Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 10 19, 19:41)
Ei, darom ir siunčiam savaitę? T.y., iki trečiadienio vakaro.  smile.gif  Jazus Marija, kitaip aš per galvą turėsiu verstis tikrąja to žodžio prasme.  biggrin.gif

aš tik už kuo ilgesnį laiko tarpą, nes irgi man truputį padirbėt kartais reik, šeimai dėmesio ir pan. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 19, 20:43)
aš tik už kuo ilgesnį laiko tarpą, nes irgi man truputį padirbėt kartais reik, šeimai dėmesio ir pan. biggrin.gif biggrin.gif

aš jau turiu thumbup.gif
bet aišku kad kuo ilgesnį laiko tarpą čia dėl kitų ax.gif
Papildyta:
beje,Say, fokuso testas man rodos praeitas kur šiandien buvo darytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 19 spalio 2011 - 19:50
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 19, 19:51)
aš jau turiu  thumbup.gif
bet aišku kad kuo ilgesnį laiko tarpą čia dėl kitų  ax.gif
Papildyta:
beje,Say, fokuso testas man rodos praeitas kur šiandien buvo darytas  mirksiukas.gif

nu o ką aš sakiau? smile.gif rytoj parodyk nuskenavus, ok?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 19, 20:51)
nu o ką aš sakiau? smile.gif rytoj parodyk nuskenavus, ok?

jau nuskenavau,ryt parodysiu
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 19, 16:12)
Svajone Musu ir kitos photoshopo myletojos ir ismanytojos..turiu klausima?!
Kazkada minejau, kad dedant textura ant nuotraukos, daleiskim noriu ja pratrinti..tai spaudziu brush'a, tada trinu...bet man lb daznai neleidzia to daryti!
Nesuprantu kazka as nuspaudziu ar kaip ten yra?! Jauciuos kazkokia visiskai ziolpe..pasidarau ant tos texturos lyer mesk, tada ja pasizymejus dazniauisia leidzia trinti, bet va kartais neleidzia, nes tiesiog neleidzia pasirinkti tos juodos spalvos mygtuka..ji paspaudus man automatiskai pazymi pati layer'i ir tada ten vietoj trinimo man dazo arba juoda arba raudona spalva..nesupranu, kodel????!!!Ka as ten priminkau ar nedaminaku?!?!?!Kazkoks grynai atsitiktinumas ir kaip nervina,kad nezinau kas ten per velnias doh.gif Bandziau youtube susirasti, bert nemoku ten normaliai suvesti ko butent noriu...tai man ismeta kaip trinti, o ka daaryti, kad leistu trinti, niekaip nerandu...nu, nemoksa, ne kitaip doh.gif 
Ar supratot kiek apie ka as cia?

nelabai suprantu kaip taip gali būt g.gif man taip niekada nebuvo.. nebent gal ne tą layerį pasirinkus būni, ir trini ne tą kuris pažymėtas.. šone su pele pažymi layerį kurį nori pratrinti, ir tada trini..

ir apie kokį brushą rašai? nesuprantu g.gif koks dar juodos spalvos mygtukas? aš tai su trintuku trinu, na nupieštas trintukas, jį pasiemu ir su juo trinu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 19 spalio 2011 - 19:59
Bandziau nuimti melynuma, i domu ar pavyko g.gif Ar geriau nors kiek?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 19, 19:25)
Be striokųbiggrin.gif  Niekur nevėluoji. Šiandien tik sąrašas pradėjo plėstis. O dėl flickr acount'o Jurzole iki rytojaus išsiaiškins. Ten su slaptažodžiu bėdos.  smile.gif

Tikiuosi, kad iki rytojaus paaiskes, kas ne taip - kol kas tai jokiu ziniu rolleyes.gif Vyrui papasakojau ta istorija, tai tas vos nuo kedes nenuvirto, isgirdes, kad registruodamasi Yahoo nurodziau Myanmar kaip sali (nu man netycia taip gavosi, garbes zodis blush2.gif biggrin.gif). Pasirodo, yra kelios salys - Kuba, Iranas, Myanmar, Siaures Koreja - kurioms galioja kazkokie ten apribojimai, tai gali buti, kad del to saskaita uzblokavo. Nors as netikiu. Ai, zodziu, sublizgejau... lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 19, 19:28)
jo, kol kas tik registracija, tada iki kokio sekmadienio arba pirmadienio foto siuntimas tam, kas apsiims jas sukelti, o tada spėliojimas..smile.gif

QUOTE(Ka @ 2011 10 19, 19:41)
Ei, darom ir siunčiam savaitę? T.y., iki trečiadienio vakaro.  smile.gif  Jazus Marija, kitaip aš per galvą turėsiu verstis tikrąja to žodžio prasme.  biggrin.gif

blink.gif O kur jus taip skubate? Jei jau siandien pradejom, tai per tris dienas reikia uzbaigti? biggrin.gif Gal neskubam, a? Leidziam visoms sugalvoti, ka nori siusti, padaryti nauju nuotrauku, jei neturi tinkamu senu. Zodziu, as tai siulyciau dvi savaites laiko duoti nuotraukoms siusti... ar bent jau iki kito sekmadienio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 19, 01:22)
.kad nespeju jiems buti atsidavusi mama...nes esu pikta,savanaude motera,kuri kas vakara glostydama vaikuciu galvas,pasizada vis skirti daugiau demesio jiems...

