Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 10 18, 13:59)
Aš turiu savo galvą biggrin.gif Ir prioritetus wink.gif Man nedega, spėsiu viską, tikiuosi gyventi ilgai ir laimingai hihihi.gif

nu va, aš irgi tokia, nekenčiu daryt milijoną darbų vienu metu, aš turiu labai susikoncentruoti į tai ką darau, tik tada jaučiuosi patenkinta smile.gif o jei lekiu, bėgu, tai būnu pikta ir nervuota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 14:03)
nu va, aš irgi tokia, nekenčiu daryt milijoną darbų vienu metu, aš  turiu labai susikoncentruoti į tai ką darau, tik tada jaučiuosi patenkinta smile.gif o jei lekiu, bėgu, tai būnu pikta ir nervuota  doh.gif
man lygiai tas pats. Jei yra keletas svarbių darbų vienu metu, einu iš proto. O jei padalinu ir sudėlioju, pavyksta daug geriau ir nuotaika geresnė. Bet va, esu nekantri, tiesiog siaubingai doh.gif bet gyvenimas išmokė, geriau palaukti, kitaip bus šnipštas ir nusivylimas.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 15:03)
nu va, aš irgi tokia, nekenčiu daryt milijoną darbų vienu metu, aš  turiu labai susikoncentruoti į tai ką darau, tik tada jaučiuosi patenkinta smile.gif o jei lekiu, bėgu, tai būnu pikta ir nervuota  doh.gif

O aš dar pridėsiu, kad mane išveda iš pusiausvyros, kai kas nors dar įsikimba į koją ir zaunyja šalia doh.gif biggrin.gif Nemoku su vaikais užsiimt darbais, kurie reikalauja dėmesio susikaupimo doh.gif Užtat spintas galiu su jais n kartų tvarkyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 18, 14:11)
O aš dar pridėsiu, kad mane išveda iš pusiausvyros, kai kas nors dar įsikimba į koją ir zaunyja šalia doh.gif  biggrin.gif Nemoku su vaikais užsiimt darbais, kurie reikalauja dėmesio susikaupimo doh.gif Užtat spintas galiu su jais n kartų tvarkyti lotuliukas.gif

joooo, bet aš ir spintų negaliu tvarkyt biggrin.gif mane nervina, kad viską vėl verčia biggrin.gif galiu prie photoshopo sedėt, kai vaikas į koją įsikibęs, aš jo nei girdžiu nei matau tada biggrin.gif gera terapija ir poilsis nuo aplinkos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 14:14)
joooo, bet aš ir spintų negaliu tvarkyt  biggrin.gif  mane nervina, kad viską vėl verčia  biggrin.gif  galiu prie photoshopo sedėt, kai vaikas į koją įsikibęs, aš  jo nei girdžiu nei matau tada  biggrin.gif  gera terapija ir poilsis nuo aplinkos  lotuliukas.gif
Būsiu neoriginali, bet man tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 15:14)
joooo, bet aš ir spintų negaliu tvarkyt  biggrin.gif  mane nervina, kad viską vėl verčia  biggrin.gif  galiu prie photoshopo sedėt, kai vaikas į koją įsikibęs, aš  jo nei girdžiu nei matau tada  biggrin.gif  gera terapija ir poilsis nuo aplinkos  lotuliukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 18, 15:16)
Būsiu neoriginali, bet man tas pats biggrin.gif

O judvi kas pagal zodiako ženklą? Gal čia paveldimą blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
O prie kompo negaliu net prieiti esant vaikams, nes sūnus prašosi žaisti, fotkes žiūrinėti, o dukrytė zyyyyyyyyyzia, stumia šalin doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 18, 14:18)
O judvi kas pagal zodiako ženklą? Gal čia paveldimą blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
O prie kompo negaliu net prieiti esant vaikams, nes sūnus prašosi žaisti, fotkes žiūrinėti, o dukrytė zyyyyyyyyyzia, stumia šalin doh.gif

mes gal tiesiog pamišusios dėl PS biggrin.gif kaip kažkuri rašė, kad nekenčia tvarkyti nuotraukų , o man atvirkšiai, labiau patinka prie PS sedėt nei fotografuot smile.gif čia su skaitmena..

