Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 21, 11:49)
gal reikia kam nors šios knygos, už 40 lt parduočiau.. 79 lt mokėjau smile.gif ale jau viską ten moku tai tikrai ji man nebereikalinga smile.gif jei kam aktualu, galėsiu nuskanuot turinį, ten ir photoshopo pamokėlių yra, ir fotografavimo patarimų, nu visko nuo a iki z smile.gif

Hmmm.. O ar apsimoketu imti sia knygute, jeigu esu perskaiciusi visas dalis Scot Kelby "Skaitmenine fotografija" ir plius dar "Sluoksniai" knygute turiu? g.gif

Apie "Fotografo akis" dabar svajoju, tik vis pamirstu nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 21, 12:10)
Hmmm.. O ar apsimoketu imti sia knygute, jeigu esu perskaiciusi visas dalis Scot Kelby "Skaitmenine fotografija" ir plius dar "Sluoksniai" knygute turiu?  g.gif

Apie "Fotografo akis" dabar svajoju, tik vis pamirstu nusipirkti  blush2.gif

nežinau, neskaičiau Scot Kelby smile.gif ko gero info kartotis gali, manau neapsimoka pirkt wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 21, 12:10)

o fotografo akį turiu, bet neparduodu biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 21, 12:17)
nežinau, neskaičiau Scot Kelby smile.gif ko gero info kartotis gali, manau neapsimoka pirkt wink.gif
Papildyta:

Atsimenu, kad turi, gerus atsiliepimus apie ja rasei smile.gif Reikes kai Saule uzmigs ir man ja uzsisakyti, nes niekad neprisiruosiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 21, 12:19)
nežinau, reikia skaityt smile.gif paveiksliukų ten  mažai wink.gif
Papildyta:
nu kam šitaip.. ne dvarą ta knyga kainuoja, tikrai juokinga kaina, geriau nusipirkit, paremkit.. o tai niekas neberašys iš vis jokių knygų jei viską siųsimės dykai

aij, čia nevisa knyga, atsiprašau smile.gif

Nejaugi manei, kad as toks ziaurus ir idejau visa devil.gif
Kad permesti ir susidaryti nuomone sios demo versijos visai pakanka smile.gif
Atsakyti
jeeeeeeeeeee, savaitgalis prasideda. Po egzamino. Dabar tik vertinimo sulaukti reikia ir tiek.

coooooooooooooooooool
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 21, 13:17)

Labai gera? Aš laukiu Kalėdų hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 10 21, 14:05)
jeeeeeeeeeee, savaitgalis prasideda. Po egzamino. Dabar tik vertinimo sulaukti reikia ir tiek.

coooooooooooooooooool

O tu ir dirbi, ir mokinies, ir dar fotografuoji? bigsmile.gif
Su palengvėjimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 21, 13:10)

turiu ir aš ją, tik tiek, kad įpusėjus niekaip neprisiruošiu pabaigt.
labai naudinga knyga, nors man iš kitų sričių (piešimo/tapybos, dizaino) šis tas jau buvo žinoma.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 21, 10:10)
Maggie, are you sure that you sure?  biggrin.gif

today im sure doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 21, 10:51)
o koks jos pavadinimas?

P.S. ***** neišsiunčiau tau ko prašei  doh.gif  šiandien pažadu surast smile.gif nes šitam kompe nėra, reikia kitur ieškot, tai vis neprisiruošiu ..

Nepamenu, bet galiu sužinoti. Vakare Mamai paskambinsiu wink.gif

Ačiū, jei netingėsi paieškot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 10 21, 10:22)
Sveikuoles!

ar dar galima jungtis i zaidima - atspek kieno foto? Zinau, kad retai cia apsireiskiu  ( o foto kelus pas jus jau tikrai senoookai esu) ir dar mano stiliaus kaip ir tokio dar tikrai nera- bet uz tat 'seku' temas kas diena praktiskai, groziuosi jusu darbais ir tyliai pavydziu pvz vilnietems seminaru smile.gif

jeigu dar butu galima jungtis - butu labai  good.gif  4u.gif

merginos, gal jau per velu, kad nei viena neatsakot? tuomet bandyciau speti i sekanti..
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 10 20, 23:12)
eik ieskot "focus zone" ir nustatyk "center zone". bus tau ala centrinis taskas nustatytas tongue.gif

Buvau nusistačiu čia kai žaidžiau su juo, labai nepatogu, į šoninius nefokusuoja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 10 21, 14:46)
merginos, gal jau per velu, kad nei viena neatsakot? tuomet bandyciau speti i sekanti..

atspėk kieno foto gali dalyvauti,visos siunčia man kristina.kaziliuniene@gmail.com
čia taip ir ir toms info kurios praleido,o tai ko labai pasyviai sunčiate g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 21 spalio 2011 - 14:03