Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 20, 11:24)
Tai apie tai ir kalbu.. Kad mes vis norim daugiau, stengiamės ir pan.. Nu plati tema, bet turbūt vienos tiesos čia ir nerasi..
mmm smile.gif Pirmą karta apie tai girdžiu smile.gif Čia labai sudėtinga? g.gif

nesudėtinga Edit->Keyboard Shortcuts ir pasidarai kaip nori

Aš visad nuotrauku originalus pasilieku, tik man sunkiai sekasi atrasti kaip juos archyvuoti, kad paksui lengvai ka rasčiau, pasidalinkt kokiom protingom įdėjom
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 20, 13:22)
o originalus neishsisaugojai? as visada, visada, palieku. aj tiesa, dar nekarto nebandziau action'o smile.gif

turiu smile.gif bet aš kas mėnesį spausdinuosi nuotrakas, tai kas jau į šeimos albumą įdėta, iš naujo kelių tūkst foto tikrai nei spausdinsiu, nei netvarkysiu biggrin.gif kaip yra taip yra smile.gif čia irgi istorija, mano photoshopinimo istorija biggrin.gif
Atsakyti
Veiksmas vyko saulėtą rudens dieną, buvo medžių šešėlis, bet kai kur pro šakas išlysdavo saulė. Iš vienos pusės man gražu tas išlindimas, bet kai noriu pašviesint ir pakontrastinti, balta vazelė dar labiau pabala. Čia jau išdegimas? Kaip PS patikrinti?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 20, 11:38)
P.P.S. Kažin kiek vaikui galima duoti lesti sausų pusryčių, kad tykiai sėdėtų šalia mastau.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ech, kaip gerai, kad visi vaikai dar tik ateityje... biggrin.gif blush2.gif Mokausi iš jūsų būti gera mama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 20, 13:26)
nesudėtinga Edit->Keyboard Shortcuts ir pasidarai kaip nori

Aš visad nuotrauku originalus pasilieku, tik man sunkiai sekasi atrasti kaip juos archyvuoti, kad paksui lengvai ka rasčiau, pasidalinkt kokiom protingom įdėjom

šiaip darau taip, kur kokios ale FS (pas mane jų retai būna), tai turiu folderį FS, turiu folderį atostogų, turiu folderį buitiakas.. ir viduje daug folderiukų, ten užrašyta tarkim folderis FOTOSESIJOS ->
2000.00.00 Jonas ir Petras
2000.00.01 Birute
2000.00.05 Stasys
tarkim , hm.. noriu rast iš atostogų kažką- ATOSTOGOS-
2000.01.01 Pas bobulka kaime
2000.01.00 Pas kita babulka kaime
jei iš buitiako ieškau - nu tai BUITIAKAS ->
2000.00.00 vyras kepa blynus
2000.00.01 naujakas
2000.04.01 5-tas gimtadienis

redaguotas nuotraukas laikau tame pačiame foderyje, kuris vadinasi pas mane ED - edited tipo smile.gif nu ir va , taip pas mane bent jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 20, 14:35)
Ech, kaip gerai, kad visi vaikai dar tik ateityje...  biggrin.gif  blush2.gif Mokausi iš jūsų būti gera mama.  biggrin.gif

Vaikeli vaikeli (jetus, čia aš kaip kokia močiutė mylimai anūkei biggrin.gif), šito niekas nesugeba išmokyti, nėr jokių mokslų, studijų, referatų, jokio universiteto ir kas svarbiausia, net nusirašyti neina iš ko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man sunkiausia juostą nuskanuotą archyvuot.. pkolkas viskas vienoj krūvoj, nesugalvoju kaip tvarkingai užseivint,kad rasčiau ko reikia visada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 20, 14:40)
Vaikeli vaikeli (jetus, čia aš kaip kokia močiutė mylimai anūkei biggrin.gif), šito niekas nesugeba išmokyti, nėr jokių mokslų, studijų, referatų, jokio universiteto ir kas svarbiausia, net nusirašyti neina iš ko doh.gif  lotuliukas.gif

Žinau, kad niekur to neišmokstama. Juokauju gi, kad mokausi. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 20, 14:26)

Aš pagal metus, tarkim 2011 ir tada folderiai pagal data, o prie jos dar pavadinimas, na tarkim 2011.10.10 Pasivaiksciojimas Belmonte, 2011.10.10 Sunaus rudenelio svente darziuke ir pan. Fs neturiu, jeigu kur pafotkinu draugiu vaikus, tai atiduodu ir nekaupiu. Savus pafotkinimus tarkim gamtos ar daiktų dedu i atskirą folderį.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 20, 13:26)
nesudėtinga

Lenkiuosi. 4u.gif
Atsakyti
As panasiai laip Zydraake saugau,pagal metus,viduj pagal menesius ir viduj pagal data+trumpas aprasymas is vieno/dvieju zodziu lotuliukas.gif O juostinius irgi pagal metus arba pusmecius,na arba ketvircius lotuliukas.gif tada dazniausiai pagal numeriuka kur isryskinus is labo uzklijuoja,o ant sleeverio taip pat uzsiklijuoju ta pati numeriuka bei bruksteliu apytiksliai data.Ir stengiuos det pagal eiliskuma +- Dabar kaip tik spausdinau fotkes uz beveik metus tai pagal tai visai paprasta buvo sudeliot pagal data +- ir dar siauras ir placias atskirai dedu.
Atsakyti
Na va, ikeliu kelias nuotraukas is savaitgalinio pasivaiksciojimo po parkeli blush2.gif oi senai bekeliau, sirdis dreba, kaip, kad pirma karta kelciau hihihi.gif
Cia labai gaila, kad rankyte visa netilpo rolleyes.gif
user posted image

Reikejo sita is toliau fotografuot, kad ir vyras ir Saule butu pilnai tilpe kadre rolleyes.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 20 spalio 2011 - 14:27