QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 22:47)
Žinau,kad nelabai kam įdomu bus,bet ale va pasigirsiu,kad išryškinau jau ir be Andriaus priežiūros juostikę ir nieko nesušikau
džiūna dabar
ojej!!! kokia tu saunuole! labai tavim didziuojuos, zaviuosi bei dziaugiuosi!
QUOTE(gotte @ 2011 10 20, 23:07)
Gavau portretą, visai netobulą, bet božito, kokia laiminga parkulniavau namo...viduje viliuosi, kad tai bus manojo projektėlio 100 strangers pradžia
kaip faina! o UK dar tokia ivairove, tikrai bus 100 strangers idomiu. labai laukiu foto.
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 20, 23:19)
Atnesu jums vasaros spalvu - vakar fotografavau
Orai tai labai net rudeniski, bet sode vis dar zydi siooji viesnia is siltu krastu - nors jau turbut suskaiciuotos jos dienos. Labai graziai svyti ziedeliai apsiniaukusia diena po lietaus - meginau pagauti tas spalvas...
na gaila, kad visur labai ispausta gele, remiasi i krashtus. ir dar labai ryshki, noretusi ciut nugesinti.
man labiausiai antra. idomu kaip jb atrodytu.
QUOTE(rG @ 2011 10 21, 00:12)
Ir mane jau pradeda erzinti kvadratas, jis turi ir pliusų ir minusų. Nežinau kaip čia būtų, gal kaip nors įdomiau įsikomponuotų. Tiesiog ir jis ne visada tinka, aš ir pati tik padariusi, pamatau, kad būtų geriau tikę kitaip.
kaip pritariu! dabar SM'e kvadrato manija. man irgi pabodo, nes ishsivyste tokia mini-tendencija, kad jei jau kvadratas, tai liuks formatas. ne ne. tikrai ne. reikia is pradziu ishmokt su original size'ais dirbt, po to pereit prie karpymo.
Papildyta:
p.s. nzn kur ten ieshkoti flickr, bet as mainuose nedalyvauju.