Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 20, 14:26)
Na va, ikeliu kelias nuotraukas is savaitgalinio pasivaiksciojimo po parkeli  blush2.gif  oi senai bekeliau, sirdis dreba, kaip, kad pirma karta kelciau  hihihi.gif

pirmoji man ne dėl spalvų, jos per geltonos ir vaikučio veidas nenatūralaus atspalvio gaunasi, gal čiut šviesinčiua veiduka.
antajai kaip ir pati pastebėjai kadravimas nelabai koks
trečioji, na graži ta tavo mergytė bet antras planas labai blaško, jei būtum pasisukusi nuo to namo manau žymiai geriau būtu. Bet šaunuolė kad dedi, rodai ir mokais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 20, 15:26)
Na va, ikeliu kelias nuotraukas is savaitgalinio pasivaiksciojimo po parkeli  blush2.gif  oi senai bekeliau, sirdis dreba, kaip, kad pirma karta kelciau  hihihi.gif
Cia labai gaila, kad rankyte visa netilpo  rolleyes.gif

pirmoji per geltona ,čiut čiut horizontas kreivas... o šiaip kai fotografuoji visada aktreipk dėmesį antrą planą, miške fotografuoti pavojinga,nes tuoj ragai augti iš galvos pradeda lotuliukas.gif arba tie medžiai turi būti tiesiog gražus bokeh
P.S. aš čia apie tuos iš galvos medžius šneku apie savo fotkes,čia jau tokia skaudi patirtis,dabar pastoviai stebiu antrą planą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 20, 14:37)
pirmoji man ne dėl spalvų, jos per geltonos ir vaikučio veidas nenatūralaus atspalvio gaunasi, gal čiut šviesinčiua veiduka.
antajai kaip ir pati pastebėjai kadravimas nelabai koks
trečioji, na graži ta tavo mergytė bet antras planas labai blaško, jei būtum pasisukusi nuo to namo manau žymiai geriau būtu. Bet šaunuolė kad dedi, rodai ir mokais mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Reikes pabandyt dar veiduka patvarkyti, gal pavyks to geltonumo atsikratyti smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 20, 14:41)
pirmoji per geltona ,čiut čiut horizontas kreivas... o šiaip kai fotografuoji visada aktreipk dėmesį antrą planą, miške fotografuoti pavojinga,nes tuoj ragai augti iš galvos pradeda  lotuliukas.gif arba tie medžiai turi būti tiesiog gražus bokeh
P.S. aš čia apie tuos iš galvos medžius šneku apie savo fotkes,čia jau tokia skaudi patirtis,dabar pastoviai stebiu antrą planą  doh.gif

Aciu 4u.gif Supratau apie kokius ragus sneki biggrin.gif nes daznai buna irgi foto isikelus pamatau, kad kokia saka is uz galvos lenda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 14:41)
man sunkiausia juostą nuskanuotą archyvuot.. pkolkas viskas vienoj krūvoj, nesugalvoju kaip tvarkingai užseivint,kad rasčiau ko reikia visada  g.gif

Folderyje data, trumpas pavadinimas, juosta, iso, ryskalas, skiedimas, laikas. Pati juosta slyveryje. Ant slyverio ta pati info.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 20, 15:49)
Folderyje data, trumpas pavadinimas, juosta, iso, ryskalas, skiedimas, laikas. Pati juosta slyveryje. Ant slyverio ta pati info.

nu ir kruopščiai pas tave viskas doh.gif
Atsakyti
Tai juk valgyt nepraso smile.gif o rikiuoja tai pagal data. Tiesa pas mane taip: d:/skanai/ tada juostos formatas is bw, spalvota ar slaidas ( atskiri folderiai) o jau tada atskiros juostos tuose folderiuose.
Atsakyti
Demesio! Pasiseke atgaivinti Flickr saskaita zaidimui "Atspek, kieno foto". Sivakar issiusiu prisijungimo duomenis (uzklausas siusti i smfoto_anonimas). Tik turekit omeny, kad jei visi vienu metu jungsites ir nuotraukas kelsit, tai gali buti taip, kad nei vienam nepavyks. Itariu, kad reikes trupucio kantrybes mirksiukas.gif

Idedu dar karta nuoroda:

http://www.flickr.co...s/68859455@N06/

O jei taip nutiktu, kad saskaita vel uzsiblokuotu, galesim daryti kompromisa - paprasysim Cheles (kadangi ji jau siulesi), kad sukeltu visas nuotraukas i ta naujaja erdve, kad isliktu jos ir zaidimui pasibaigus.

