Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labos 4u.gif

tariuosi su sese dėl fotosesijos dainų žaidimui. tai gal ryt pavyks pafotkint jei nelis. Dar nėštukę vieną turiu, ją irgi reikėtų pakankinti, nes labai graži moteris smile.gif

Išsiunčiau adresą KA 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 22:47)
Žinau,kad nelabai kam įdomu bus,bet ale va pasigirsiu,kad išryškinau jau ir be Andriaus priežiūros juostikę ir nieko nesušikau  lotuliukas.gif džiūna dabar  thumbup.gif

šaunuolė, sveikinu thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 20, 23:19)
Atnesu jums vasaros spalvu - vakar fotografavau

Gėlė graži, bet foto man nepatinka. Beje, ta gėlė daugiametė ir jei dar prieš didelius šalčius įneši ją į nešaltą rūsį ar kambarį, peržiemos ir kitais metais vėl Tave džiugins. Beje, jei neklystu ji iki -5 laipsnių tveria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumerija: 21 spalio 2011 - 07:32
Kikirike, sveikinu, šaunuolė smile.gif matai, kaip nesunku. pradžioje ryžtis sunkoka, o paskui tingėt pradedi biggrin.gif
Atsakyti
Žinau,kad nelabai kam įdomu bus,bet ale va pasigirsiu,kad išryškinau jau ir be Andriaus priežiūros juostikę ir nieko nesušikau  lotuliukas.gif džiūna dabar  thumbup.gif

Nu saunuole thumbup.gif

QUOTE(gotte @ 2011 10 20, 23:07)
Tai va...seniai svajojau aš panašiai padaryt ir fotografijoj ir šiandien užkalbinau savo pirmą žmogų. Gavau portretą, visai netobulą, bet božito, kokia laiminga parkulniavau namo...viduje viliuosi, kad tai bus manojo projektėlio 100 strangers pradžia  blush2.gif

Pasirodysiu vėliau  biggrin.gif

Sveikinu! Saunuole 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 10 21, 07:22)

KAS DALYVAUJAT KALĖDINIUOSE MAINUOSE, SIŲSKIT ADRESUS DALYVEI KA Į AŽ. SM ARBA FLICKR

viskas, varau egzamino laikyt.

O iki kada dar butu galima isirasyt i tuos mainus ar jau viskas? As vis dar galvoju, nes nelebai drystu, bet labai noriu blush2.gif

Sekmes egzamine 4u.gif
Atsakyti

akis bado. is toliau tu ja gal fotkink..
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 21, 00:12)

Kike, rodyk tongue.gif Nors jau pastebiu, kad pradedi atsirinkinėt labiau biggrin.gif

biggrin.gif tai jau senokai atsirinkinėju,nėr ko čia rodyt brokų lotuliukas.gif nors šitą dieduką parodysiu,nors ir nugrybinau (fotografavau su mamija už tai ir nugrybinau doh.gif )

QUOTE(Yvette @ 2011 10 21, 07:22)
viskas, varau egzamino laikyt. O ryt mane vyrai prasiblaškymui į Dresdeną išveža. Reikės dainai foto paieškoti  smile.gif

sėkmės 4u.gif kaip faina,aš ir noriu į Dresdeną lotuliukas.gif na šiaip noriu ir į Erkreath (rodos taip rašosi) lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 21, 08:38)
Kikirike, sveikinu, šaunuolė smile.gif matai, kaip nesunku. pradžioje ryžtis sunkoka, o paskui tingėt pradedi biggrin.gif

nu žiūrėsim kaip ten bus,aš iš finansinių sumetimų irgi ryškinu , gi pas mane juostelių per savaitę kiek išeina (žinau žinau aš manjakė doh.gif )
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Jurzole, sutinku su išsakytomis nuomonėmis-spalva labai akis rėžia, tai nesinori ir toliau foto tyrinėt 4u.gif
gotte, šaunuolė 4u.gif Gal parodysi foto ax.gif
Kikirike, pavydžiu tau, kad pati ryškini 4u.gif Man tas ryškinimas atrodo toks sudėtingas ir nuodingas dalykas (gal kad pati savo akim to nemačiau) biggrin.gif O kai skaičiau , kaip ruošeisi užkalbint tą senuką, tai kažkodėl prisiminiau atvejus, kaip paauglės apie pirmąsias meiles pasakodavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 20, 18:20)
Del terminu - man net labai tiktu iki 11.01. Ilgiau tai gal jau nereikia, ir taip beveik dvi savaites gi, paskui labai jau nusites...  g.gif

