Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 17, 23:08)
oj, negalėjau čia nepapeistinti: http://www.facebook....1...pe=1&ref=nf
prieš akis Kikirikės darbas, kur ten pabandymai su šokėja buvo, jei gerai pamenu

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 17, 23:24)
nu wa, kad peržiūrėjau albumą tavo, tai rimtai nelabai kopija  g.gif suklydau vadinas, bet jau taip matyta tokia foto pasirodė, tie šešėliai, spalvingumas  rolleyes.gif buvau tikrai įsitikinusi, bet peržiūrėjau ir galvoju - kur ta nuotrauka? O šiaip ši man asmeniškai - tokia ne kokia... nu taip toks ruošas eina stambių gėlių, toks jausmas, kad pritrūko užuolaidos...

nereikėtų forume lyginti vieno forumo nario darbų su kito forumo nario darbais, ir dar pasitelkiant ne visai korektišką leksiką...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 18, 08:14)
nereikėtų forume lyginti vieno forumo nario darbų su kito forumo nario darbais, ir dar pasitelkiant ne visai korektišką leksiką...

manau, kad ji net nezino kuria cia apsneka biggrin.gif

as tai va visad bijau, kad ides kada taip mano ir apsnekes "ziurekit, kokios baisios foto tos mergos, as tai tikrai geriau fotkinu" biggrin.gif nu bet va tada bus naturali kritika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 18, 07:19)
manau, kad ji net nezino kuria cia apsneka biggrin.gif

as tai va visad bijau, kad ides kada taip mano ir apsnekes "ziurekit, kokios baisios foto tos mergos, as tai tikrai geriau fotkinu" biggrin.gif nu bet va tada bus naturali kritika biggrin.gif

man irgi ta pati mintis, sumišusi su baime kilo lotuliukas.gif

šiaip gi kritika konkrečiam darbui ir autoriui yra gerai, bet va toks palyginimas tai nežinau.. rolleyes.gif
Atsakyti
gavau ir aš dainą...minčių nulis g.gif nu bet kai 10 kartų paklausysiu gal sugalvosiu ką g.gif

Gotte, payoutubink, kažkas ten su gradient kiek pamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 17, 14:54)
sunkus. bet man jis ne itin "fotografinis". seniai beziurejau, gal neprisimenu, bet jei neistrigo, tai kazin ar dabar paziurejus, sakyciau kitaip.

gali būti, kad Tau jis toks nepasirodė.. man liko tas kitas įspūdis wink.gif
o kokie požymiai Tau padaro filmą "fotografiniu"?
man tai - ne tik šviesa, bet ir komponavimas, montažas, planų gausa ir išnaudojimas, spalvos, efektų panaudojimas įspūdžiui sukurti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 18, 08:19)

jetau,aš ir taip pagalvojau doh.gif unsure.gif

darom antrą žaidimo dalį kur reikia atspėti kieno foto ir .t.t ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 18, 08:03)
jetau,aš ir taip pagalvojau  doh.gif  unsure.gif

darom antrą žaidimo dalį kur reikia atspėti kieno foto ir .t.t ?  g.gif

sakyčiau, neskubam. pabaigsim su dainom, tada gal?

blem, aš gal jau labai sena, su Jumis nespėju, visos tokios strykt pastrykt entuziastės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 18, 09:07)
sakyčiau, neskubam. pabaigsim su dainom, tada gal?

blem, aš gal jau labai sena, su Jumis nespėju, visos tokios strykt pastrykt entuziastės biggrin.gif

na jo,teisingai sakai lotuliukas.gif
tai aš gi čia pastoviai karksiu,ok ,reikia ramintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 17, 23:22)
jau su nekantrumu laukiu rezultatu sios dainu temos biggrin.gif

pagaliau issirinkau objektyva. nu negalvojau, kad tai tiek ilgai uztruks ir koks tai sunkus darbas - nuspresti doh.gif cia kai pinigais nelyjama, turiu omeny smile.gif
gal kuri turit ir nesigailit? tai man palaikymas visai praverstu, kad nepersigalvociau biggrin.gif

Nikon AF-S DX VR Nikkor 16-85mm f/3.5-5.6G ED

aš tokio nesirinkčiau vien del diafragmos tokios, 5.6 aš praktiškai niekad nenaudoju, jau geriau fiksas šviesus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 18, 00:22)
jau su nekantrumu laukiu rezultatu sios dainu temos biggrin.gif

pagaliau issirinkau objektyva. nu negalvojau, kad tai tiek ilgai uztruks ir koks tai sunkus darbas - nuspresti doh.gif cia kai pinigais nelyjama, turiu omeny smile.gif
gal kuri turit ir nesigailit? tai man palaikymas visai praverstu, kad nepersigalvociau biggrin.gif

o tai cia kaip kitinis, ar ne?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 17, 23:22)

Aš su tokiu ilgą laiką fotkinau ir labai laiminga buvau. Universalus objektyvas. Beje tokį labai pasyviai parduodu dabar, nes man nelabai tinka ant naujo fotiko.
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 18, 08:10)
o tai cia kaip kitinis, ar ne?smile.gif

Ne, nekitinis.
Dėl tamsumo, jo, jis nėra šviesus, žiemą jei tamsūs namai, bus sunkiau, nors aš kažkaip išsisukdavau, bet lauke, vasarą, vaikus fotkint, man buvo numeris vienas smile.gif
Šviesus zoomas nepigus dalykas smile.gif Dar apie fixą pagalvok, jie šviesūs, na, bet ne zoomai. Aš labiau pakomentuot negaliu, nes man jis labai patiko.
Atsakyti
Pora foto iš foto darymo seminaro

user posted image

user posted image
Atsakyti