Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 19, 11:18)

Svajone, skaitau skaitau  4u.gif Ir tikrai nepykstu, visai nereikia rasyti "gali neskaityt"  mirksiukas.gif Tik va del tavo vis kartojamo "pykst-pokst" tai kartais papykstu (nerimtai ir neilgai) - nes nera taip, kad negalvodama fotografavau. Gal nepagalvojau pakankamai ilgai, gal ne i ta puse galvojau, gal nesigavo, kaip norejau, o gal tiesiog taip, kaip man norejosi, kitiems nepatinka. Mokausi juk... letai tik  ax.gif

rimtai? ne pirmą kart kartoju? blush2.gif ups ax.gif ok, braukiu tą žodį iš žodyno drinks_cheers.gif
Atsakyti
gizzy kankin dar vyra, fotogeniškas jis
pirmajai rėščiau dar galvos, kartosiuos bet man nesižiūri kai ji tik čiut nurėžta būna smile.gif Nors nurėžus sunku jau su kadravimu, bet vistiek geriau nei čiut apkirpta smile.gif
o antrajai man per tamsu veidas, ir pati poza nepatiko
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 19, 12:14)
labai fotogeniškas vyras, antakiai man jo ypač patiko smile.gif  pirmojoje per stipriai jis įgrūstas į rėmus, na bet vistiek visai gražu, antakiai mane papirko  ax.gif  biggrin.gif

antrojoj, na man tokios prie medžio pasirėmęs kaip stovi, na man ta poza neee smile.gif bet blyn, žinau kaip sunku su vyrais  doh.gif  va matau aplinką ir šį vyrą, ir dabar galvoju kaip ir kur aš jį kitaip padėčiau  g.gif ....... nu va, ir nežinau, neišneša fantazija  doh.gif

Dekui labai 4u.gif
Man isvis labai sunku sugalvot kaip fotografuot, ideju pas mane nulis verysad.gif Vyras visada sutinka but mano modeliu, tik turiu pasakyt ka daryt, kaip stovet ir pan., o vat tas man ir sunkiausia unsure.gif Tai va, turiu fotogeniska vyra ir nemoku jo isnaudot biggrin.gif doh.gif blush2.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 19, 12:21)
Man antroji patiko, pirma kazkaip suspausta per daug atrodo.

Kaip noreciau fotogeniska vyra tureti...  ax.gif Tada gal ir as portretus kartais kurciau  biggrin.gif

Dekui 4u.gif
Siaip man paciai sios dvi labiausiai patiko ax.gif
Atsakyti
Pasikartosiu, tada mano vaizduotė suklydo, jau rašiau, kad pasitikrinau ir žiūriu - ogi visai ne tas... Paskubėjau su komentaru, reikėjo padaryti atvirkščiai, patikrinti ir tik tada rašyti. Ir neleido man komentaro pataisyti jau po laiko. Per daug čia nesiteisinsiu, kad man susivaideno. Jokia ten ne kopija, bet apie nuotrauką pasakiau tai, ką galvojau smile.gif sorry.

Ateinu ir aš su nuotrauka, persidėjau iš vieno pc į kitą ir spalvos skiriasi... Žodžiu - pataršymui.

user posted image
Pirmoji foto/pabandymas iš tos fotosesijos, neturiu visai ane kiek laiko pasėdėti prie foto... nespėjau net jūsų perskaityti...
Kai ką pakomentavau flick'e, kas naujų foto įdėjot.
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 19, 13:34)
Ateinu ir aš su nuotrauka, persidėjau iš vieno pc į kitą ir spalvos skiriasi... Žodžiu - pataršymui.

siandien jau antra karta tai sakau, bet ka darysi biggrin.gif

atrodo, kad iskirpta mergina is kito fono. nesusigroja ji su tuo fonu. mergina kaip ir idomi. norisi taip vau is jos padaryt, o daba tik psss gavosi.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 19, 12:34)
Pasikartosiu, tada mano vaizduotė suklydo, jau rašiau, kad pasitikrinau ir žiūriu - ogi visai ne tas... Paskubėjau su komentaru, reikėjo padaryti atvirkščiai, patikrinti ir tik tada rašyti. Ir neleido man komentaro pataisyti jau po laiko. Per daug čia nesiteisinsiu, kad man susivaideno. Jokia ten ne kopija, bet apie nuotrauką pasakiau tai, ką galvojau smile.gif sorry.