O tai kiek nuotrauku galima kelti zaidimui? Viena arba dvi, taip? Ir kada baigiasi kelimo terminas? Ar jau nuspresta? unsure.gif

QUOTE(andriuska @ 2011 10 20, 06:37)
Sitomis salygomis nei trikojis, nei stabilizatorius nepadetu. Jie laikytu aparata, o ne ziedlapi plevenanti ir skruzde lakstancia. Jei apsvietimo salygos neleistu islaikymo, trumpesnio nei 1/250, gautusi sh.... Net jei imurytum kamera i cementini bloka.

Na gali kartais ir pasisekti netycia smile.gif As pvz ta skruzde prie nelabai kokio apsvietimo fotografavau, bet ISO daug kelti nenorejau, tai islaikymas buvo 1/60, o gavosi dar puse bedos - is 10 kadru vienas pakankamai ryskus, kad butu galima parodyti. O su trikoju tas sansas tik padideja, nes, kaip tu ir sakei, pasistatai, sukadruoji, kaip tau reikia, ir nebeskauda galvos, kad fotikas sujudes netycia paskutiniu momentu. Bet kita vertus, kai fotografuoji tokius atsitiktinius pusiau makro kadrus, tai dazniausiai nebera laiko trikoji atsinesti - kol ji pasistatysi, objektas pabegs biggrin.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 20, 09:24)
Tai va ir aš tą žinau, kad gyvų modelių makro nelabai kas fotografuoja, tik gerai atrodančius lavonėlius smile.gif

Fui cool.gif As, vadinasi, niekada netapsiu tikra makro fotografe, nes lavoneliu fotografavimui jokio potraukio nejauciu blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nelabai dar įsikertu, kaip šita žaidimo nuoroda naudotis g.gif

Šiandien padariau mažą bet labai svarbų žingsnelį į priekį savo fotografavimo kelyje, kuo labai džiaugiuosi... vėliau pasipasakosiu... ax.gif bet labai happy esu biggrin.gif

Jau beveik turiu foto žaidimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 20 spalio 2011 - 15:47
QUOTE(gotte @ 2011 10 20, 15:47)
Nelabai dar įsikertu, kaip šita žaidimo nuoroda naudotis g.gif

Reikia prisijungti smile.gif O tada gali kelti nuotraukas. Jei Flickr naudojiesi, tai ta pati sistema. O del prisijungimo rasyk man i AZ, arba i yahoo pasta smfoto_anonimas 4u.gif

Dabar i ta smfoto_anonimas erdve siaip nuotraukos sudetos, kad tuscia nebutu. Netrukus istrinsiu jas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 20 spalio 2011 - 15:59
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 20, 15:57)
Reikia prisijungti  smile.gif O tada gali kelti nuotraukas. Jei Flickr naudojiesi, tai ta pati sistema. O del prisijungimo rasyk man i AZ, arba i yahoo pasta smfoto_anonimas  4u.gif

Dabar i ta smfoto_anonimas erdve siaip nuotraukos sudetos, kad tuscia nebutu. Netrukus istrinsiu jas.

tai yra sąrašas kurios nori dalyvaut, tai manau visam tam sąrašui ir reiktų až išsiųsti su prisijungimo duomenimis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 16:02)
tai yra sąrašas kurios nori dalyvaut, tai manau visam tam sąrašui ir reiktų až išsiųsti su prisijungimo duomenimis g.gif

bet tai be ryšio, jei visos bet kada kels, nesužiūrėsim, o ir įdomiau būtų vienu metu. Va dabar aš sumąstau, kad noriu dalyvaut ir sakau, na, ir mane prisrašykit. Pataklpini ir visos žino, kad paskutinė nuotrauka yra mano g.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 20, 16:15)
bet tai be ryšio, jei visos bet kada kels, nesužiūrėsim, o ir įdomiau būtų vienu metu. Va dabar aš sumąstau, kad noriu dalyvaut ir sakau, na, ir mane prisrašykit. Pataklpini ir visos žino, kad paskutinė nuotrauka yra mano  g.gif

nu jo.. tiesą sakai.. burdakas gausis..
Atsakyti