Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 17:08)
gavau,pabandžiau viskas veikia,taip kad kai gausiu aną ištrinsiu foto ir tada kelsiu kas atsiųs, padarysiu "set" folderį,jame nurodysiu visą sarašą dalyvaujančių...
dėl terminų... na o jeigu tiesiog iki 11.01 dienos,iki visų švenčių a? ar dar ilgiau? dėl manes galim ir ilgiau

Nu tai tvarkoj tada mirksiukas.gif

Del terminu - man net labai tiktu iki 11.01. Ilgiau tai gal jau nereikia, ir taip beveik dvi savaites gi, paskui labai jau nusites... g.gif

O tai del nuotrauku skaiciaus jau apsisprendem? unsure.gif Niekas nieko nesako...
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 20, 18:20)
Nu tai tvarkoj tada  mirksiukas.gif

Del terminu - man net labai tiktu iki 11.01. Ilgiau tai gal jau nereikia, ir taip beveik dvi savaites gi, paskui labai jau nusites...  g.gif

O tai del nuotrauku skaiciaus jau apsisprendem?  unsure.gif Niekas nieko nesako...

Tai ok,tada terminas iki 11.01 , foto kiekis 1-2nuotraukos,nedaugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2011 10 20, 17:15)
Vis bandžiau atlikti 1 namų darbą, bet mano muilinė neturi manual focus... doh.gif

Tai daryk su automatiniu fokusu ir perkadravimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 10 20, 17:12)
Įdomi būtų jūsų kritika šiam portretui...kadravimas, kaip JB? Ar ne per tamsu? Čia ne tas, kurį turėjau fotografuoti...tas dar neprisiruošia niekaip  biggrin.gif

visai įdomus kadravimas smile.gif tik rankos trūksta.. o j/b tai manau geras, šiaip su kokybe kažkas negerai, ar "primakliuota", kažkas su veidu negerai.. ar fokuso trūksta, ar ten plasmasint bandyta, kažkas ten negerai g.gif
Atsakyti
Sveiki, buvau kažkada čia užsukus, bet neprilipau visai... rolleyes.gif
Šiaip mėgstu fotografuoti, tačiau turiu minimalią foto techniką, todėl galimybės gana ribotos... unsure.gif

Vis bandžiau atlikti 1 namų darbą, bet mano muilinė neturi manual focus... doh.gif

tai šį kart bandyk prilipti smile.gif daryk su auto, paspaus mygtuka kad sufokusuotu ir neatleidus perstum fotoaparata kur nori kad fokusas liktu ir tada mygtuka spaus iki galo. Įdomu aiškiai aš čia surašiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 10 20, 16:47)
Nelabai dar įsikertu, kaip šita žaidimo nuoroda naudotis g.gif

Šiandien padariau mažą bet labai svarbų žingsnelį į priekį savo fotografavimo kelyje, kuo labai džiaugiuosi... vėliau pasipasakosiu...  ax.gif bet labai happy esu  biggrin.gif

tai gal visgi pasakokis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 20, 17:04)
Man ir atrodo, kad nebutina vienu metu visas nuotraukas sudeti  ax.gif Man kaip tik idomiau butu, jei po truputi nuotrauku daugetu. Tik aisku, tada nereiketu cia sukauti "jau turiu foto"  smile.gif
Nežinau, aš linkusi manyti, kad visas daugmaž vienu metu, viena dvi dienos nesiskaito.

Sveiki, buvau kažkada čia užsukus, bet neprilipau visai... rolleyes.gif
Šiaip mėgstu fotografuoti, tačiau turiu minimalią foto techniką, todėl galimybės gana ribotos... unsure.gif
Kaip pamenu, buvai labai trumpai ir parašei vos keletą postų biggrin.gif
Taigi, šį kartą linkiu užsibūti ilgiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 20 spalio 2011 - 18:13
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 20, 16:20)
Del terminu - man net labai tiktu iki 11.01. Ilgiau tai gal jau nereikia, ir taip beveik dvi savaites gi, paskui labai jau nusites...  g.gif
.

cia del zaidimo ,ane smile.gif man tinka

o kada del kalediniu mainu reiks traukt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurik@.k: 20 spalio 2011 - 18:19
Taip, dėl mainų man atrodo, kad reikėtų jau galvoti apie traukimą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 20, 19:23)
Taip, dėl mainų man atrodo, kad reikėtų jau galvoti apie traukimą.  smile.gif

kalėdinių mainų nemaišysiu, man vis adreso pritrūksta biggrin.gif
Kas galėtų apsiimti? Tas žmogus turėtų surinkti visų adresus, sudaryti sąrašą su vardais, su numeriukais. Paskui renkamės numerį, gaunam adresą ir siunčiam.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 20, 18:23)
Taip, dėl mainų man atrodo, kad reikėtų jau galvoti apie traukimą.  smile.gif

O kas cia per kalediniai mainai? Neturiu galimybes praleistu temu nuo iki perskaityti, apsvieskit jei nesunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 20, 17:15)
bet tai be ryšio, jei visos bet kada kels, nesužiūrėsim, o ir įdomiau būtų vienu metu. Va dabar aš sumąstau, kad noriu dalyvaut ir sakau, na, ir mane prisrašykit. Pataklpini ir visos žino, kad paskutinė nuotrauka yra mano  g.gif

O tai gal tiesiog paskelbiam, kad psio, sąrašiukas baigtas ir tuomet jau kiekviena kelia, kada nori iki sutartos datos mirksiukas.gif
Atsakyti