Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 20, 10:11)
Nu patirtis gera. Padariau klaidų, visai kitaip vyr. fotograuot. Kelias sutvarkiau,  Flikre yra foto, kažkada ir į blogą ar FB dėsiu. Dar iki jo foto daugiau tvarkymo nedaeinu, žūstu su senesnėm foto.. unsure.gif

galima eit komentuot, ar geriau patylėt biggrin.gif žinai, iš šalies labai gerai matosi, gal ir pati matai smile.gif ale pati kaip nufotkinčiau, tai nzn smile.gif
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2011 10 20, 10:11)
Tos juodos demes negatyve yra skaidrus lopai. Tai reiskia ten nera emulsijos. Kadangi i pabraizymus nepanasu, tai greiciausiai Sayonara teisi. Zelatina suede grybas. Arba nuo laiko ji sudulejo ir issiplove. Arba juostele del laikymo salygu buvo padrekusi ir zelatiba rininelyje prilipo prie kitos apvijos pagrindo. O kai vyniojo juostele ji atplyso. Na mazdaug tiek versiju.

ačiū ! aš galvojau gal čia kokios spausdinimo gudrybės, ar dar kas smile.gif nes šio fotografo daug nuotraukų su tom dėmėm, ir visos taaaaip vietoj smile.gif na jam duota vadinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 20, 10:11)
Nu patirtis gera. Padariau klaidų, visai kitaip vyr. fotograuot. Kelias sutvarkiau,  Flikre yra foto, kažkada ir į blogą ar FB dėsiu. Dar iki jo foto daugiau tvarkymo nedaeinu, žūstu su senesnėm foto.. unsure.gif

Tai vat isivaizduoju, kad vyra sunkiau nei moteri fotografuoti smile.gif na bet aisku nauja patirtis yra gerai smile.gif Gal flickr nuorodele imestum, taip man patinka tavo foto ziuret 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 10:12)
oij kaip nepavydžiu  biggrin.gif  jei būtų 5 modeliai vaikinai, tai dar dzin, bet jei bus visi 5 vyrai, neatsipalaidavę, susikaustę, užsimuščiau  doh.gif  su vienu sunku, su 5 savižudybė  biggrin.gif  paguodžiau taip sakant  biggrin.gif

Esme tame, kad as juos visus pazistu, nemazai bendravus esu, tai gal nebus susikauste biggrin.gif Vienas is ju mano vyras lotuliukas.gif tai del triju vaikinuku esu tikra, kad bus atsipute, bet va du tai ant klaustuko lieka hihihi.gif Bet vistiek norisi viska gerai ir be klaidu padaryti, visgi siokia tokia reklama arba jei nepavyks tai antireklama gausis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 10:07)
blyn, prisižiūrėjau Gintarės portretų, nu taip gražu.. atgaiva sielai ir akims..

o kur jie, ir aš noriu pamatyt.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 10:17)
galima eit komentuot, ar geriau patylėt  biggrin.gif

jokiais būdais, tylėti negalima, komentuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 20 spalio 2011 - 10:29
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 10:10)
paro  bigsmile.gif  turi fotkių iš tos juostos?

parašyk emailą, atsiųsiu kelis pvz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 20, 11:11)

Man tos klausimas susiraitė biggrin.gif Ai, gal tiksliau toks retorinis klausimas...ar čia visos po "šiandieninės fs" vis turi kas nesutvarkyta iš po "vakarykštės fs" biggrin.gif Mane tai žudo. Nors tokių tikrų fs kaip dauguma net neturiu, bet kalbu apie šeimos nuotraukas. Vyras žilsta nuo vis daugėjančių nesutvarkytų foto kompo, o aš nespėju doh.gif
Nekenčiu tvarkyti foto... Žinau žinau, reikia mokėti gerai nufotografuoti, o ne gerai paskui sutvarkyti, o bet tačiau... doh.gif

P.S. Kaip suprantu daugiau pasiūlymų dėl sepia nebus?

