Yvette sveikinu, aš kai pagalvoju apie egzaminui tai net nupurto ))
Maggie aš irgi tokia turiu, tai nežinau man ji nepatiko, praverčiau ir nieko naudingo man nepasirodė
QUOTE(rG @ 2011 10 21, 14:36)
Užsisakiau dvi knygas iš efoto, esu buožė, nelaukiu kalėdų, nai nai nai
Yvete, sveikinimai :
Na, tikriausiai turėjo omeny, kad nedaug info lietuviškai internete. Bet aš tai nesutinku su tuo, nes išsiaiškinimui kas yra fokusas, užtenka ir vieno išsamesnio straipsnio.
Yvete, sveikinimai :
Na, tikriausiai turėjo omeny, kad nedaug info lietuviškai internete. Bet aš tai nesutinku su tuo, nes išsiaiškinimui kas yra fokusas, užtenka ir vieno išsamesnio straipsnio.
As irgi is ten pat katik uzsisakiau "Fotografo aki"
QUOTE(rG @ 2011 10 21, 15:36)
labai įdomu- kokias?
QUOTE(mamagute @ 2011 10 21, 15:12)
labai įdomu- kokias?
Populiarias Akį ir sluoksnius Vasarą žadėjau, paskui Kalėdoms užsiprašiau, bet po užvakarykščio bajerio trūko kantrybė. Mat perskaičiau forume tai, ko man visad trūko - niekad aš nuotraukoms nedariau flatten, todėl vizitkės gavosi "nedadarytos" (spaudai reikia būtinai picture flatten), todėl ir vargo daugiau turėdavau - copy mergel, new, paste ir dirbu toliau
Yvette- gražaus savaitgalio
ėėė,aš ir noriu knygos bet deja deja,tenka pirkti naujus akinių rėmelius su stiklais - vyras privertė
ėėė,aš ir noriu knygos bet deja deja,tenka pirkti naujus akinių rėmelius su stiklais - vyras privertė
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 21, 15:58)
atspėk kieno foto gali dalyvauti,visos siunčia man kristina.kaziliuniene@gmail.com
čia taip ir ir toms info kurios praleido,o tai ko labai pasyviai sunčiate
o ne iki treciadienio reikia foto siusti?
jau radau iki kada
QUOTE(neiste @ 2011 10 21, 16:31)
o ne iki treciadienio reikia foto siusti?
kadangi yra nemažai dalyvaujančių žmonių kurie nemažai dirba ir nespės padaryti terminas buvo nusprestas iki 11.01 - o jei kas padarys anksčiau,kad ir dabar atsiųs tai dar geriau na taip kad nereikia laukti paskutinės dienos
QUOTE(rG @ 2011 10 21, 15:36)
Na apie visa tai yra skaityta ir kas tai yra suprantu
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 21, 13:58)
atspėk kieno foto gali dalyvauti,visos siunčia man kristina.kaziliuniene@gmail.com
čia taip ir ir toms info kurios praleido,o tai ko labai pasyviai sunčiate
o tai kam aktyviai siųst, jeigu savaitė dar iki siuntimo pabaigos?
QUOTE(sayonara @ 2011 10 21, 16:39)
o tai kam aktyviai siųst, jeigu savaitė dar iki siuntimo pabaigos?
ot cioce,nu gi čia ir dėl taves tas terminas ilgesnis,kad spėtumei marš foto daryti
Nuotrauka dainai
dedu didesne, nes nesimato mazesne, tik kad i ekrana netilps
daina http://www.youtube.c...amp;lf=autoplay
Koliazas is 3 nuotrauku nes norejau parodyti stadijas- 1. ieskojau sparnu, 2. radau, 3. laikau ir nepaleisiu
Laukiu kritikos
dedu didesne, nes nesimato mazesne, tik kad i ekrana netilps
daina http://www.youtube.c...amp;lf=autoplay
Koliazas is 3 nuotrauku nes norejau parodyti stadijas- 1. ieskojau sparnu, 2. radau, 3. laikau ir nepaleisiu
Laukiu kritikos
1 namų darbas nežinau kas išėjo tas...