Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 17:27)
labai rūžava.. ir veidas rožinis.. ir oda taip neestetiškai atrodo  unsure.gif

ane? smile.gif cia su actionu, tai todel taip ruzava smile.gif blyn,o del odos g.gif turi omeny apgamelius ar tekstura?
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 10 18, 16:24)
gal kada pro Šiaulius?  bigsmile.gif
biggrin.gif

Miau rolleyes.gif

Ai sumaišiau tave su Ypač biggrin.gif maniau, kad Tu moki ryškinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 spalio 2011 - 16:33
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 18, 16:23)

kazin, ar nepersistengiau su PS? ax.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 10 18, 16:29)
ane? smile.gif cia su actionu, tai todel taip ruzava smile.gif blyn,o del odos g.gif turi omeny apgamelius ar tekstura?

tekstūra labai krinta į akis, atrodo kaip smiltelės, ir man akį rėžia apatinė blizganti lūpa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 18 spalio 2011 - 16:35
Sveiki 4u.gif Norėčiau prisijungti prie Jūsų. Šiandien pagaliau kurjeris atvežė naują fotoaparatą, tai laimės pilnos kelnės. Iškart keliu pirmą namų darbą :
user posted imageuser posted imageuser posted image
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 18, 17:35)
tekstūra labai krinta į akis, atrodo kaip smiltelės, ir man akį rėžia apatinė blizganti lūpa

pakeiciau, gal dabar geriau oda ziurisi?

FOTO

QUOTE(Ramiinta @ 2011 10 18, 17:36)
Sveiki 4u.gif Norėčiau prisijungti prie Jūsų.

sveika prisijungus, ND gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 18 spalio 2011 - 16:41
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 18, 16:29)

negaliu pasakyt, jau ištrynei, kažkas ten su oda negražu buvo..
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 18, 16:40)
pakeiciau, gal dabar geriau oda ziurisi?

matau kažkokias rūžavas dėmes ant veido..
Atsakyti
g.gif
tiek to ta ana foto, nesusivarkau su oda, ir be aciono sunkiai sutvarkau g.gif

dar viena

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 18 spalio 2011 - 17:08
QUOTE(jlclove @ 2011 10 18, 16:22)
dekui 4u.gif ka issirenku, tas per brangu, bet vistiek kazkur teks nusileisti
aciu, kad netingi smile.gif
taip, kitinis mano 18-55. noriu, kad daugiau trauktu, noreciau didesnio ryskumo. su zolem, smulkmem ir lasais kolkas apsiraminu ir laukiu kitu metu. dabar ateina ziema, tad tikrai fotografuosiu daugiau peizazus, BET ir mieste pastatus, zmones, na reportazines nuotraukas zodziu.
as tikrai suprantu, kad as pati ir tik as pati nuspresiu kuri pirkti, ir kad vieno nebus gana 4u.gif tik nelabai gaudaus, kuris yra tas, kurio man reikia doh.gif
gal sis arciau to, ko man reikia?! o gal ir ne

http://www.efoto.lt/...gma_50-150mm_ii

hm... jeigu peizažus tai tada šitas manyčiau atkrenta, nes pas tave cropas body tai ta skaičiu dauginti jei neklstu pas nikonus 1,5, tai gaunasi 75, tai tikrai peizažams netinka. Peizažams reikia kuo plačiau kad imtu, šiaip aš dažnai darau taip išsirenku kelis objektyvus, lyginu juos skaitydama forumus, palyginimus, žiūriu flickr kokios fotkes su jais darytos, tada daugiau akys atsiveria smile.gif))

Ramiinta sveika prisijungus, nd gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 18, 16:42)
g.gif
tiek to ta ana foto, nesusivarkau su oda, ir be aciono sunkiai sutvarkau g.gif

dar viena

Na,jei neturi kokios paslėptos idėjos, - moteris nuotraukose turi būti graži, t.y. konkrečiai šioje nuotraukoje, jos kaklas nėra gražus, yra pagurklis kažkoks, jis sutrumpėjęs. Šiaip galima nekreipti dėmesio, bet aš kartais čia sužaidžiu, nesakysiu garsiai kaip, nes gėda, bet ką norėjau pasakyt biggrin.gif Na, tiesiog ne visoms tinka pasukimai ar galvos užvertimas į viršų. Šiaip nieko toks portretukas, tik apranga - striukė kažkokia? Nežinau, man burbuliukams reikia lengvumo, gaivumo, erdvės didesnės.
Aš nesakau, kad ši nuotrauka bloga, tiesiog man prie tokios norisi kabinėtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 18 spalio 2011 - 17:27
QUOTE(rG @ 2011 10 18, 18:27)
Na,jei neturi kokios paslėptos idėjos, - moteris nuotraukose turi būti graži, t.y. konkrečiai šioje nuotraukoje, jos kaklas nėra gražus, yra pagurklis kažkoks, jis sutrumpėjęs. Šiaip galima nekreipti dėmesio, bet aš kartais čia sužaidžiu, nesakysiu garsiai kaip, nes gėda, bet ką norėjau pasakyt biggrin.gif Na, tiesiog ne visoms tinka pasukimai ar galvos užvertimas į viršų. Šiaip nieko toks portretukas, tik apranga - striukė kažkokia? Nežinau, man burbuliukams reikia lengvumo, gaivumo, erdvės didesnės.
Aš nesakau, kad ši nuotrauka bloga, tiesiog man prie tokios norisi kabinėtis  4u.gif

kokia striuke, schmoll.gif cia marskinukai trumpom rankovem....tau ziuriu su aprangos ivardijimu prastai sekasi biggrin.gif

aciu,kad brukstelejai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 18 spalio 2011 - 18:17
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 18, 19:10)
kokia striuke, schmoll.gif cia marskinukai trumpom rankovem....tau ziuriu su aprangos ivardijimu prastai sekasi biggrin.gif

na bet nesimato, kad marskinukai ir dar trumpom rankovem. Jei reiktu drabuzi ivardinti, tikriausiai ir as sakyciau striuke.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 18, 19:13)
na bet nesimato, kad marskinukai ir dar trumpom rankovem. Jei reiktu drabuzi ivardinti, tikriausiai ir as sakyciau striuke.

na bet mergina prie lango parimus, patalpoje, kaklas apnuoginas, peciai papusti smile.gif nesu macius tokios grazios striukes ax.gif jau lauke gi nurengiam modelius, o cia viduj, - gal kita karta atvirksciai, reiktu apmuturiuot biggrin.gif na bet tiek to, nesigincysiu gi kas kaip mato ir kaip kam atrodo smile.gif

Atsakyti