Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na kadangi cheles pasisiūlė tai arba cheles arba jūržolei reikia siųsti visas foto ir lai vienu metu poto įdeda a? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 16:21)
na kadangi cheles pasisiūlė tai arba cheles arba jūržolei reikia siųsti visas foto ir lai vienu metu poto įdeda a?  g.gif  blush2.gif

tai nebūtinai, bet galim sutarti laiką, kada visos talpinam į albumą, o atsiradu skeblumams, nerėkiam, kad oi man neišėjo (kai jau visos sudėjo biggrin.gif ), o kalbam su visažinėm p.m.
O šiaip, kadangi turiu 2 flickerius, tai žinau, kad su prisijungimu būna bėdų. Jungiuosi per FB, bet dabar, kai svetimu vardu prijungta, tai nežinau kaip čia bus biggrin.gif

Nebent tikrai pasavanoriautų? Aš tai tik džiaugčiausi smile.gif

Kad nebūtų didelio skausmo, galima savanoriauti ir pasikeičiant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 20 spalio 2011 - 16:26
QUOTE(rG @ 2011 10 20, 17:23)
tai nebūtinai, bet galim sutarti laiką, kada visos talpinam į albumą, o atsiradu skeblumams, nerėkiam, kad oi man neišėjo (kai jau visos sudėjo biggrin.gif ), o kalbam su visažinėm p.m.
O šiaip, kadangi turiu 2 flickerius, tai žinau, kad su prisijungimu būna bėdų. Jungiuosi per FB, bet dabar, kai svetimu vardu prijungta, tai nežinau kaip čia bus biggrin.gif

Nebent tikrai pasavanoriautų? Aš tai tik džiaugčiausi smile.gif

Kad nebūtų didelio skausmo, galima savanoriauti ir pasikeičiant

na galiu ir aš sudėti foto,man tai nėra labai didelio skirtumo mirksiukas.gif aš mat dėlto striginėjimo ar nesuspratimo ir sakau kad gali kilti bėdų jei mes čia visos pradėsim kelti
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 16:27)
na galiu ir aš sudėti foto,man tai nėra labai didelio skirtumo  mirksiukas.gif aš mat dėlto striginėjimo ar nesuspratimo ir sakau kad gali kilti bėdų jei mes čia visos pradėsim kelti

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na tai dabar siųskite jei kas jau parauošes man kristina.kaziliuniene@gmail.com
ir manau galėsiu dėti kai gausiu na bent puse,kaip manote? g.gif
aj dar juržole man prisijungimo kodus atsiųsk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 20 spalio 2011 - 16:36
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 16:35)
na tai  dabar siųskite jei kas jau parauošes man kristina.kaziliuniene@gmail.com
ir manau galėsiu dėti kai gausiu na bent puse,kaip manote?  g.gif
aj dar juržole man prisijungimo kodus atsiųsk

dėk bilekada smile.gif tik mažiau čia kitos girkitės- turiu foto paruošus, neturiu paruošus, bla bla bla biggrin.gif nes taip neįdomu ir atsekt galima pagal tas šnekančias smile.gif
Atsakyti
Gerai, tada aš irgi prisirašau 4u.gif Iki penktadienio tai kurio?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 17:37)
dėk bilekada smile.gif tik mažiau čia kitos girkitės- turiu foto paruošus, neturiu paruošus, bla bla bla  biggrin.gif  nes taip neįdomu ir atsekt galima pagal tas šnekančias smile.gif

ok 4u.gif tai siunčiate man (dar kartą kartoju e-mailą: kristina.kaziliuniene@gmail.com), prirašyti kieno foto nereikia,nes ir man įdomiau bus spėlioti jei nežinosiu jūsų e-mailo mirksiukas.gif

o Juržole man prisijungimo kodą jei gali dar atsiųsk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 16:02)
tai yra sąrašas kurios nori dalyvaut, tai manau visam tam sąrašui ir reiktų až išsiųsti su prisijungimo duomenimis g.gif

Gera ideja smile.gif Bet kaip supratau, jau Kikirike pasisiule sikart nuotraukas sukelti? Siaip tai tikrai geriau, jei maziau bus besijungianciu, nes tikrai luzines, jei visos iskart prades kelti, o gal ir isvis uzstrigs.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 16:37)
dėk bilekada smile.gif tik mažiau čia kitos girkitės

Man ir atrodo, kad nebutina vienu metu visas nuotraukas sudeti ax.gif Man kaip tik idomiau butu, jei po truputi nuotrauku daugetu. Tik aisku, tada nereiketu cia sukauti "jau turiu foto" smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 16:45)
o Juržole man prisijungimo kodą jei gali dar atsiųsk  4u.gif

Issiunciau 4u.gif Palikau ten viena nuotrauka kaboti, nes labai liudnai atrodo tuscia erdve. Kai jau pradesi kelti zaidimo nuotraukas, istrink ja, gerai?

O tai pasakys kas nors, iki kada nuotraukas galima siusti ir kiek ju galima siusti???? Ir iki kada registruotis dalyvavimui? Gal dalyviu sarasa vel grupej reiketu patalpinti, kaip anakart? O gal galima kur nors po ta anonimine saskaita ji prikabinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 20, 18:04)
Gera ideja  smile.gif Bet kaip supratau, jau Kikirike pasisiule sikart nuotraukas sukelti? Siaip tai tikrai geriau, jei maziau bus besijungianciu, nes tikrai luzines, jei visos iskart prades kelti, o gal ir isvis uzstrigs.
Man ir atrodo, kad nebutina vienu metu visas nuotraukas sudeti  ax.gif Man kaip tik idomiau butu, jei po truputi nuotrauku daugetu. Tik aisku, tada nereiketu cia sukauti "jau turiu foto"  smile.gif
Issiunciau  4u.gif Palikau ten viena nuotrauka kaboti, nes labai liudnai atrodo tuscia erdve. Kai jau pradesi kelti zaidimo nuotraukas, istrink ja, gerai?

O tai pasakys kas nors, iki kada nuotraukas galima siusti ir kiek ju galima siusti???? Ir iki kada registruotis dalyvavimui? Gal dalyviu sarasa vel grupej reiketu patalpinti, kaip anakart? O gal galima kur nors po ta anonimine saskaita ji prikabinti?  g.gif

gavau,pabandžiau viskas veikia,taip kad kai gausiu aną ištrinsiu foto ir tada kelsiu kas atsiųs, padarysiu "set" folderį,jame nurodysiu visą sarašą dalyvaujančių...
dėl terminų... na o jeigu tiesiog iki 11.01 dienos,iki visų švenčių a? ar dar ilgiau? dėl manes galim ir ilgiau
Atsakyti
Įdomi būtų jūsų kritika šiam portretui...kadravimas, kaip JB? Ar ne per tamsu? Čia ne tas, kurį turėjau fotografuoti...tas dar neprisiruošia niekaip biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki, buvau kažkada čia užsukus, bet neprilipau visai... rolleyes.gif
Šiaip mėgstu fotografuoti, tačiau turiu minimalią foto techniką, todėl galimybės gana ribotos... unsure.gif

Vis bandžiau atlikti 1 namų darbą, bet mano muilinė neturi manual focus... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 20 spalio 2011 - 17:15