Ir as gavau dainike. Kancios nera isgirdus
Gavau dainą ir kai ką priplosiu
O šiaip džiaugiuosi jei kam davė naudos seminarai, ir aišku didelis dėkui Andriui už seminaro pravedimą
O šiaip džiaugiuosi jei kam davė naudos seminarai, ir aišku didelis dėkui Andriui už seminaro pravedimą
QUOTE(rG @ 2011 10 17, 23:45)
Pirmai atlikusiai šią užduotį, dovanoju prizą - pataisyti Maggy reputaciją Viešai pareiškiu, kad ši ponia, nepadarė paskutinio dainos žaidimo va šitai !dainai
ši lengvesnė nei kurią gavau
Awful... Net nepradėčiau kurti tai dainai nuotraukos.. Ta melodija išbalansuoja.. Aukso medalis tai, kuri sugebėtų sukurti.
QUOTE(Ka @ 2011 10 17, 22:53)
Awful... Net nepradėčiau kurti tai dainai nuotraukos.. Ta melodija išbalansuoja.. Aukso medalis tai, kuri sugebėtų sukurti.
Čia tipo dėl to, kad gavusį išbalansuoja, galima užduoties neatlikti? Normali ta daina. Na, tiek to, aš čia šiaip, Maggie sakė kada nors padarys
QUOTE(rG @ 2011 10 18, 00:00)
Čia tipo dėl to, kad gavusį išbalansuoja, galima užduoties neatlikti? Normali ta daina. Na, tiek to, aš čia šiaip, Maggie sakė kada nors padarys
nu aš nieko nesakau,pavyks tai pavyks reik man dar savo dainai padaryti kažką
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 17, 23:02)
nu aš nieko nesakau,pavyks tai pavyks reik man dar savo dainai padaryti kažką
Ne Tau sakiau Pavyks, viskas normaliai. Jei daina nepatinka, galima kažką humoristinio padaryti. Man įstrigo labai Yvetės toji moteris rožiniam fone, jaučiu jau nebėr tos nuotraukos? Galėtų įdėti
QUOTE(rG @ 2011 10 18, 00:00)
Ne, ne. Nepasiteisinimas. Ir iš viso, aš daugiau apie save čia kalbu. Man būtų kančia foto daryti šiai dainai. Aišku, kiekvienas turim savo skonį. Gal ką nors tokios dainos labai įkvepia.
QUOTE(rG @ 2011 10 18, 00:05)
Ne Tau sakiau Pavyks, viskas normaliai. Jei daina nepatinka, galima kažką humoristinio padaryti. Man įstrigo labai Yvetės toji moteris rožiniam fone, jaučiu jau nebėr tos nuotraukos? Galėtų įdėti
tai aš čia norėjau pasakyti kad aš pabandysiu bet neprižadu aš irgi pamasčiau jei nepatinka gi galim humoristiškai kaip nors apipavidalinti
oj, negalėjau čia nepapeistinti: http://www.facebook....1...pe=1&ref=nf
prieš akis Kikirikės darbas, kur ten pabandymai su šokėja buvo, jei gerai pamenu
prieš akis Kikirikės darbas, kur ten pabandymai su šokėja buvo, jei gerai pamenu
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 18, 00:08)
oj, negalėjau čia nepapeistinti: http://www.facebook....1...pe=1&ref=nf
ta prasme pamačius šią foto prieš akis mano foto stovi? taip supratau?