Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ačiū, daina ir aš jau turiu smile.gif mintys jau kunkuliuoja smile.gif
Atsakyti
O mane tiek daug minčių užliejo, idėjų. Bandau atsirinkti labiausiai atitinkančią dainą. smile.gif
Atsakyti
As pirma karta ir atlikeja, ir daina girdziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 17, 21:43)

as lygiai taip pat, o dar ir daina ne is lengvuju. Gal susapnuosiu kokia minti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 17, 16:54)
Nu gerai jau gerai... biggrin.gif O kam i pirma zinute idejai tuos protingus zodzius? Dabar ir eis amzinai is temos i tema, kad Jurzole kinkas drebina  lotuliukas.gif

ups, kazkaip gavosi netycia hihihi.gif

QUOTE(neiste @ 2011 10 17, 20:43)

tai dar geriau mirksiukas.gif isiklausyk i daina, kokios emocijos uzlieja, ka manai apie ja, ka zodziai tau sako, uzsimerk ir bandyk isivaizduoti kadra biggrin.gif ir as gauta daina pirma karta girdziu, tep kad tu ne 'vienas lauke karys' 4u.gif tikiuosi paguodziau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 17 spalio 2011 - 20:47
aš tai dar patarčiau itin gerai įsiskaityti į žodžius, sužinoti apie atlikėjo asmenybę ir dianos pasirodymo laikmetį, kontekstą. gal kils minčių. bent jau aš taip darysiu, nes maniškė tai ne mano stiliaus, neklausius, tik žinau tokią.. dar geriau, iššūkis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 17, 21:35)
gavau ir aš dainą. jau kenčiu kančią doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(neiste @ 2011 10 17, 21:43)

Oi, nemiegosiu dabar...

Ačiū už seminarą!!!!
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 17, 22:46)
ups, kazkaip gavosi netycia hihihi.gif
tai dar geriau mirksiukas.gif isiklausyk i daina, kokios emocijos uzlieja, ka manai apie ja, ka zodziai tau sako, uzsimerk ir bandyk isivaizduoti kadra biggrin.gif ir as gauta daina pirma karta girdziu, tep kad tu ne 'vienas lauke karys' 4u.gif tikiuosi paguodziau biggrin.gif

zinai, sunku su tuo isiklausymu, nes zodziai tokios, na neryslios sapaliones..anglu kalba irgi sunkiai, bet kaip nors 4u.gif ideja bresta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 17, 21:58)
zinai, sunku su tuo isiklausymu, nes zodziai tokios, na neryslios sapaliones..anglu kalba irgi sunkiai, bet kaip nors 4u.gif ideja bresta cool.gif

svarbu idėja bręsta. Jei kam labai sunku bus rašykit, aš turiu dvi fainas dainas, na ir tikrai nesunkias. Tad jei ką galim keistis. Bet tikrai nesikeisiu iškarto. Palaukit kažkiek, pirmą dieną tikrai minčių nebus, paskui pradės lįsti į galvą.
Viena daina tai kaip tyčia išpuolė. Kai turėsiu foto tai papasakosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 17, 20:58)

o Tu susirask internete pagal atlikėją ir pavadinimą dainos lyrics tongue.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Kokį smagų žaidimuką sugalvojot thumbup.gif

Aš tai negaliu jokių prisižadėjimų daryt nei su žaidimais nei su mainais, nes man kaip užplaukia. Kartais noriu "forumintis", sedėt prie kompo, lietis į gretas biggrin.gif , o kartais užplaukia ir nenoriu išvis kompo ir jokių forumų matyt. Esu svarstyklė tai sunku man su pastovumu biggrin.gif

Šiandiena vėl prižaidžiau su lašeliais ranka jau paskaudo nuo fotiko laikymo biggrin.gif

user posted image

Jei kam įdomūs lašeliai, daugiau galit pažiūrėt čia http://www.flickr.co...rasako/?saved=1
Atsakyti
Prisidedu prie padėkų už seminarą! Tikrai buvo labai įdomu ir naudinga smile.gif AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maija: 17 spalio 2011 - 21:34