Pirmoji foto/pabandymas iš tos fotosesijos, neturiu visai ane kiek laiko pasėdėti prie foto... nespėjau net jūsų perskaityti...
Kai ką pakomentavau flick'e, kas naujų foto įdėjot.
rolleyes.gif

viskas ok dėl tos foto 4u.gif *****, matot, kokiems atsargiems reikia būt? biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 19, 12:36)
siandien jau antra karta tai sakau, bet ka darysi biggrin.gif

atrodo, kad iskirpta mergina is kito fono. nesusigroja ji su tuo fonu. mergina kaip ir idomi. norisi taip vau is jos padaryt, o daba tik psss gavosi.

pasirašau po brum žodžiais. mergina wow, o fonas biaaa toks, nuvytęs kaip gvazdikas kovo 8-osios proga, blankus.
kaip tau ji gavosi tokia sodri, o fonas toks pavytęs?
Atsakyti
man irgi taip pasirodė, vadinas neklydau..
Ji labai statiška buvo, drovėjosi gal labai ar kas ten buvo... nu žodžiu, tvarkysiu kitas foto ir bandysiuos rodytis. Bet tai kaip mane sužavėjo jos plaukai wub.gif vkr apturėjau fotosesiją su drauge/modeliu, wa čia tai WAU pasakysiu, kaip nieko galvoti nereikia bigsmile.gif tik spėjau spaudyt mygtuką.

gizzy25 -> man neleidžia komentuoti flicke unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 10 19, 13:39)

Aš nežinau, kodėl ji taip gavosi, jos paltas, plaukai labai ryškūs, o fonas ir buvo toks - debesuota miške. originale jos veidas labai tamsus, tai šviesinau veidą. O spalvingumą koregavau visai nuotraukai. Kaži, kodėl tada taip atrodo? :/
Bet kita vertus, pasirinkimas miške ir buvo tikslas - išryškinti ją. Matyt nevykęs, nes kai pamačiau jos foto su tokiais ugniniais plaukais - man iš kart mintis akyse twilight'as biggrin.gif
Gal tada mėginsiu desaturatinti ją kiek tais... :/ pažėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 19 spalio 2011 - 12:45
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 19, 12:42)

Aš nežinau, kodėl ji taip gavosi, jos paltas, plaukai labai ryškūs, o fonas ir buvo toks - debesuota miške. originale jos veidas labai tamsus, tai šviesinau veidą. O spalvingumą koregavau visai nuotraukai. Kaži, kodėl tada taip atrodo? :/
Bet kita vertus, pasirinkimas miške ir buvo tikslas - išryškinti ją. Matyt nevykęs, nes kai pamačiau jos foto su tokiais ugniniais plaukais - man iš kart mintis akyse twilight'as biggrin.gif
Gal tada mėginsiu desaturatinti ją kiek tais... :/ pažėsiu.

tai paryškink foną biški ir bus liuks wink.gif labai fainas modelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 19, 13:56)
tai paryškink foną biški ir bus liuks wink.gif labai fainas modelis smile.gif

Tiksliai, daug geriau atrodo thumbup.gif
ačiū ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 19 spalio 2011 - 13:03
DEMESIO - sukuriau nauja erdve Flickre, kur bus galima anonimiskai deti nuotraukas. Vardas - SMFoto_anon. Kas noresit prisijungimo duomenu, rasykit i smfoto_anonimas@yahoo.com

O kad nebutu taip tuscia, kol kas nors ides pirmaja nuotrauka zaidimui, tai kol kas ikeliau kelioniniu nuotrauku rinkinuka - ne kritikai, siaip, veikti neturejau ka smile.gif Jei kam idomu, galit atspet, kokiam mieste fotografuota mirksiukas.gif

Anonimine kelione

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 19, 12:34)

Mergina - liuks (spalvos ypac, ir plaukai fantastiski). Fonas man rodos visai grazus, ir kitoj situacijoj visai gerai atrodytu, bet tokios konkurencijos jis neislaiko... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 19 spalio 2011 - 13:05
mamagute, voras tikrai gražiai pasidarbavo - bet šiuo atveju kažko trūksta,gal kadravimas ne koks g.gif

gizzy - per daug įspraustas vyrukas, ir geriau kitą kartą paprašyk galvą aukščiau pakelti o ne vien žvilgsnį,tada nebus tiek ant kaktos raukšlių

juržole - na man kažkaip labai viskas paprastai atrodo unsure.gif

noisyyyyyy duok man tą modelį a??? lotuliukas.gif
Papildyta:
Taigi yra siūlomas toks seminaras „Šviesa ir eksponometrija“, pirmadienį 18val.

Bus kalba apie tai:
1. Kas yra šviesa?

2. Šviesos matavimo priemonės.

3. Šviesos matavimo būdai: atspindėta vs aplinkos šviesa.

4. Kameros eksponometrija.

5. Ekspozicijos parametrai: išlaikymas, diafragma ir iso.

6. Kas yra „stopas“?

7. Zoninės teorijos apžvalga ir ekspokorekcija.

8. Šviesos valdymas „analoginėmis“ priemonėmis arba kaip tai buvo ikifotošopinėje eroje.

Ir aišku atsakomi visi jūsų klausimai. Ar būtų norinčių sudalyvauti?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 19, 13:14)
Taigi yra siūlomas toks seminaras „Šviesa ir eksponometrija“, pirmadienį 18val.

Nu nervinat jau jus mane su tais savo viliojanciais seminarais... lotuliukas.gif O kada bus online variantas? mirksiukas.gif
Atsakyti