o su juosta tai yes, patinka fotografuot, ir žiauriai nepatinka jei reikia ką nors tvarkyt su PS- kokias dulkes nuiminėt, ar niutono žiedus nuimt doh.gif smagu, kai nuskanuoji ir žiūri, kad nieko daryt nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 13:47)
man nedega  smile.gif  galim sulaukt daugiau norinčių, ir vienu kartu visus pamokyt smile.gif

dėl juostų ryškinimo irgi galiu padėt.

labai patiko šita:
http://farm7.static....5ee0d9ed9_z.jpg
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 14:58)
o tu būk kaip kike, jamk pvz iš jos  biggrin.gif  daryk viską, verskis per galvą  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 18, 14:59)
Aš turiu savo galvą biggrin.gif Ir prioritetus wink.gif Man nedega, spėsiu viską, tikiuosi gyventi ilgai ir laimingai hihihi.gif

va va,čia protingai kalba, ir ilgai ir laimingai lotuliukas.gif
o aš dabar jau pasimetusi nei kur nei ką daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ievukis- super reportazas. Labai objektyvus drinks_cheers.gif jei Kaune nebus afterparty iki 6 ryto, tai atvaziuosiu mielai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 18, 15:28)
dėl juostų ryškinimo irgi galiu padėt.
labai patiko šita:
http://farm7.static....5ee0d9ed9_z.jpg

dėkui blush2.gif

O šiaip pas mane du į koją įsikibę ir praktiškai be šansų ką nors daryti doh.gif teko dėl finansų atsisakyti ir pasilikti tik kelias dienas auklę,tai dabar košmarėlis, vyresnėlis ale serga,tai nėjo namie sėdi,tai abu kariasi ant kaklo man doh.gif unsure.gif jaučiuosi beviltiškai... nu nesu aš ta SUPER DUPER mamiška, jau atsisėdėjau savo namie doh.gif
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2011 10 18, 15:39)
Ievukis-  super reportazas. Labai objektyvus drinks_cheers.gif jei Kaune nebus afterparty iki 6 ryto, tai atvaziuosiu mielai cool.gif

lotuliukas.gif doh.gif nu nebus gi,kur čia svetimuose namuose taip bušavoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 18, 14:41)
dėkui  blush2.gif

O šiaip pas mane du į koją įsikibę ir praktiškai be šansų ką nors daryti  doh.gif teko dėl finansų atsisakyti ir pasilikti tik kelias dienas auklę,tai dabar košmarėlis, vyresnėlis ale serga,tai nėjo namie sėdi,tai abu kariasi ant kaklo man  doh.gif  unsure.gif jaučiuosi beviltiškai... nu nesu aš ta SUPER DUPER mamiška, jau atsisėdėjau savo namie  doh.gif

O kur tu ta auklę su vaikais bogini? biggrin.gif Ar kur išvažiuoji? smile.gif Nes mano situacija yra tokia - aš galiu išvažiuoti kai vyras nedirba į mokslus, o visom kitom dienom būti namie ir daryti savo darbus su dukra, nes ji vėl ištisai serga. Kaip ir pernai. Dar kurį laiką leidau iki pietų, tai buvo geriau, bet dabar vėl sėdim dviese, rašau va, vieną analizę, o ji kimba, nori to ano, trečio biggrin.gif Kažkada galvojau apie auklę - na, kad pasivaikščiotų po lauką, nu bet taip be ryšio, kas aš buožė kokia biggrin.gif Bet šiaip nesiskundžiu, geras tas mano vaikas, daugiau tokių.
Atsakyti