Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 10 19, 12:44)
gizzy kankin dar vyra, fotogeniškas jis
pirmajai rėščiau dar galvos, kartosiuos bet man nesižiūri kai ji tik čiut nurėžta būna smile.gif Nors nurėžus sunku jau su kadravimu, bet vistiek geriau nei čiut apkirpta smile.gif
o antrajai man per tamsu veidas, ir pati poza nepatiko

Dekui 4u.gif Pabandysiu pakarpyti smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 19, 13:34)
Ateinu ir aš su nuotrauka, persidėjau iš vieno pc į kitą ir spalvos skiriasi... Žodžiu - pataršymui.

O jau plaukai kokie! bigsmile.gif Man grazu cia viskas smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 19, 13:42)
gizzy25 -> man neleidžia komentuoti flicke  unsure.gif

Dabar jau turetu leist smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 19, 14:14)
gizzy - per daug įspraustas vyrukas, ir geriau kitą kartą paprašyk galvą aukščiau pakelti o ne vien žvilgsnį,tada nebus tiek ant kaktos raukšlių

Aciu uz patariam del rauksliu, man irgi jos truputi kliuva, kita karta paprasysiu, kad pakeltu galva smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 19, 14:18)
Nu nervinat jau jus mane su tais savo viliojanciais seminarais...  lotuliukas.gif O kada bus online variantas?  mirksiukas.gif

Ir mane jau nervina biggrin.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 19, 14:40)
o zinok, man patiko, tiek pirmoji, tiek anroji, gal ir nera kazko jose ipatingo, bet mane vis tiek itrauke smile.gif galbut vyriskio bruozai patiko smile.gif

p.s. prie tokiu veshliu antakiu noretusi triju dienu barzdeles ax.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 10 19, 14:42)
gizzy, fantastiškas modeliukas mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 19, 13:47)
g.gif  Nu, jūs ir pašėlot su tais žaidimais. Duokit savaitę laiko kaip minimum pagaminti anonimiškam žaidimui nuotrauką.  biggrin.gif 

Taigi dar net kalbos nebuvo apie laiko limita biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 19, 13:53)
nebandėm, nes negavom duomenų smile.gif

Tai tu nebandei, o kazkas gal ir bande mirksiukas.gif Nes labai keistai viskas vyko - atsidariau pasta, pamaciau, kad yra keli laiskai apie prisijungimo duomenis, paskui kelioms minutems nuejau nuo kompo, o kai grizau, radau pranesima "your session has expired", ir po to jau nebeleido prisijungti. Ir netgi neleidzia online password reset daryti cool.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 19, 13:53)
Jurzole, o ar nebutu paprasciau kaip ana karta, sudetu visas foto vienu metu,vienas asmuo?

Tai aisku, kad paprasciau - bet tas asmuo netektu speliojimo malonumo, nes jau viska zinotu. Uztai anakart kazkas sugalvojo, kad butu galima sukurti nauja varda Flickre, ir visos norincios galetu tuo vardu savo nuotraukas kelti. Bet as dabar galvoju, kazi, ar ta sistema isvis veiks. Ar yahoo kartais neturi apsaugos sistemos, kuri pakelia aliarma ir uzblokuoja saskaita, jei pastebi, kad is skirtingu vietu tuo paciu vardu jungiamasi g.gif Kol kas parasiau i Customer Care, sake, atsilieps per 24 valandas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 19, 14:38)
Taigi dar net kalbos nebuvo apie laiko limita  biggrin.gif
Tai tu nebandei, o kazkas gal ir bande  mirksiukas.gif Nes labai keistai viskas vyko - atsidariau pasta, pamaciau, kad yra keli laiskai apie prisijungimo duomenis, paskui kelioms minutems nuejau nuo kompo, o kai grizau, radau pranesima "your session has expired", ir po to jau nebeleido prisijungti. Ir netgi neleidzia online password reset daryti  cool.gif
Tai aisku, kad paprasciau - bet tas asmuo netektu speliojimo malonumo, nes jau viska zinotu. Uztai anakart kazkas sugalvojo, kad butu galima sukurti nauja varda Flickre, ir visos norincios galetu tuo vardu savo nuotraukas kelti. Bet as dabar galvoju, kazi, ar ta sistema isvis veiks. Ar yahoo kartais neturi apsaugos sistemos, kuri pakelia aliarma ir uzblokuoja saskaita, jei pastebi, kad is skirtingu vietu tuo paciu vardu jungiamasi  g.gif Kol kas parasiau i Customer Care, sake, atsilieps per 24 valandas...  rolleyes.gif

jei kas, tai ką nors sugalvosim. kol kas laukiam atsakymo smile.gif tai parašysi, kokie miestia ten? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 19, 14:34)

kokie plaukai bigsmile.gif

siek tiek apacios noretus daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 19, 14:40)
jei kas, tai ką nors sugalvosim. kol kas laukiam atsakymo smile.gif tai parašysi, kokie miestia ten? biggrin.gif

Koks nekantrumas biggrin.gif Jei niekas daugiau nebenores spelioti, tai parasysiu vakare.

Ale tu tikra Sekle Morka... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 19, 14:45)
Koks nekantrumas  biggrin.gif Jei niekas daugiau nebenores spelioti, tai parasysiu vakare.

Ale tu tikra Sekle Morka... lotuliukas.gif

nu taigi jeigu aš ten buvus, tai lengva lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandiena bandinėju savo macro. Kaip jums muselytė? blink.gif smile.gif

user posted image
Atsakyti
Tai dabar nelabai supratau,tiesiog laukiam kažko ir tada pasakysit prisijungimo duomenis? bet tai pala, gal darom sarasa kas dalyvauja,nes gi is kazko reikia speti kas ikele g.gif
Atsakyti
help.gif
Gal kas galėtų padėti su SEPIA? Draugei reikia vieną foto iš spalvotos į sepia, bet aš nemoku rolleyes.gif

Kaip suprantu vėl bus "Atspėk kieno foto" bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 19 spalio 2011 - 14:52
Kikė teisi.

Žaidime "Atspėk, kieno foto" dalyvauja:
sayonara
Atsakyti
Žaidime "Atspėk, kieno foto" dalyvauja:
sayonara
Žydraakė
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2011 10 19, 15:48)