Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikuoles!

ar dar galima jungtis i zaidima - atspek kieno foto? Zinau, kad retai cia apsireiskiu ( o foto kelus pas jus jau tikrai senoookai esu) ir dar mano stiliaus kaip ir tokio dar tikrai nera- bet uz tat 'seku' temas kas diena praktiskai, groziuosi jusu darbais ir tyliai pavydziu pvz vilnietems seminaru smile.gif

jeigu dar butu galima jungtis - butu labai good.gif 4u.gif
Atsakyti
Jurzole, man kaip ir kitoms, per ryškios tavo gėlės.

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 22:38)
masčiau dėti žaidimui,ale kažkas jau buvau užsiminusi,ir dar nieko gero nesigavo tai ir nusprendžiau nedėti... tiesiog vieną dieną vaikščiojau po miesta su fotikais, ir matau sėdi nu toks fainas diedukas, aišku aš nedrįsau jo pakalbinti,bet nuėjau į kavinę išsinešimui kavos ir pasakiau sau ,jei išėjus jis vis dar bus,aš jį nufotografuosiu - nu ir ką manot, jis buvo dar ten  doh.gif nu tai giliai įkvėpiau priėjau paklausiau ar galiu nufotografuoti,prisistačiau bandžiau kalbėti kol fotografavau,o jis nei žodelio  verysad.gif jetau kaip buvo nejauku  unsure.gif beje visai neseniai kažkas su skaitmena jo portretą įdėjo į kūdrą lotuliukas.gif tai jau niekur savo faino dieduko nerodžiau,nes nu nesigavo jis man  doh.gif

Gal jūs tą pačią dieną fotografavot su tuo kitu žmogum...diedukas gal prakeikė atsitiktines pažintis biggrin.gif gal tikėjos būt "nematomas", o čia doh.gif biggrin.gif

Tai vis tiek parodyk kadrą, labai įdomu bigsmile.gif o ateity manau, kad viskas eisis lengviau, apie tai ir reikia galvoti...
Aš tai padariau gal 5 fotkes, iš kurių viena ne fokuse, kitoj ranka labai šlykčiai nusikirto, trečioj akiniai meta durnus blikus...tai rinktis nelabai liko iš ko. Toli ten iki gero portreto...man gal svarbiau pats žingsnis. Pasvilęs pirmas blynas, bet džiaugiuosi, kad išvis jį "kepiau", tai ir tau patarčiau neliūdėti mirksiukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 10 21, 06:22)
viskas, varau egzamino laikyt. O ryt mane vyrai prasiblaškymui į Dresdeną išveža. Reikės dainai foto paieškoti  smile.gif

nu kaip smagu ax.gif linkiu susimedžiot dainai foto.

QUOTE(mamagute @ 2011 10 21, 08:39)
gotte, šaunuolė 4u.gif Gal parodysi foto ax.gif

Jo, truputį vėliau parodysiu, kai išsirinksiu galutinį variantą.

QUOTE(Maggie @ 2011 10 21, 09:01)
kaip faina! o UK dar tokia ivairove, tikrai bus 100 strangers idomiu. labai laukiu foto.

Įvairovė tai ne tas žodis bigsmile.gif nėr dienos, kad eidama gatvėmis neskanuočiau aplinkos, žmonių... ax.gif Dabar supratau, kad mane veža portretai ir retai patraukia kas nors kitas. Čia neseniai ėjau į parduotuvę ir žiūriu toks bičiukas babajui purškia piešinį ant nuleidžiamų parduotuvės žaliuzių. Tokį milžinišką ale turbaną ant galvos susisukęs, žiauriai egzotiškos išvaizdos ir aprangos...blyn, tada pasigailėjau, kad fotiko neturėjau.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 21, 09:51)
aš ką tik knygą gavau iš pašto  rolleyes.gif Žmogus Lietuvos fotografijoje. Tik įdomu kada vaikas leis paskaityt  biggrin.gif

ir kaip patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 21 spalio 2011 - 10:28
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 21, 10:51)
Sveikos  4u.gif

aš ką tik knygą gavau iš pašto  rolleyes.gif Žmogus Lietuvos fotografijoje. Tik įdomu kada vaikas leis paskaityt  biggrin.gif
Papildyta:
o koks jos pavadinimas?

P.S. ***** neišsiunčiau tau ko prašei  doh.gif  šiandien pažadu surast smile.gif nes šitam kompe nėra, reikia kitur ieškot, tai vis neprisiruošiu ..

Tiems kas ta knyga noretu paskaityti smile.gif
http://issuu.com/fot...fijoje#download

Tikrai turetu buti idomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo levap85: 21 spalio 2011 - 10:32
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 21, 10:51)

aš ką tik knygą gavau iš pašto  rolleyes.gif

ir aš tokios noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 21, 09:51)
Sveikos  4u.gif

Jei nepatiks, nusipirkčiau pigiau rolleyes.gif
Pradedu kaupti visokias filosofines, kultūrines, vnz interdisciplininių tyrinėjimų ar esė tipo knygas ir apie fotografiją smile.gif
Papildyta:
QUOTE(levap85 @ 2011 10 21, 10:30)

Dėkui, vien pagal literatūros sąrašą, matau, kad man tokia tinka. Nors autorius man nežinomas.
Atsakyti
Ka, man toks kvailas klausimas iskilo... o kalediniams mainams tau siusti namu adresa ar elektroninio pasto adresa? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 10 21, 10:24)
ir kaip patiko?

nežinau, reikia skaityt smile.gif paveiksliukų ten mažai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(levap85 @ 2011 10 21, 10:30)
Tiems kas ta knyga noretu paskaityti smile.gif
http://issuu.com/fot...fijoje#download

nu kam šitaip.. ne dvarą ta knyga kainuoja, tikrai juokinga kaina, geriau nusipirkit, paremkit.. o tai niekas neberašys iš vis jokių knygų jei viską siųsimės dykai

aij, čia nevisa knyga, atsiprašau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 21 spalio 2011 - 11:21
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 21, 11:19)
aij, čia nevisa knyga, atsiprašau smile.gif

Bet kuriuo atveju sveikintinas požiūris wink.gif
Atsakyti
Gintarija, žinoma, kad namų. biggrin.gif Mes tikromis nuotraukomis mainomės.
Atsakyti
gal reikia kam nors šios knygos, už 40 lt parduočiau.. 79 lt mokėjau smile.gif ale jau viską ten moku tai tikrai ji man nebereikalinga smile.gif jei kam aktualu, galėsiu nuskanuot turinį, ten ir photoshopo pamokėlių yra, ir fotografavimo patarimų, nu visko nuo a iki z smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 21, 11:38)
Gintarija, žinoma, kad namų.  biggrin.gif  Mes tikromis nuotraukomis mainomės.

Supratau biggrin.gif
Atsakyti
dar turiu knygą "flash photography" , bet ten anglų kalba.. man sunkiai žiauriai skaitosi, nusipirkau prieš kokius 3 metus ir negaliu niekaip perskaityt.. ten gal labiau juostininkams, bet tinka ir skaitmenai.. jei kam aktualu, galiu paskanuot kažkiek, irgi už pusę kainos atiduočiau, nes nu man su anglų prastai, čia buvo gera pamoka, kad nepirksiu daugiau niekada knygų anglų kalba smile.gif
Atsakyti