P.P.S. Kažin kiek vaikui galima duoti lesti sausų pusryčių, kad tykiai sėdėtų šalia mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 20 spalio 2011 - 10:39
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 20, 11:26)
o kur jie, ir aš noriu pamatyt.
jokiais būdais, tylėti negalima, komentuoti smile.gif

kaip nemegstu to tokio kablelio deliojimo laikrasciuose/zurnaluose/internete..

bet cia ne apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 20, 10:38)
Man tos klausimas susiraitė biggrin.gif Ai, gal tiksliau toks retorinis klausimas...ar čia visos po "šiandieninės fs" vis turi kas nesutvarkyta iš po "vakarykštės fs" biggrin.gif

P.P.S. Kažin kiek vaikui galima duoti lesti sausų pusryčių, kad tykiai sėdėtų šalia mastau.gif

NU ir suraitei. Jei gerai supratau klausimą, tai atsakysiu: yra seniau fotografuotų fs, kurių nesu sutvarkiusi ir spaudžia terminai, yra naujų prifotkintų ir dar laukia naujos fs, kurias irgi reiks sutvarkyt. Tai va ir nespėju. Apie savo vaikų foto- nė vienos netvarkau, absoliučiai neturiu kada.

Duok tų trapučių tiek, kad užsikištų ir ilgam nutiltų biggrin.gif Juokauju, bet kartais labai norėtųsi taip padaryti..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 20, 10:35)
parašyk emailą, atsiųsiu kelis pvz smile.gif

rima07 kringelis gmail com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 20 spalio 2011 - 10:47
Aš tai duodu sausų pusryčių palesti kai labai prašo
Atsakyti

Kiek telpa tiek ir galima hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 20, 11:44)
NU ir suraitei. Jei gerai supratau klausimą, tai atsakysiu: yra seniau fotografuotų fs, kurių nesu sutvarkiusi ir spaudžia terminai, yra naujų prifotkintų ir dar laukia naujos fs, kurias irgi reiks sutvarkyt. Tai va ir nespėju. Apie savo vaikų foto- nė vienos netvarkau, absoliučiai neturiu kada.

Duok tų trapučių tiek, kad užsikištų ir ilgam nutiltų  biggrin.gif Juokauju, bet kartais labai norėtųsi taip padaryti..

Taigi sakau, klausimas retorinis, lengvai apspangus kavos esu lotuliukas.gif Turėjau tikslą, aš čia apie fotografiją jeigu ką, kažkiek jo pasiekiau, kažkiek liko dar. Bet, anksčiau niekada neskaudėjo galvos dėl daugybės dalykų, na tokių kaip nušokęs fokusas, jetus, tiesą sakant, jis pas mane buvo retai ir tik centre, apie perkadravimą mano šviesūs plaukai net nežinojo lotuliukas.gif šiltos/šaltos spalvos, nukapotos galūnės, pasvirę horizontai, modeliuko (mintyj turiu vaikus) apranga, kaip krenta šviesa ir pan. Pramokau kažką, bet galvą skaudą lotuliukas.gif Vaikams nebemoku pirkti drabužių, nes vis galvoju, kaip atrodys foto, kaip dėrės ir pan, noriu naujų namų, šviesiom sienom, dideliais langais, noriu, kad nebūtų LT apsiniaukusios žiemos, kai namie negaliu fotografuoti, trečia para nervuota, nes vis nesusikalbu su fokusu, kodėl mano vaikai nenori bent kiek papozuoti man blink.gif Ir pan, ir pan.

O trapučiams akcija Rimi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 20, 09:47)
Sakykit, ar yra kokia mygtukų kombinacija padaryti Flatten image?

jeigu nėra kombinacijos visada galima savo susikurti mirksiukas.gif

P.S. Kaip suprantu daugiau pasiūlymų dėl sepia nebus?

o kas su ta sepija tau neišeina?
Atsakyti