O tai del nuotrauku skaiciaus jau apsisprendem?  unsure.gif Niekas nieko nesako...

o ko toks ilgas terimas? 2 foto ir savaite. manau per akis.
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 10 21, 08:39)
O iki kada dar butu galima isirasyt i tuos mainus ar jau viskas? As vis dar galvoju, nes nelebai drystu, bet labai noriu  blush2.gif

Rašykis, aš dar tik pradėjau rinkti adresus. smile.gif

Atsakyti

ojej!!! kokia tu saunuole! labai tavim didziuojuos, zaviuosi bei dziaugiuosi!
QUOTE(gotte @ 2011 10 20, 23:07)
Gavau portretą, visai netobulą, bet božito, kokia laiminga parkulniavau namo...viduje viliuosi, kad tai bus manojo projektėlio 100 strangers pradžia  blush2.gif

kaip faina! o UK dar tokia ivairove, tikrai bus 100 strangers idomiu. labai laukiu foto.
Atnesu jums vasaros spalvu - vakar fotografavau  mirksiukas.gif Orai tai labai net rudeniski, bet sode vis dar zydi siooji viesnia is siltu krastu - nors jau turbut suskaiciuotos jos dienos. Labai graziai svyti ziedeliai apsiniaukusia diena po lietaus - meginau pagauti tas spalvas...  ax.gif

na gaila, kad visur labai ispausta gele, remiasi i krashtus. ir dar labai ryshki, noretusi ciut nugesinti.
man labiausiai antra. idomu kaip jb atrodytu.
QUOTE(rG @ 2011 10 21, 00:12)
Ir mane jau pradeda erzinti kvadratas, jis turi ir pliusų ir minusų. Nežinau kaip čia būtų, gal kaip nors įdomiau įsikomponuotų. Tiesiog ir jis ne visada tinka, aš ir pati tik padariusi, pamatau, kad būtų geriau tikę kitaip.

kaip pritariu! dabar SM'e kvadrato manija. man irgi pabodo, nes ishsivyste tokia mini-tendencija, kad jei jau kvadratas, tai liuks formatas. ne ne. tikrai ne. reikia is pradziu ishmokt su original size'ais dirbt, po to pereit prie karpymo.

Papildyta:
p.s. nzn kur ten ieshkoti flickr, bet as mainuose nedalyvauju.
Atsakyti
Maggie, are you sure that you sure? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

aš ką tik knygą gavau iš pašto rolleyes.gif Žmogus Lietuvos fotografijoje. Tik įdomu kada vaikas leis paskaityt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 21, 07:31)

Gėlė graži, bet foto man nepatinka. Beje, ta gėlė daugiametė ir jei dar prieš didelius šalčius įneši ją į nešaltą rūsį ar kambarį, peržiemos ir kitais metais vėl Tave džiugins. Beje, jei neklystu ji iki -5 laipsnių tveria.

o koks jos pavadinimas?

P.S. ***** neišsiunčiau tau ko prašei doh.gif šiandien pažadu surast smile.gif nes šitam kompe nėra, reikia kitur ieškot, tai vis neprisiruošiu ..
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 20, 20:59)
M'key, aš galiu nors ir rytoj padaryti sąrašą su numeriais. Ir pradėsim traukti.  smile.gif
Gintarija, Kalėdinių nuotraukų mainai. Traukiame burtus, gaminame nuotrauką arba ieškome gražiausios archyve ir siunčiam tam žmogui. Taip pat laukiam iš kito. Dalyvausi?  smile.gif
Beje, jei aš apsiimu organizuoti tuos burtus, norėčiau pradėti sulaukti adresų į až.  rolleyes.gif Jei SM'e nebetilps man až, rašykite flickr į až. Jeigu ką.  biggrin.gif

O visai idomiai sugalvojot bigsmile.gif Butinai dalyvausiu! mirksiukas.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 21:47)

Super thumbup.gif as vis prisiziuriu tu juostiniu nuotrauku ir po biski pati pradedu gundytis isigyti ta juostini fotoaparata ax.gif

QUOTE(gotte @ 2011 10 20, 22:07)
O apie mano pasiekimą, apie kurį kalbėjau...

Su pasiekimais 4u.gif Saunuole, kad perlipai per save. As kartais irgi noreciau taip, ale dar nedristu niekaip tu zmoniu kalbinti blush2.gif

Jurzole, o tu Lietuvoje tokiu graziu geliu randi ar kazkur kitur gyveni? smile.gif
Atsakyti