Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Blogas karaliunas.lt

Makro ziedai visiskai kita opera lyginant su close ap. Ziedas tik atitolina objektyva. Jis kazkiek pavogia sviesos, bet neinesa jokiu aberaciju, kaip papildomas neaiskios kilmes lesis.
Atsakyti
Keletas akimirku is mano puses rolleyes.gif kaip plovem ir dziovinom nuotraukas...

user posted image

user posted image

user posted image

... ir kaip tikri fotografai geria tekila hihihi.gif

user posted image

Ir dar keli kadrai yra cia doh.gif
Atsakyti
Dėkui už seminarą 4u.gif Visiems. Andriaus pedagoginiai gebėjimai liuks 4u.gif Na man aišku spragų liko, bet aš dar suvirškinsiu viską, pasiskaitinėsiu kur nelabai aišku ir jeigu vistiek bus neaišku, tai jau klausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 10 18, 12:41)
hihihi.gif tai žinok taip ir youtubink, prisimenu ir man toks klausimas buvo pasistojęs biggrin.gif nu va pvz., nu aš čia bile kokį pirmą įmečiau, paieškok...jei tu apie tai klausi mirksiukas.gif

na čia ne visai tai.. žiūrėjau be garso, bet iš pirmo įspūdžio, tai neparodytas to gradiento pritaikymas.. čia gal piešimui naudojamas, kažkokiai grafikai gal, na bet ne nuotraukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 18, 14:33)
Keletas akimirku is mano puses  rolleyes.gif kaip plovem ir dziovinom nuotraukas...
... ir kaip tikri fotografai geria tekila hihihi.gif

O tai ne su Tekila plovėt blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar dėkui Yvettei, Akashai, jokubaitei už pastabėles mano portretukui- jos labai praverčia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 13:01)
aš irgi norėčiau kada pakartotinės paskaitos apie juostelių ryškinimą  ax.gif  ir visos info ką ir iš kur reikia susipirkt, kad galėčiau namuose ryškint  smile.gif

Andrius visada pasiruošęs padėti, jei jis negalės - aš galėsiu patarti, jei norėsi, daugėja ir kitų ryškinančių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 18, 14:33)
Keletas akimirku is mano puses  rolleyes.gif kaip plovem ir dziovinom nuotraukas...

Ir dar keli kadrai yra cia doh.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 18, 13:42)
Andrius visada pasiruošęs padėti, jei jis negalės - aš galėsiu patarti, jei norėsi, daugėja ir kitų ryškinančių smile.gif

man nedega smile.gif galim sulaukt daugiau norinčių, ir vienu kartu visus pamokyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 13:47)
man nedega  smile.gif  galim sulaukt daugiau norinčių, ir vienu kartu visus pamokyt smile.gif

Nu aš pvz irgi noriu išmokti ryškinti, juostų turiu senų, tik, kad aš dabar visiškai ne tuo užsiėmusi ir ne tas galvoj, tai žodžiu, lauksiu geresnių laikų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 18, 13:53)
Nu aš pvz irgi noriu išmokti ryškinti, juostų turiu senų, tik, kad aš dabar visiškai ne tuo užsiėmusi ir ne tas galvoj, tai žodžiu, lauksiu geresnių laikų smile.gif

o tu būk kaip kike, jamk pvz iš jos biggrin.gif daryk viską, verskis per galvą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 13:58)
o tu būk kaip kike, jamk pvz iš jos  biggrin.gif  daryk viską, verskis per galvą  biggrin.gif

Aš turiu savo galvą biggrin.gif Ir prioritetus wink.gif Man nedega, spėsiu viską, tikiuosi gyventi ilgai ir laimingai hihihi.gif
Atsakyti