Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 19, 14:18)
Nu nervinat jau jus mane su tais savo viliojanciais seminarais...  lotuliukas.gif O kada bus online variantas?  mirksiukas.gif

nu dėl online reikia čia dar pamastyti kaip geriau padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 19, 11:42)

Zirze, prisipazinsiu - su ta roze tai tave truputi megdziojau, pries koki menesi, buvai tada idejusi tokia lyg is nieko iskylancia roze, man patiko ideja, bandziau ir as taip padaryti, tik tuomet nedrisau rodyti, o dabar vat radau ir idejau... blush2.gif 

DaFai zaidziam, a?  :

na dar graziau, pradesi gedytis deti foto, kokias kazkas kazkada irgi padare smile.gif gali drasiai megdzioti, mirksiukas.gif

niu zaidziam, dainai idejos neturiu, bet anonimiskam zaidimui jau turiu ideja rolleyes.gif
QUOTE(gizzy @ 2011 10 19, 11:59)
Kankinau savaitgali truputi savo V  smile.gif

o zinok, man patiko, tiek pirmoji, tiek anroji, gal ir nera kazko jose ipatingo, bet mane vis tiek itrauke smile.gif galbut vyriskio bruozai patiko smile.gif

p.s. prie tokiu veshliu antakiu noretusi triju dienu barzdeles ax.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 19, 13:34)

Ateinu ir aš su nuotrauka,

na mergina tai ispudinga, plaukai tai nerealus, ir bruozu tokiu sakyciau - neeiliniu smile.gif siaip man gerai ziurisi, tiek fonas, tiek pati mergina jame, tik gal kaip ir sake kazkuri, atrodo,lyg butu iklijuota, gal sharpinai?
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 19, 11:17)
Man patinka ir visai nesinori tiesinti 4u.gif

smagu skaityt smile.gif
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 19, 11:42)

Graziai voras dirba, ir kad virsta, netrukdo  4u.gif O jei dar truputi is arciau tuos voro darbus parodyti?

galima ir iš arčiau, bet bus tik fragmentas, o norėjosi "eglutę" parodyt 4u.gif

QUOTE(Diancikas @ 2011 10 19, 11:51)
*Nu kaip man grazu...  Sienos plikos pas mus - reikia kazkuo papuosti, tai seile varvinu i jusu...

** viena namuose, jei ką  ax.gif nereikia daugiskaita smile.gif
O susisteminimas man pačiai į naudą bus. Tik niekur nerandu insrukcijos  g.gif

* bigsmile.gif
** biggrin.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 19, 14:14)
mamagute, voras tikrai gražiai pasidarbavo - bet šiuo atveju kažko trūksta,gal kadravimas ne koks  g.gif

seminaras „Šviesa ir eksponometrija“[/b], pirmadienį 18val.

Ir aišku atsakomi visi jūsų klausimai. Ar būtų norinčių sudalyvauti?

norėčiau (bet gal tik savaitgalį galėčiau patvirtint, ar galėsiu atvykt) 4u.gif

gizzy, fantastiškas modeliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 19 spalio 2011 - 13:44
QUOTE(mamagute @ 2011 10 19, 14:42)

norėčiau (bet gal tik savaitgalį galėčiau patvirtint, ar galėsiu atvykt) 4u.gif

aišku 4u.gif

Atsakyti
g.gif Nu, jūs ir pašėlot su tais žaidimais. Duokit savaitę laiko kaip minimum pagaminti anonimiškam žaidimui nuotrauką. biggrin.gif Greitai man visai ne mokslai bus galvoje. Ir dabar, einu namo iš darželio ir galvoju, ką čia kaip padarius su dainos iliustracija. Ir taip noriu, ir anaip. Vienžo, kaip tik geriau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 19, 14:14)
Ir aišku atsakomi visi jūsų klausimai. Ar būtų norinčių sudalyvauti?

I'm in smile.gif
Atsakyti
Kike, ir aš noriu smile.gif
Atsakyti
"Šviesa ir eksponometrija" seminaras:

mamagute - su klaustuku
brumbrumai
bizyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 19 spalio 2011 - 13:50
Merginos, ar kazkas jau meginote jungtis prie smfoto_anonimas? (Duomenu dar niekam neissiunciau - nespejau.) Slaptazodis jau nebeveikia... po to, kai cia zinute idejau. Ir pakeisti Yahoo neleidzia, liepia kreiptis i Customer Care... cool.gif O Customer Care klausineja, ar niekas nebande prisijungti situo vardu is kitos vietos/salies. (As dar gi, gudruole, kaip sali nurodziau "Myanmar", siaip sau, juokais... nes nervina mane, kai Yahoo tokiu visokiu smulkmenu klausineja blush2.gif biggrin.gif)
Atsakyti
noisy, o man nuotrauka superine. Neturiu ko prikist. schmoll.gif wub.gif As wubiais i kaire ir desine tikrai nesimetau. Si tavo foto ju verta. Man kaip tik patinka kontrastas tarp merginos ir fono. Nuostabi vieta, nuostabus modelis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 19, 13:49)
Merginos, ar kazkas jau meginote jungtis prie smfoto_anonimas? (Duomenu dar niekam neissiunciau - nespejau.) Slaptazodis jau nebeveikia... po to, kai cia zinute idejau. Ir pakeisti Yahoo neleidzia, liepia kreiptis i Customer Care... cool.gif O Customer Care klausineja, ar niekas nebande prisijungti situo vardu is kitos vietos/salies. (As dar gi, gudruole, kaip sali nurodziau "Myanmar", siaip sau, juokais... nes nervina mane, kai Yahoo tokiu visokiu smulkmenu klausineja blush2.gif biggrin.gif)

nebandėm, nes negavom duomenų smile.gif
Atsakyti
Jurzole, o ar nebutu paprasciau kaip ana karta, sudetu visas foto vienu metu,vienas asmuo?
Atsakyti