ačiū, daina ir aš jau turiu mintys jau kunkuliuoja
O mane tiek daug minčių užliejo, idėjų. Bandau atsirinkti labiausiai atitinkančią dainą.
As pirma karta ir atlikeja, ir daina girdziu
QUOTE(neiste @ 2011 10 17, 21:43)
as lygiai taip pat, o dar ir daina ne is lengvuju. Gal susapnuosiu kokia minti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 17, 16:54)
Nu gerai jau gerai... O kam i pirma zinute idejai tuos protingus zodzius? Dabar ir eis amzinai is temos i tema, kad Jurzole kinkas drebina
ups, kazkaip gavosi netycia
QUOTE(neiste @ 2011 10 17, 20:43)
tai dar geriau isiklausyk i daina, kokios emocijos uzlieja, ka manai apie ja, ka zodziai tau sako, uzsimerk ir bandyk isivaizduoti kadra ir as gauta daina pirma karta girdziu, tep kad tu ne 'vienas lauke karys' tikiuosi paguodziau
QUOTE(sayonara @ 2011 10 17, 21:35)
gavau ir aš dainą. jau kenčiu kančią
QUOTE(neiste @ 2011 10 17, 21:43)
Oi, nemiegosiu dabar...
Ačiū už seminarą!!!!
QUOTE(jlclove @ 2011 10 17, 22:46)
ups, kazkaip gavosi netycia
tai dar geriau isiklausyk i daina, kokios emocijos uzlieja, ka manai apie ja, ka zodziai tau sako, uzsimerk ir bandyk isivaizduoti kadra ir as gauta daina pirma karta girdziu, tep kad tu ne 'vienas lauke karys' tikiuosi paguodziau
zinai, sunku su tuo isiklausymu, nes zodziai tokios, na neryslios sapaliones..anglu kalba irgi sunkiai, bet kaip nors ideja bresta
QUOTE(neiste @ 2011 10 17, 21:58)
zinai, sunku su tuo isiklausymu, nes zodziai tokios, na neryslios sapaliones..anglu kalba irgi sunkiai, bet kaip nors ideja bresta
svarbu idėja bręsta. Jei kam labai sunku bus rašykit, aš turiu dvi fainas dainas, na ir tikrai nesunkias. Tad jei ką galim keistis. Bet tikrai nesikeisiu iškarto. Palaukit kažkiek, pirmą dieną tikrai minčių nebus, paskui pradės lįsti į galvą.
Viena daina tai kaip tyčia išpuolė. Kai turėsiu foto tai papasakosiu
QUOTE(neiste @ 2011 10 17, 20:58)
o Tu susirask internete pagal atlikėją ir pavadinimą dainos lyrics
Sveiki Kokį smagų žaidimuką sugalvojot
Aš tai negaliu jokių prisižadėjimų daryt nei su žaidimais nei su mainais, nes man kaip užplaukia. Kartais noriu "forumintis", sedėt prie kompo, lietis į gretas , o kartais užplaukia ir nenoriu išvis kompo ir jokių forumų matyt. Esu svarstyklė tai sunku man su pastovumu
Šiandiena vėl prižaidžiau su lašeliais ranka jau paskaudo nuo fotiko laikymo
Jei kam įdomūs lašeliai, daugiau galit pažiūrėt čia http://www.flickr.co...rasako/?saved=1
Aš tai negaliu jokių prisižadėjimų daryt nei su žaidimais nei su mainais, nes man kaip užplaukia. Kartais noriu "forumintis", sedėt prie kompo, lietis į gretas , o kartais užplaukia ir nenoriu išvis kompo ir jokių forumų matyt. Esu svarstyklė tai sunku man su pastovumu
Šiandiena vėl prižaidžiau su lašeliais ranka jau paskaudo nuo fotiko laikymo
Jei kam įdomūs lašeliai, daugiau galit pažiūrėt čia http://www.flickr.co...rasako/?saved=1
Prisidedu prie padėkų už seminarą! Tikrai buvo labai įdomu ir naudinga AČIŪ