Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sakykit, ar yra kokia mygtukų kombinacija padaryti Flatten image?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 20, 09:47)
Sakykit, ar yra kokia mygtukų kombinacija padaryti Flatten image?

nėra.. bent jau aš tokios nežinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 10 20, 09:32)
greičiausiai sena juosta, aš tokias kelias turiu, taupau biggrin.gif
pelėsiukai gali būti biggrin.gif

***** fainas prieskonis smile.gif ale nemokėčiau niekaip tinkamai elgtis su pasibaigusio galiojimo juosta doh.gif

šiaip šakės, net sapnuoju naktim nuotraukų spaudimą, kas per nesamonė, ėė doh.gif biggrin.gif turėčiau aš vietos namuose.. jau kaip dabar matau, kaip aš viską pirkčiausi ir spausdinčiau po to rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Laukine, kaip tau sekesi ta vaikinuka fotografuoti? ax.gif

O as gi gavau uzsakyma is vienos imones skyriaus biggrin.gif reikes kazkaip idomiai sugalvojus nufotkinti 5 grazius vyrukus kruvoje kaledu tema, ale elektroninius atvirukus klientams nori daryti su savo veidais smile.gif blyn naktim nemiegu, galva suku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 20, 09:41)
Auto smile.gif  tai trikoju ir per galva galima uzpuolikui mostelt. Mes apie makro matyt kalbame.

Mano galva tai pirmiausia kadravimui. O dar tiksliau- jo islaikymui norima laika. Tikrasis makro mano supratimu yra tada, kai objekto dydis realybeje lygus arba mazesnis uz projekcija i juostele/matrica. Tokiomis salygomis labai sunku tinkamai sukadruoti ir islaikyti aparata. O juk del labai siauro DOF daro keliasdesimt kadru to paties objekto tik su skirtingu fokusavimu. O po to is fokuso "sluoksniu" sulipdo kadra, kuriame visas objektas fokuse. Kaip tai padaryti be statyvo? Cia kalba neina apie skruzde ant smilgos lauke, nes ta skruzde vos 10 proc kadro uzima. Paziurekit kur makro, kur skruzdes galva per visa kadra. Ir paskaitykit, kiek kadru reikejo tokiai nuotraukai.

mačiau viena klipuką kaip ten viską sudėlioja ir iš skirtingų kadrų doh.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 10 20, 10:06)
Labas
o galima ir man su klaustuku užsirašyt?  4u.gif

aišku kad gali ax.gif
Papildyta:
"Šviesa ir eksponometrija" seminaras:

mamagute - su klaustuku
brumbrumai
bizyte
noisy-B
Žydraakė
maija +1
cheles
ypač - su klaustuku
Dalyja - su klaustuku
Atsakyti
blyn, prisižiūrėjau Gintarės portretų, nu taip gražu.. atgaiva sielai ir akims..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 09:59)
nėra.. bent jau aš tokios nežinau smile.gif
Papildyta:
***** fainas prieskonis  smile.gif  ale nemokėčiau niekaip tinkamai elgtis su pasibaigusio galiojimo juosta  doh.gif
spausdinčiau po to  rolleyes.gif  biggrin.gif

aš esu vieną pati ryškinus, faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 20, 10:07)
aš esu vieną pati ryškinus, faina smile.gif

paro bigsmile.gif turi fotkių iš tos juostos?
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 20, 10:01)
Labas smile.gif

Laukine, kaip tau sekesi ta vaikinuka fotografuoti?  ax.gif

Nu patirtis gera. Padariau klaidų, visai kitaip vyr. fotograuot. Kelias sutvarkiau, Flikre yra foto, kažkada ir į blogą ar FB dėsiu. Dar iki jo foto daugiau tvarkymo nedaeinu, žūstu su senesnėm foto.. unsure.gif
Atsakyti
Tos juodos demes negatyve yra skaidrus lopai. Tai reiskia ten nera emulsijos. Kadangi i pabraizymus nepanasu, tai greiciausiai Sayonara teisi. Zelatina suede grybas. Arba nuo laiko ji sudulejo ir issiplove. Arba juostele del laikymo salygu buvo padrekusi ir zelatiba rininelyje prilipo prie kitos apvijos pagrindo. O kai vyniojo juostele ji atplyso. Na mazdaug tiek versiju.
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 10 20, 10:01)

O as gi gavau uzsakyma is vienos imones skyriaus biggrin.gif reikes kazkaip idomiai sugalvojus nufotkinti 5 grazius vyrukus kruvoje kaledu tema, ale elektroninius atvirukus klientams nori daryti su savo veidais smile.gif blyn naktim nemiegu, galva suku biggrin.gif

oij kaip nepavydžiu biggrin.gif jei būtų 5 modeliai vaikinai, tai dar dzin, bet jei bus visi 5 vyrai, neatsipalaidavę, susikaustę, užsimuščiau doh.gif su vienu sunku, su 5 savižudybė biggrin.gif paguodžiau taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 20, 11:10)
paro  bigsmile.gif  turi fotkių iš tos juostos?

Mano bloge yra pvz is 198? Metu juostos. Viskas pakankamai gerai.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 20, 11:11)
Tos juodos demes negatyve yra skaidrus lopai. Tai reiskia ten nera emulsijos. Kadangi i pabraizymus nepanasu, tai greiciausiai Sayonara teisi. Zelatina suede grybas. Arba nuo laiko ji sudulejo ir issiplove. Arba juostele del laikymo salygu buvo padrekusi ir zelatiba rininelyje prilipo prie kitos apvijos pagrindo. O kai vyniojo juostele ji atplyso. Na mazdaug tiek versiju.

Kokio senumo juostelė turėtų būti? vis ieškojau ebay senų juostelių,bet nežinau kokį ten ryškinomo procesą žiūrėti g.gif ir kokio senumo a?
Atsakyti