Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 18, 18:20)
na bet mergina prie lango parimus, patalpoje, kaklas apnuoginas, peciai papusti smile.gif nesu macius tokios grazios striukes ax.gif  jau lauke gi nurengiam modelius, o cia viduj, - gal kita karta atvirksciai, reiktu apmuturiuot biggrin.gif na bet tiek to, nesigincysiu gi kas kaip mato ir kaip kam atrodo smile.gif

Tai kam skrybėlė kambary, jeigu jau striukė negali būti?
Tikrai neatrodo lengvai apsirengusi, jei ir buvo, to nesimato. Bet čia ne esminis apskritai dalykas, bet jeigu rinkčiausi ir nebūčiau tikra ar tai pasiteisins, rinkčiausi neutralų variantą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 spalio 2011 - 18:32
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 18, 16:42)

dar viena

man si patiko smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 10 18, 17:23)
hm... jeigu peizažus tai tada šitas manyčiau atkrenta, nes pas tave cropas body tai ta skaičiu dauginti jei neklstu pas nikonus  1,5, tai gaunasi 75, tai tikrai peizažams netinka. Peizažams reikia kuo plačiau kad imtu, šiaip aš dažnai darau taip išsirenku kelis objektyvus, lyginu juos skaitydama forumus, palyginimus, žiūriu flickr kokios fotkes su jais darytos, tada daugiau akys atsiveria smile.gif))

aciu, bandysiu toliau kapstytis 4u.gif vat nuo palyginimu, forumu ir flickr'e nuotrauku ir skauda galva, nes taip ir renku info biggrin.gif bet pailsejusi vel sesiu
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 18, 19:30)
Tai kam skrybėlė kambary, jeigu jau striukė negali būti?
Tikrai neatrodo lengvai apsirengusi, jei ir buvo, to nesimato. Bet čia ne esminis apskritai dalykas, bet jeigu rinkčiausi ir nebūčiau tikra ar tai pasiteisins, rinkčiausi neutralų variantą.

na negi man dabar tave mokyti, kad skrybele tik aksesuaras, kaip dirzas, pirstines, ar akiniai, ar galu gale, koks kaklaraistis smile.gif ji tinka prie visko, - nuogo kuno, palto, marskiniu smile.gif juk viska pati puikiai zinai, bet matyt nori pasikabineti tongue.gif
beje, del pagurklio - istemptas kaklas niekad neturi 90laipsniu kampo, tad jei bandyciau tvarkyti, atrodytu nenaturaliai smile.gif
bet visgi, aciu uz issakya nuomone rolleyes.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 10 18, 19:36)
man si patiko smile.gif

dekui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 18 spalio 2011 - 19:30
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 18, 19:29)
na negi man dabar tave mokyti, kad skrybele tik aksesuaras, kaip dirzas, pirstines, ar akiniai, ar galu gale, koks kaklaraistis smile.gif ji tinka prie visko, - nuogo kuno, palto, marskiniu smile.gif juk viska pati puikiai zinai, bet matyt nori pasikabineti tongue.gif
beje, del pagurklio - istemptas kaklas niekad neturi 90laipsniu kampo, tad jei bandyciau tvarkyti, atrodytu nenaturaliai smile.gif
bet visgi, aciu uz issakya nuomone rolleyes.gif
dekui smile.gif

Zirze, aš nesuprantu kam įdėjai, jei dabar matai, ką nori matyti. Aš tos skrybėlės net neakcentavau, iš kalbos išėjo dėl aprangos sunkumo ir disharmonijos kartu su burbuliukais.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 18, 20:51)
Zirze, aš nesuprantu kam įdėjai, jei dabar matai, ką nori matyti. Aš tos skrybėlės net neakcentavau, iš kalbos išėjo dėl aprangos sunkumo ir disharmonijos kartu su burbuliukais.

tiek to, pamirsk rolleyes.gif nebedesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 18 spalio 2011 - 19:58
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 18, 19:57)
tiek to, pamirsk rolleyes.gif nebedesiu
Tavo reikalas, nebūk tokia jautri, aš nuoširdžiai apsiėmiau išsakyti neigiamus dalykus, o sureagavai neadekvačiai. Nieko asmeniško, tai tik nuotrauka.
Papildyta:
Beje, nuoširdžiai sąžiningai biggrin.gif Ko pasigedai, negi nepameni mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nu nu nu,negalima taip ,atėjau o visos foto išimtos apie kurias diskutuojate doh.gif

Ramiinta - sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 18, 20:55)
nu nu nu,negalima taip ,atėjau o visos foto išimtos apie kurias diskutuojate  doh.gif 

Aš tai matau tą nuotrauką, jei čia apie Zirzę. Ir visai normali ji yra, tik va taip ir gaunasi kartais diskutuojant.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 18, 21:57)
Aš tai matau tą nuotrauką, jei čia apie Zirzę. Ir visai normali ji yra, tik va taip ir gaunasi kartais diskutuojant.

o gali būti čia dėl tų blokavimų ? kad aš nematau? matau iš visų jos įdėtų vieną tik g.gif
Papildyta:
na bet kokiu atveju įlindau pas tave zirze į flickr ir vieną foto pakomentavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 18 spalio 2011 - 21:04
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 18, 21:04)
o gali būti čia dėl tų blokavimų ? kad aš nematau? matau iš visų jos įdėtų vieną tik  g.gif

Ne negali. Matyt Zirzė išėmė, bet aš matau, nes neperkroviau mozillos (flickrėj nebėra jos).
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 18, 22:11)
Ne negali. Matyt Zirzė išėmė, bet aš matau, nes neperkroviau mozillos (flickrėj nebėra jos).

na aišku,tiek tos,kažkiek pakomentavau pas ją flickr kitose foto cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 18, 15:24)
biški fotoshopinimo meno rodė Andrius kai spaudėm  lotuliukas.gif

čia su spaudžiant šlapiu procesu photoshopinimą kalba eina ar apie tikrąjį gerąjį CS5? lotuliukas.gif
Atsakyti