QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 21:47)
Žinau,kad nelabai kam įdomu bus,bet ale va pasigirsiu,kad išryškinau jau ir be Andriaus priežiūros juostikę ir nieko nesušikau džiūna dabar
nu šaunuolė
O apie mano pasiekimą, apie kurį kalbėjau... kažkada berods Yvette įdėjo nuorodą į vieno fotografo projektėlį "100 strangers" ar kažkas tokio. Panašių projektų esu mačiusi ir pas kitus fotografus ir aš jiems pavydėjau...drąsos užkalbinti žmones gatvėse, gražių, įdomių portretų, pokalbių ir pažinties su įvairiomis asmenybėmis. Kažką panašaus esu dariusi, kai dirbau žurnaliste - eidavom į gatves rubriką daryt su fotografu, "Vienas klausimas" vadinosi. Knisdavo mane ta rubrika, nes iš 10 žmonių 8 atsisakydavo atsakinėti, pamatę fotoaparatą bėgdavo kuo toliau... (svarbiausia, kad pati daryčiau tą patį )paskui atradau būdą, kaip prisivilioti kalbėtojus ir vos išėjus daryt rubrikos jau tuoj ir parvarydavau į redakciją su "medžiaga"
Tai va...seniai svajojau aš panašiai padaryt ir fotografijoj ir šiandien užkalbinau savo pirmą žmogų. Gavau portretą, visai netobulą, bet božito, kokia laiminga parkulniavau namo...viduje viliuosi, kad tai bus manojo projektėlio 100 strangers pradžia
Pasirodysiu vėliau