Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 21:47)
Žinau,kad nelabai kam įdomu bus,bet ale va pasigirsiu,kad išryškinau jau ir be Andriaus priežiūros juostikę ir nieko nesušikau  lotuliukas.gif džiūna dabar  thumbup.gif

nu šaunuolė thumbup.gif

O apie mano pasiekimą, apie kurį kalbėjau... g.gif kažkada berods Yvette įdėjo nuorodą į vieno fotografo projektėlį "100 strangers" ar kažkas tokio. Panašių projektų esu mačiusi ir pas kitus fotografus ir aš jiems pavydėjau...drąsos užkalbinti žmones gatvėse, gražių, įdomių portretų, pokalbių ir pažinties su įvairiomis asmenybėmis. Kažką panašaus esu dariusi, kai dirbau žurnaliste - eidavom į gatves rubriką daryt su fotografu, "Vienas klausimas" vadinosi. Knisdavo mane ta rubrika, nes iš 10 žmonių 8 atsisakydavo atsakinėti, pamatę fotoaparatą bėgdavo kuo toliau... (svarbiausia, kad pati daryčiau tą patį lotuliukas.gif )paskui atradau būdą, kaip prisivilioti kalbėtojus ir vos išėjus daryt rubrikos jau tuoj ir parvarydavau į redakciją su "medžiaga" biggrin.gif
Tai va...seniai svajojau aš panašiai padaryt ir fotografijoj ir šiandien užkalbinau savo pirmą žmogų. Gavau portretą, visai netobulą, bet božito, kokia laiminga parkulniavau namo...viduje viliuosi, kad tai bus manojo projektėlio 100 strangers pradžia blush2.gif

Pasirodysiu vėliau biggrin.gif
Atsakyti
dabar aš ieškau idėjų, noriu savo vyrą pafotkint doh.gif ir nieko, nieeeeko patinkančio nerandu doh.gif porą kadrų įsivaizduoju kokie turėtų būt, bet juostelėj tai 12 kadrų, noriu visų skirtingų, o galva tuščia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2011 10 20, 20:10)
Visiška muilinė doh.gif  Kodak M320

eik ieskot "focus zone" ir nustatyk "center zone". bus tau ala centrinis taskas nustatytas tongue.gif
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif

Gotte - džiaugiuosi už tave,tą žingsnį žengiau prieš savaitę, džiaugiuosi kad perlipau per save, bet nesidžiaugiu rezultatu portreto doh.gif man iki kokio kozako dar šimtas milių nužingsiuoti doh.gif gal kada nors ir aš padarysi ką nors normaliai išbaigtai doh.gif o tave tai sveikinu 4u.gif
beje, visdėlto labai bandžiau su žmogumi kontaktą surasti,deja, VISIŠKAI nepavyko, o tai buvo pirmas kartas,nu aš tai jau tikrai su visais surandu kontaktų, ale čia ir neišėjo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 20 spalio 2011 - 22:19
Atnesu jums vasaros spalvu - vakar fotografavau mirksiukas.gif Orai tai labai net rudeniski, bet sode vis dar zydi siooji viesnia is siltu krastu - nors jau turbut suskaiciuotos jos dienos. Labai graziai svyti ziedeliai apsiniaukusia diena po lietaus - meginau pagauti tas spalvas... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 22:18)
Dėkui merginos  4u.gif

Gotte - džiaugiuosi už tave,tą žingsnį žengiau prieš savaitę, džiaugiuosi kad perlipau per save, bet nesidžiaugiu rezultatu portreto  doh.gif man iki kokio kozako dar šimtas milių nužingsiuoti  doh.gif gal kada nors ir aš padarysi ką nors normaliai išbaigtai  doh.gif o tave tai sveikinu  4u.gif
beje, visdėlto labai bandžiau su žmogumi kontaktą surasti,deja, VISIŠKAI nepavyko, o tai buvo pirmas kartas,nu aš tai jau  tikrai su visais surandu kontaktų, ale čia ir neišėjo  verysad.gif

kur ? kaip? kas čia buvo? pasakok viską nuo a iki z, ir parodyk rezultatą, kad ir koks jis bebūtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 23:31)
kur ? kaip? kas čia buvo? pasakok viską nuo a iki z, ir parodyk rezultatą, kad ir koks jis bebūtų  4u.gif

