Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 21, 13:58)

atspėk kieno foto gali dalyvauti,visos siunčia man kristina.kaziliuniene@gmail.com
čia taip ir ir toms info kurios praleido,o tai ko labai pasyviai sunkčiate  g.gif

ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 21, 14:58)

atspėk kieno foto gali dalyvauti,visos siunčia man kristina.kaziliuniene@gmail.com
čia taip ir ir toms info kurios praleido,o tai ko labai pasyviai sunčiate  g.gif

Manau pasyviai, nes foto dar neparuošė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 21, 15:08)
Manau pasyviai, nes foto dar neparuošė.  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 21, 14:58)

čia taip ir ir toms info kurios praleido,o tai ko labai pasyviai sunčiate  g.gif

Iki kada galima? Persiprašau, jei praleidau šią info blush2.gif
Kiek foto siųsti?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 21, 13:15)
Iki kada galima? Persiprašau, jei praleidau šią info blush2.gif
Kiek foto siųsti?

11.01 viena arba dvi foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2011 10 21, 14:49)
Buvau nusistačiu čia kai žaidžiau su juo, labai nepatogu, į šoninius nefokusuoja... ax.gif

paskaityk apie fokusavima daugiau. nes naujas fotikas neispres ziniu trukumo
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 21, 15:20)
paskaityk apie fokusavima daugiau. nes naujas fotikas neispres ziniu trukumo

Skaičiau, bet lietuviškai netaip ir daug visko, su anglų kalba viskas ribotai... Užsisakiau knygą... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2011 10 21, 15:23)
Skaičiau, bet lietuviškai netaip ir daug visko, su anglų kalba viskas ribotai... Užsisakiau knygą... rolleyes.gif

nu nu. kas fokusas yra, uzteks ir lietuviskos info.
Atsakyti
Užsisakiau dvi knygas iš efoto, esu buožė, nelaukiu kalėdų, nai nai nai assa.gif
Yvete, sveikinimai :
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 21, 14:26)
nu nu. kas fokusas yra, uzteks ir lietuviskos info.

Na, tikriausiai turėjo omeny, kad nedaug info lietuviškai internete. Bet aš tai nesutinku su tuo, nes išsiaiškinimui kas yra fokusas, užtenka ir vieno išsamesnio straipsnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 spalio 2011 - 14:36
ziurekit, o reikia naujos foto - ar galima kazka nematyto is archyvu?
Atsakyti
Svajone - as visai norec tos knygos. kas gali demo versija numest? kad susidaryt ispudi. nes numanau, kad butent siu ziniu man truksta, jei tai apie ps.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 21, 14:46)
Svajone - as visai norec tos knygos. kas gali demo versija numest? kad susidaryt ispudi. nes numanau, kad butent siu ziniu man truksta, jei tai apie ps.

Sm sako, kad tai labiau naujokams.
Atsakyti