Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labuka visoms. smile.gif

As be foto. Nei krupelytes laiko neturiu, bet atejau paklaust mazu ir jus girdejot ganda, kad mark III lapkricio treciaja jau pasirodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 19, 00:26)
Paskutine vasaros roze .

sioji patraukauke aki, grazus ryskus ziedukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 19, 10:22)
Labuka visoms.  smile.gif

As be foto. Nei krupelytes laiko neturiu, bet atejau paklaust mazu ir jus girdejot ganda, kad mark III lapkricio treciaja jau pasirodo?  g.gif

ne, negirdejau smile.gif kazko dar netikiu. nes 1Dx koks ten tik dabar pristatytas. o dar po pristatymo ne iskart pardavineja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 10 19, 09:05)

Diancikas, tai puiku thumbup.gif Laukiu drinks_cheers.gif

Bet čia geriausiu atveju tik kitą savaitę... ax.gif
Atsakyti
ir aš ateinu su voratinkliais smile.gif
"Vorai ruošiasi Kalėdoms"
"eglutė" virstanti, bet patiesinus šonai apsikarpo 4u.gif O gal tas virtimas tinka, nes ją kažkas bando tiesint dešiniajam kampe su voratinklio siūlu rolleyes.gif
user posted image

Diancikas, jokių įsipareigojimų smile.gif Kada galėsit, tada ir bus gerai 4u.gif O neturėsit to laiko, irgi nieko tokio-neverksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 19, 09:22)
Labuka visoms.  smile.gif

As be foto. Nei krupelytes laiko neturiu, bet atejau paklaust mazu ir jus girdejot ganda, kad mark III lapkricio treciaja jau pasirodo?  g.gif

nebus nieko šiais metais
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 19, 11:07)
nebus nieko šiais metais

kad pristatys tai as dar kazkiek tikiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 19, 00:26)
Paskutine vasaros roze
Voratinklis diskotekai smile.gif

Patiko roze ir voratinklis smile.gif O vat rudens neriniai man kazko visai nesiziuri blush2.gif
Atsakyti
Na štai, bandau kelti antrąjį namų darbą
user posted image f3.5
user posted image f18
user posted image f32
Atsakyti
Labas 4u.gif

aš jau sugalvojau, kaip apipavidalinti dainą. nežinau, kaip gausis, bet stengsiuos. reikia tik pasiderinti su vienu žmogum dėl fotosesijos smile.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 10 19, 11:06)
ir aš ateinu su voratinkliais smile.gif

Man patinka ir visai nesinori tiesinti 4u.gif

QUOTE(Ramiinta @ 2011 10 19, 11:13)
Na štai, bandau kelti antrąjį namų darbą

Aš užskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 10 19, 12:17)

Aš užskaitau 4u.gif

na, tuomet keliu trečiąjį. 4u.gif
Gal niekas nesupyks, kad nepalaukiau daugiau nuomonių blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu uz komentarus vakarykstems nuotraukoms 4u.gif

Zirze, prisipazinsiu - su ta roze tai tave truputi megdziojau, pries koki menesi, buvai tada idejusi tokia lyg is nieko iskylancia roze, man patiko ideja, bandziau ir as taip padaryti, tik tuomet nedrisau rodyti, o dabar vat radau ir idejau... blush2.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 23:30)
nepatiko kompozicija.. visose.. išskyrus ta rožė kur viena raudona, tai visai nieko..
pvz pirmoji.. kur pagrindinis akcentas, į ką žiūrėt? akis balškosi po visą kadrą, ir nėra kur sustoti, už ko užsikabinti žvilgsniui.. su voratinkliu lygiai ta pati situacija..

Hmmm... vat cia man neaisku. Gal kad tai yra mano pacios nuotraukos, bet mano zvilgsnis lyg ir randa jose uz ko uzsikabinti... "Neriniu" atveju norejosi parodyti tu sausu ziedeliu trapuma, ir neatrode blogai, kad akis klaidzioja nuo vieno ziedo prie kito, nes man jie visi idomus. Tikiu, kad buvo galima sukomponuoti geriau, bet nelabai isivaizduoju, kaip. Ir kur turetu buti voratinklio pagrindinis akcentas? Man atrode, kad jis centre, ten, kur fokusas...

QUOTE(jlclove @ 2011 10 19, 06:29)
kadangi visko i viena sukisti neina, o jei eina, tai kyla kaina ir krenta kokybe, tai tiesiog apsisprendziau ko noriu dabar. zinau tikrai, kad tai ne paskutinis

O as zinok nebesuprantu, kokios tu cia Sigmos nori? Idek nuoroda, a? Labai idomu pasidare ax.gif Nes tas objektyvas, kuri as randu, tai neka pigesnis uz Nikon, kurio dar vakar norejai. O atsiliepimai apie Nikon daug geresni. Tai kodel tada Sigma? Arba as visai ne i tuos objektyvus ziuriu...

QUOTE(sayonara @ 2011 10 19, 08:26)
aš savanaudiškai pasiūliau palaukti biggrin.gif nespėju su jaunimu biggrin.gif aną kartą tris paras kabėjau ant kompo, kol spėliojimas vyko

As kadangi ne prie jaunimo, tai sakau - dudki, viska galima suspeti tongue.gif

DaFai zaidziam, a? ax.gif As taip noriu, kad esu net pasiryzusi tuoj pat eiti ir sukurti nauja account'a Flickre, kur galetume visos anonimiskai siusti nuotraukas. Gi net nebutina visoms is karto tas nuotraukas kelti, galima ir spontaniskai, kada kuri sugalvos. Arba galim sutarti del ilgesnio termino, ir kai jau visos sudes, tada spelioti. O jei kurios nekantrios, tai gal jau anksciau speliot pradeti.

Ka manot? 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 10 19, 10:06)

Graziai voras dirba, ir kad virsta, netrukdo 4u.gif O jei dar truputi is arciau tuos voro darbus parodyti?
Atsakyti