masčiau dėti žaidimui,ale kažkas jau buvau užsiminusi,ir dar nieko gero nesigavo tai ir nusprendžiau nedėti... tiesiog vieną dieną vaikščiojau po miesta su fotikais, ir matau sėdi nu toks fainas diedukas, aišku aš nedrįsau jo pakalbinti,bet nuėjau į kavinę išsinešimui kavos ir pasakiau sau ,jei išėjus jis vis dar bus,aš jį nufotografuosiu - nu ir ką manot, jis buvo dar ten doh.gif nu tai giliai įkvėpiau priėjau paklausiau ar galiu nufotografuoti,prisistačiau bandžiau kalbėti kol fotografavau,o jis nei žodelio verysad.gif jetau kaip buvo nejauku unsure.gif beje visai neseniai kažkas su skaitmena jo portretą įdėjo į kūdrą lotuliukas.gif tai jau niekur savo faino dieduko nerodžiau,nes nu nesigavo jis man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 22:38)
masčiau dėti žaidimui,ale kažkas jau buvau užsiminusi,ir dar nieko gero nesigavo tai ir nusprendžiau nedėti... tiesiog vieną dieną vaikščiojau po miesta su fotikais, ir matau sėdi nu toks fainas diedukas, aišku aš nedrįsau jo pakalbinti,bet nuėjau į kavinę išsinešimui kavos ir pasakiau sau ,jei išėjus jis vis dar bus,aš jį nufotografuosiu - nu ir ką manot, jis buvo dar ten  doh.gif nu tai giliai įkvėpiau priėjau paklausiau ar galiu nufotografuoti,prisistačiau bandžiau kalbėti kol fotografavau,o jis nei žodelio  verysad.gif jetau kaip buvo nejauku  unsure.gif beje visai neseniai kažkas su skaitmena jo portretą įdėjo į kūdrą  lotuliukas.gif tai jau niekur savo faino dieduko nerodžiau,nes nu nesigavo jis man  doh.gif

gal jis lietuviškai nemokėjo šnekėt g.gif nu įdomu kas ten per diedulia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 23:54)
gal jis lietuviškai nemokėjo šnekėt  g.gif  nu įdomu kas ten per diedulia smile.gif

mokėjo mokėjo,pora žodžių man atsakė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 20, 22:19)
Atnesu jums vasaros spalvu - vakar fotografavau  mirksiukas.gif Orai tai labai net rudeniski, bet sode vis dar zydi siooji viesnia is siltu krastu - nors jau turbut suskaiciuotos jos dienos. Labai graziai svyti ziedeliai apsiniaukusia diena po lietaus - meginau pagauti tas spalvas...  ax.gif

Aš tai negirsiu Tavęs blush2.gif
Negražios spalvos, sintetinės, rėkiančios, niekur nėra akcento (jei jo nėra, tai bent spalviškai, ar koks nors raštas, formos įdomesnės turėtų būti). Ir fonas nė šioks nė toks. Nurašau šitas, padarai jau geresnių biggrin.gif 4u.gif Ir mane jau pradeda erzinti kvadratas, jis turi ir pliusų ir minusų. Nežinau kaip čia būtų, gal kaip nors įdomiau įsikomponuotų. Tiesiog ir jis ne visada tinka, aš ir pati tik padariusi, pamatau, kad būtų geriau tikę kitaip.

Kike, rodyk tongue.gif Nors jau pastebiu, kad pradedi atsirinkinėt labiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 20 spalio 2011 - 23:15
Jurzole raudona spalva per daug intensyvi tikrai.. visa kita nekomentuoju- lygiai tos pačios klaidos kaip ir anksčiau sakiau dėl gėlių..

koks tos gėlės pavadinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 20 spalio 2011 - 23:20
Kikirike, šaunuolė smile.gif

Ka, ačiū, kad apsiimi padėti dėl kalėdinių mainų.

KAS DALYVAUJAT KALĖDINIUOSE MAINUOSE, SIŲSKIT ADRESUS DALYVEI KA Į AŽ. SM ARBA FLICKR

viskas, varau egzamino laikyt. O ryt mane vyrai prasiblaškymui į Dresdeną išveža. Reikės dainai foto paieškoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 spalio 2011 - 06:24