Kaip gerą temą palietėt. Aš labai panašiai manau kaip Tu surašei..Ir vakare vaikui galvą glostydama ar ttrumpindama pasaką, kad galėčiau sėst prie darbų, galvoju lygiai taip pat. Aš jaučiuosi siaubingai kalta. Ir žinai kodėl? Ogi dėl to, kad kai dirbu, vis galvoju: va, juk visa tai dėl vaikų, namų, šeimos. Galėsiu jiems kažką nupirkt, kažkur nusivest ir pan.. O ištiesų tai yra buliaus kakis. Vaikams nereikia materialių dalykų taip labai. Vieną dieną, žinau kad taip bus, man vaikai pasakys: mama kur tu buvai? Man ne žaislų, ne geresnių (dar geresnių) sąlygų gyvent reikėjo, net ne naujo kompo ar telefonų naujausio modelio, mam, man reikėjo tavęs. O va aš tuo metu dirbau ir plėšiausi, kad tik sukurt tiems vaikams dar geresnį gerbuvį, kad daugiau jiems galėt duoti, nors ir taip visko sočiai.. Ir vaikai to neatleis man. Nes laikas tai bus jau praėjęs.
Va tokios mintys man kyla ir dabar, iš savo pačios patirties ir iš savo tėvų patirties. Kai vardan geresnio gerbūvio ant kortos buvo padėta šeima. Tėvas statė namą, mes augom tik su mama, jo nematydami.. Kas iš to, kad namas stovi, bet tėčio tai mums tada taip labai reikėjo..
Užtai sutariau pati su savim: dirbsiu tiek, kiek man reikės ir norėsis save kaip kūrėją/versininką/darbuotoją realizuoti, duonai ir stogui turim pajamų, o visa kita skirsiu šeimai ir vaikams.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 19, 15:23)
nedaeksponuotas kadras..

Kas tai?

Pandre, ar flatten image padarei prieš brushindama texturą? smile.gif Blondiniškas klausimas, bet nu kas gali žinot smile.gif

Man kažkuo patiko kažkieno eglutė, gal kad voratinklis buvo pavaizduotas kitaip nei pas visas. Visos kitos, ne.

Labą vakarą.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 19, 20:23)
blink.gif O kur jus taip skubate? Jei jau siandien pradejom, tai per tris dienas reikia uzbaigti?  biggrin.gif Gal neskubam, a? Leidziam visoms sugalvoti, ka nori siusti, padaryti nauju nuotrauku, jei neturi tinkamu senu. Zodziu, as tai siulyciau dvi savaites laiko duoti nuotraukoms siusti...  ar bent jau iki kito sekmadienio ax.gif

Pritariu, kad bent savaitele palikti nuotraukoms ikelti, o kas ju neturi, tai ir nusifotografuoti ax.gif

Siandien jau nebespejau, bet ryt ikelsiu keleta nuotrauku kritikai blush2.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 19, 21:30)

gal ne i tema, bet paskritai, ne tik apie vaikus.. turbut nei vienas paskutine savo gyveimo akimirka nesigailes, kad DIRBO per mazai.

Jei su flickr accountu nepavyks jau rasiau - as galiu apsiimti sukelti vel foto i savo flickr, kaip ir pareita karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 19 spalio 2011 - 20:41
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 19, 19:54)
nelabai suprantu kaip taip gali būt  g.gif  man taip niekada nebuvo.. nebent gal ne tą layerį pasirinkus būni, ir trini ne tą kuris pažymėtas.. šone su pele pažymi layerį kurį nori pratrinti, ir tada trini..

ir apie kokį brushą rašai? nesuprantu  g.gif  koks dar juodos spalvos mygtukas? aš tai su trintuku trinu, na nupieštas trintukas, jį pasiemu ir su juo trinu  g.gif

Na aš suprantu kad ji ant sluoksnio deda mask,o tada ji su brušu (juoda/balta spalvos ) trina arba atsato ta sluoksni ir flatten image daryti nereikia mirksiukas.gif
pandre manau tikrai ne ant to sluoksnio būni, nes kitu atveju neisivaziduoju kodėl neturėtu duoti

QUOTE(gizzy @ 2011 10 19, 20:19)
Bandziau nuimti melynuma, i domu ar pavyko  g.gif Ar geriau nors kiek?

pavyko smile.gif

Dar kart dėkui kam patiko mano modeliukas ir portetukas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 19 spalio 2011 - 20:54
QUOTE(Myce @ 2011 10 19, 14:48)
Šiandiena bandinėju savo macro. Kaip jums muselytė?  blink.gif  smile.gif

Patiko ta spalvinga nugaryte. Del to ir megstu makro, kad matosi visokios tokios detales. Siaip - kaip makro, tai ryskumo truksta, o kaip nuotrauka - na, padvesusi muse, ir tiek mirksiukas.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 10 19, 15:00)
Ateinu ir aš su viena, mano mažiukas, apsiseilėjes susivėlęs bet ... man mielas kadras nes jis toks tikras, o portretas turi atspindėti tai, todėl viskas ir palikta taip kaip yra

Grazus portretas. Tikroviskai grazus. Retai portretus komentuoju, bet sis patiko.

QUOTE(jlclove @ 2011 10 19, 18:29)
kas del objektyvu: tai yra du visiskai skirtingi objektyvai smile.gif nikono neimu (nors tikrai noreciau butent sio ir gal ateityje turesiu), nes jis arciau kitinio, o ir pinigeliu tada labiau gaila leisti. plius jis labiau universalus. zodziu, daug skaiciau, kankinausi ir teko savo universalu nora padalinti i tris objektyvus ir issirinkau pirma, kurio labiausiai man reikia/noriu siandien smile.gif

Viskas aisku smile.gif As ne i ta Sigma paziurejau, skaiciukus sumaisiau, del to ir klausimas buvo ne i tema. Nu bet koks didelis zveris... ir tai bus tavo pagrindinis objektyvas? Uf, tikiuosi, nepavargsi ji tampydamasi... 4u.gif
Atsakyti