.
O atsiprašinėti tikrai nereikia. Ne mano vardą rašydama suklydai.