Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 19, 10:10)
kad pristatys tai as dar kazkiek tikiu biggrin.gif

aš manau, kad kitais metais tik pristatys

kitų metų pradžioj, jo, kažkas bus, bet ar tikrai pristatys tai abejonių man kelia ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 19 spalio 2011 - 10:51
QUOTE(kristukass @ 2011 10 19, 08:22)
Labuka visoms.  smile.gif

As be foto. Nei krupelytes laiko neturiu, bet atejau paklaust mazu ir jus girdejot ganda, kad mark III lapkricio treciaja jau pasirodo?  g.gif

as kazkur skaiciau , nepamenu kur biggrin.gif ,kad kitu metu sausio gale turetu pristatyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 10 19, 11:06)
ir aš ateinu su voratinkliais smile.gif
*"Vorai ruošiasi Kalėdoms"
"eglutė" virstanti, bet patiesinus šonai apsikarpo 4u.gif O gal tas virtimas tinka, nes ją kažkas bando tiesint dešiniajam kampe su voratinklio siūlu rolleyes.gif

**Diancikas, jokių įsipareigojimų smile.gif Kada galėsit, tada ir bus gerai 4u.gif O neturėsit to laiko, irgi nieko tokio-neverksiu biggrin.gif

*Nu kaip man grazu... Sienos plikos pas mus - reikia kazkuo papuosti, tai seile varvinu i jusu...

** aš viena namuose, jei ką ax.gif nereikia daugiskaita smile.gif
O susisteminimas man pačiai į naudą bus. Tik niekur nerandu insrukcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 19, 11:49)
aš manau, kad kitais metais tik pristatys
kitų metų pradžioj, jo, kažkas bus, bet ar tikrai pristatys tai abejonių man kelia ..

nu tai cia visos mes skirtingai mastom smile.gif o manyt galim bile ka smile.gif o kuri pirks kai bus?biggrin.gif
Atsakyti
Jurzole, nu tai žaidžiam, prisitaikysiu, blin biggrin.gif
Atsakyti
Kankinau savaitgali truputi savo V smile.gif Nieko idomaus nesugalvojom, tiesiog siaip... Kaip visada laukiu kritikos, komentaru ax.gif

user posted image

user posted image

Temos labai netersiu, todel tik pora cia imetu, o kas netinges butu labai smagu jei uzsuktu cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 19, 11:58)

nu as dar nieko neturiu biggrin.gif vel ranku nefotkinsiu gi...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 19, 10:57)
nu tai cia visos mes skirtingai mastom smile.gif o manyt galim bile ka smile.gif o kuri pirks kai bus?biggrin.gif

tai čia aišku visi spėlioja, aš skaičiau kažkur, kad žmonės pėlioja koks pavadinimas bus 6d ar 5dmarkiii (jei gerai atsimenu) lotuliukas.gif aš tai pirkt nesiruošiu, kad ir kaip norėčiau, nes mano aukso kasyklos daug pelno neduoda. kol kas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ypač: 19 spalio 2011 - 11:03
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 19, 10:42)

Hmmm... vat cia man neaisku. Gal kad tai yra mano pacios nuotraukos, bet mano zvilgsnis lyg ir randa jose uz ko uzsikabinti... "Neriniu" atveju norejosi parodyti tu sausu ziedeliu trapuma, ir neatrode blogai, kad akis klaidzioja nuo vieno ziedo prie kito, nes man jie visi idomus. Tikiu, kad buvo galima sukomponuoti geriau, bet nelabai isivaizduoju, kaip.
Ir kur turetu buti voratinklio pagrindinis akcentas? Man atrode, kad jis centre, ten, kur fokusas...

o man nepatiko, kad žvilgsnis klaidžioja, ieško kažko, bet neranda.. IMHO

dėl voratinklio, tai na neįdomus jis.. būtų kokie lašėliai, tai jais būtų galima grožėtis.. būtų koks išskirtinis voratinklio raštas (kartais būna labai keistų), būtų įdomu tyrynėti tą raštą. O dabar matau - voratinklį, tokį pykšt pokšt ir yra.. įkomponuotas neįdomiai.. ar "paimti" daugiau erdvės, parodyti ant ko jis kabo.. ar kažkoks saulės spinduliukas pro jį skverbtųsi.. na nematau, kad kažkokių minčių buvo įdėta jį fotografuojant, kad parodyti jį įdomiau.. čia tik mano nuomonė, gali neskaityt biggrin.gif

P.S. pati daug kartų bandžiau fotkinti voratinklį, ir neturiu man patinkančio kadro smile.gif nemoku aš jų nufotografuot, žinau kaip noriu, bet neišeina.. bet pas mus temukėje kažkas rodė nuostabius voratinklius, galima grožėtis ir grožėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 19, 10:59)
nu as dar nieko neturiu biggrin.gif vel ranku nefotkinsiu gi...

aš irgi neturiu. ir laiko kaip tik neturiu dvi savaites.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 19, 10:58)

a jo, žaidžiam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2011 10 19, 10:59)
Kankinau savaitgali truputi savo V  smile.gif Nieko idomaus nesugalvojom, tiesiog siaip... Kaip visada laukiu kritikos, komentaru  ax.gif

Temos labai netersiu, todel tik pora cia imetu, o kas netinges butu labai smagu jei uzsuktu cia smile.gif

labai fotogeniškas vyras, antakiai man jo ypač patiko smile.gif pirmojoje per stipriai jis įgrūstas į rėmus, na bet vistiek visai gražu, antakiai mane papirko ax.gif biggrin.gif

antrojoj, na man tokios prie medžio pasirėmęs kaip stovi, na man ta poza neee smile.gif bet blyn, žinau kaip sunku su vyrais doh.gif va matau aplinką ir šį vyrą, ir dabar galvoju kaip ir kur aš jį kitaip padėčiau g.gif ....... nu va, ir nežinau, neišneša fantazija doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 19 spalio 2011 - 11:14
Nu tai tada einu account'a kurti Flickre thumbup.gif Taip ir norisi ji pavadinti sm_anonymous, ale kazi ar ne per daug "su mintim" bus... ateis paskus tos anos SM pakraipos nuotrauku ieskotojai biggrin.gif

Svajone, skaitau skaitau 4u.gif Ir tikrai nepykstu, visai nereikia rasyti "gali neskaityt" mirksiukas.gif Tik va del tavo vis kartojamo "pykst-pokst" tai kartais papykstu (nerimtai ir neilgai) - nes nera taip, kad negalvodama fotografavau. Gal nepagalvojau pakankamai ilgai, gal ne i ta puse galvojau, gal nesigavo, kaip norejau, o gal tiesiog taip, kaip man norejosi, kitiems nepatinka. Mokausi juk... letai tik ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2011 10 19, 10:59)
Kankinau savaitgali truputi savo V  smile.gif Nieko idomaus nesugalvojom, tiesiog siaip... Kaip visada laukiu kritikos, komentaru  ax.gif

Man antroji patiko, pirma kazkaip suspausta per daug atrodo.

Kaip noreciau fotogeniska vyra tureti... ax.gif Tada gal ir as portretus kartais kurciau biggrin.gif
Atsakyti