Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 10 20, 11:37)
Visos mano įmanomos programos lietuvių k. ir visada taip buvo biggrin.gif  PS anglų k.

oij.. savižudybė čia man būtų smile.gif aš kai anglų labai prastai moku (nors "mokiausi" jos mokykloje) tai man čia šioks toks mokymąsis gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 11:40)
oij.. savižudybė čia man būtų smile.gif aš kai anglų labai prastai moku (nors "mokiausi" jos mokykloje) tai man čia šioks toks mokymąsis gaunasi  biggrin.gif
Užtenka tos anglų kalbos ir taip, tiek ir va tiek smile.gif

Gerai, darbuojuos, mergaitės. Apsikeitimuose nedalyvauju, žaidime gal dalyvausiu, jei iki penktadienio...
Atsakyti
Svajone, parodyk savo pirmaja foto rolleyes.gif
Atsakyti
aij, Gintarės nuotraukų klausėt, tai va čia galit pažiūrėti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 20, 11:42)
Svajone, parodyk savo pirmaja foto  rolleyes.gif

čia ne vertinimui kiek pamenu kėliau, tiesiog buitiakas, ir pasidžiaugt, kad tokią emociją pagavau savo žirnio smile.gif čia jam tik 3 mėn, tai tos pirmosios tokios emocijos rodėsi, kurios mane iki debesų kilnojo biggrin.gif

user posted image

tik žiūriu flickras sharpo uždėjo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 20 spalio 2011 - 11:51
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 11:50)
aij, Gintarės nuotraukų klausėt, tai va čia galit pažiūrėti smile.gif
Papildyta:
čia ne vertinimui kiek pamenu kėliau, tiesiog buitiakas, ir pasidžiaugt, kad tokią emociją pagavau savo žirnio smile.gif čia jam tik  3 mėn, tai tos pirmosios tokios emocijos rodėsi, kurios mane iki debesų kilnojo  biggrin.gif

user posted image

tik žiūriu flickras sharpo uždėjo  g.gif

O akys kokios dideles ir grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 20, 11:54)
O akys kokios dideles ir grazios  wub.gif

ir biški žvairos biggrin.gif žvairavo ilgai jei kas panosei ant vaizdo stovėdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nkarolina @ 2011 10 20, 12:37)
aciu uz temute....

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 20, 12:38)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 20, 11:55)
Vaikams nebemoku pirkti drabužių, nes vis galvoju, kaip atrodys foto, kaip dėrės ir pan, noriu naujų namų, šviesiom sienom, dideliais langais, noriu, kad nebūtų LT apsiniaukusios žiemos, kai namie negaliu fotografuoti, trečia para nervuota, nes vis nesusikalbu su fokusu, kodėl mano vaikai nenori bent kiek papozuoti man blink.gif Ir pan, ir pan. 

va sita vieta man nepatinka. as taip nenoriu mastyt, vienu momentu, kazhkaip tas pradejo lipti, bet as greitai susivokiau, kad this is not for me, as nemegstu buti "ispausta i remus" ir kalbu ne tik apie fotografija. man reikia laisves. gyvenime nepirkciau rubu del kadru, nes man tiek tai duoda dziaugsmo, kad butu liudna jei atimtu, be to, kalbant apie rubus, ju yra daug visokiausiu, tik reikia derint, ko irgi nemegstu, nes velgi dirbtina visa tai. as specialiai neruosiu dukros fs'om, ishvis mazhai ja fotkinu (ji nemegsta) ir nera tu nuotrauku daug - tos kurios yra, neretusuotos, nerezisuotos - visishkai seimos albumui ir man patinka, patinka rubai butent tokie, kokius ji neshioja, patinka naturalumas ir patinka, kad kai ziuriu tas fotkes, as net kvapa dukreles galiu isivaizduot ar silta kuneli apakbinant ja. and thats the point, butent SAVO vaiku fotografijoje, bent jau man.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 12:13)
ir speceliai dabar atsidariau tą foto, ir man netrūksta ten to fokuso  lotuliukas.gif išsididinus net vaiko snarglys geros kokybės nosyje įžiūrimas biggrin.gif

o paroo foto blush2.gif

aaaa. matau. pamenu. man uzkliuvo labiausiai action'as. fokusa ir as matau.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 20, 13:47)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 20, 13:08)

o paroo foto  blush2.gif

aaaa. matau. pamenu. man uzkliuvo labiausiai action'as. fokusa ir as matau.

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jo, tas actionas ant visko buvo biggrin.gif toks periodas buvo, ir prisispausdinus aš tų nuotraukų su tais lievais actionais, žodž, gaila nuotraukų sugadintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 14:20)
jo, tas actionas ant visko buvo  biggrin.gif  toks periodas buvo, ir prisispausdinus aš tų nuotraukų su tais lievais actionais, žodž, gaila nuotraukų sugadintų  biggrin.gif

o originalus neishsisaugojai? as visada, visada, palieku. aj tiesa, dar nekarto nebandziau action'o smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 14:20)
jo, tas actionas ant visko buvo  biggrin.gif  toks periodas buvo, ir prisispausdinus aš tų nuotraukų su tais lievais actionais, žodž, gaila nuotraukų sugadintų  biggrin.gif

negailėk tai tavo tobulėjimo etapai ax.gif aš turiu tokią lievą foto ir ant sienos pasikabinus,nu ir kas,tiesiog buvo ir taip,nevisi žinodami ir mokėdami gimėm blush2.gif
Atsakyti