Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ech...nespėjau į dainas..nu nieko, kitam žaidime sudalyvausiu ax.gif

Klausykit, žiūrėjau vieną nuorodą, kurią čia dėjot ir iškilo toks klausimas, kaip padaro tokią spalvų įvairovę? Čia su PS kažkaip žaidžiasi (jei taip, tai ką būtent daro?), o jeigu ne, tai kaip išgauna? g.gif pavyzdžiui, čia, čia, čia, čia g.gif g.gif g.gif

Atsakyti
Aš irgi gavau dainą bigsmile.gif Eisiu sapnuot 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 17, 15:55)
aš suprantu, kad plokštuma smile.gif rašei, kad diafragma nesikeičia, bet kad fokusavimo žiedas irgi neveikia, nerašei smile.gif tai dabar kaip supratau, kad niekas ten neveikia, tik tam tikrumu atstumu vaizdas matosi..

o pabandyt visai norėčiau  smile.gif

Va apie fokusavimo žiedą tai nepagalvojau žinok blush2.gif ryt, tiksliau jau šiandien reikės išbandyt.

Jei nori, tikrai galiu paskolint mirksiukas.gif

QUOTE(Myce @ 2011 10 17, 22:24)
Šiandiena vėl prižaidžiau su lašeliais ranka jau paskaudo nuo fotiko laikymo 

Nugi labai faini lašeliai. Flicr dar irgi fainų yra thumbup.gif šaunuolė, kad netingi žaisti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 18, 00:09)
ta prasme pamačius šią foto prieš akis mano foto stovi? taip supratau? g.gif

Pameni kalbėjom,a pie lėvas kopijas, nu man tokia mintis peršasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 18, 00:19)
Pameni kalbėjom,a pie lėvas kopijas, nu man tokia mintis peršasi  biggrin.gif

nu nelabai čia kopija visu pirma mirksiukas.gif tik tiek kad šešėliai,o šešėlius daug kas daro, bet šiaip ši foto man patinka visai,tikrai fainas šešėlis smile.gif
Atsakyti
jau su nekantrumu laukiu rezultatu sios dainu temos biggrin.gif

pagaliau issirinkau objektyva. nu negalvojau, kad tai tiek ilgai uztruks ir koks tai sunkus darbas - nuspresti doh.gif cia kai pinigais nelyjama, turiu omeny smile.gif
gal kuri turit ir nesigailit? tai man palaikymas visai praverstu, kad nepersigalvociau biggrin.gif

Nikon AF-S DX VR Nikkor 16-85mm f/3.5-5.6G ED
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 18, 00:21)
nu nelabai čia kopija  visu pirma mirksiukas.gif tik tiek kad šešėliai,o šešėlius daug kas daro, bet šiaip ši foto man patinka visai,tikrai fainas šešėlis  smile.gif

nu wa, kad peržiūrėjau albumą tavo, tai rimtai nelabai kopija g.gif suklydau vadinas, bet jau taip matyta tokia foto pasirodė, tie šešėliai, spalvingumas rolleyes.gif buvau tikrai įsitikinusi, bet peržiūrėjau ir galvoju - kur ta nuotrauka? O šiaip ši man asmeniškai - tokia ne kokia... nu taip toks ruošas eina stambių gėlių, toks jausmas, kad pritrūko užuolaidos...
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 10 17, 23:17)
Ech...nespėjau į dainas..nu nieko, kitam žaidime sudalyvausiu :ax:

Klausykit, žiūrėjau vieną nuorodą, kurią čia dėjot ir iškilo toks klausimas, kaip padaro tokią spalvų įvairovę? Čia su PS kažkaip žaidžiasi (jei taip, tai ką būtent daro?), o jeigu ne, tai kaip išgauna? :hm pavyzdžiui, čia, čia, čia, čia :hm  :hm  :hm

su ps. gradientą ar kaip ten jis stumdyt

p.s. po šiandien užsimaniau blykstės :D
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 18, 00:31)
su ps. gradientą ar kaip ten jis stumdyt

p.s. po šiandien užsimaniau blykstės biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Svajone, rašiau tau AŽ, ar gavai? g.gif
Atsakyti
beje Svajone, aš irgi turiu tuos makro žiedus, o kadangi pas mane tavo įmautės dar tai jei susitiksim galėsiu duoti ir tą ir tą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 17, 23:24)
toks jausmas, kad pritrūko užuolaidos...

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 spalio 2011 - 00:26
QUOTE(gotte @ 2011 10 18, 00:17)
Ech...nespėjau į dainas..nu nieko, kitam žaidime sudalyvausiu ax.gif

Klausykit, žiūrėjau vieną nuorodą, kurią čia dėjot ir iškilo toks klausimas, kaip padaro tokią spalvų įvairovę? Čia su PS kažkaip žaidžiasi (jei taip, tai ką būtent daro?), o jeigu ne, tai kaip išgauna? g.gif pavyzdžiui,

Cia gali buti ir spalvotas vazelinas ant filtro. Placiau galima paskaityti prie cokin filtru aprasymu.
Atsakyti