Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Yvette sveikinu, aš kai pagalvoju apie egzaminui tai net nupurto smile.gif))
Maggie aš irgi tokia turiu, tai nežinau man ji nepatiko, praverčiau ir nieko naudingo man nepasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 21, 14:36)
Užsisakiau dvi knygas iš efoto, esu buožė, nelaukiu kalėdų, nai nai nai assa.gif
Yvete, sveikinimai :

Na, tikriausiai turėjo omeny, kad nedaug info lietuviškai internete. Bet aš tai nesutinku su tuo, nes išsiaiškinimui kas yra fokusas, užtenka ir vieno išsamesnio straipsnio.

As irgi is ten pat katik uzsisakiau "Fotografo aki" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 21, 15:36)
Užsisakiau dvi knygas iš efoto, esu buožė, nelaukiu kalėdų, nai nai nai assa.gif

labai įdomu- kokias? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 10 21, 15:12)
labai įdomu- kokias? cool.gif
Populiarias biggrin.gif
Akį ir sluoksnius biggrin.gif Vasarą žadėjau, paskui Kalėdoms užsiprašiau, bet po užvakarykščio bajerio trūko kantrybė. Mat perskaičiau forume tai, ko man visad trūko - niekad aš nuotraukoms nedariau flatten, todėl vizitkės gavosi "nedadarytos" (spaudai reikia būtinai picture flatten), todėl ir vargo daugiau turėdavau - copy mergel, new, paste ir dirbu toliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 spalio 2011 - 15:19
Yvette- gražaus savaitgalio 4u.gif

ėėė,aš ir noriu knygos doh.gif lotuliukas.gif bet deja deja,tenka pirkti naujus akinių rėmelius su stiklais - vyras privertė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 21, 15:58)

atspėk kieno foto gali dalyvauti,visos siunčia man kristina.kaziliuniene@gmail.com
čia taip ir ir toms info kurios praleido,o tai ko labai pasyviai sunčiate  g.gif

o ne iki treciadienio reikia foto siusti? ax.gif

jau radau iki kada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 21 spalio 2011 - 15:32
QUOTE(neiste @ 2011 10 21, 16:31)
o ne iki treciadienio reikia foto siusti? ax.gif

kadangi yra nemažai dalyvaujančių žmonių kurie nemažai dirba ir nespės padaryti terminas buvo nusprestas iki 11.01 - o jei kas padarys anksčiau,kad ir dabar atsiųs tai dar geriau mirksiukas.gif na taip kad nereikia laukti paskutinės dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 21, 15:36)
Na, tikriausiai turėjo omeny, kad nedaug info lietuviškai internete. Bet aš tai nesutinku su tuo, nes išsiaiškinimui kas yra fokusas, užtenka ir vieno išsamesnio straipsnio.

Na apie visa tai yra skaityta ir kas tai yra suprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 21, 13:58)

atspėk kieno foto gali dalyvauti,visos siunčia man kristina.kaziliuniene@gmail.com
čia taip ir ir toms info kurios praleido,o tai ko labai pasyviai sunčiate  g.gif

o tai kam aktyviai siųst, jeigu savaitė dar iki siuntimo pabaigos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 21, 16:39)
o tai kam aktyviai siųst, jeigu savaitė dar iki siuntimo pabaigos? biggrin.gif

ot cioce,nu gi čia ir dėl taves tas terminas ilgesnis,kad spėtumei lotuliukas.gif marš foto daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuotrauka dainai ax.gif

dedu didesne, nes nesimato mazesne, tik kad i ekrana netilps blush2.gif

daina http://www.youtube.c...amp;lf=autoplay

user posted image

Koliazas is 3 nuotrauku nes norejau parodyti stadijas- 1. ieskojau sparnu, 2. radau, 3. laikau ir nepaleisiu ax.gif

Laukiu kritikos 4u.gif
Atsakyti
1 namų darbas ax.gif nežinau kas išėjo tas... unsure.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 21 spalio 2011 - 16:04