Blogas karaliunas.lt
Makro ziedai visiskai kita opera lyginant su close ap. Ziedas tik atitolina objektyva. Jis kazkiek pavogia sviesos, bet neinesa jokiu aberaciju, kaip papildomas neaiskios kilmes lesis.
QUOTE(bizyte @ 2011 10 18, 12:41)
tai žinok taip ir youtubink, prisimenu ir man toks klausimas buvo pasistojęs nu va pvz., nu aš čia bile kokį pirmą įmečiau, paieškok...jei tu apie tai klausi
na čia ne visai tai.. žiūrėjau be garso, bet iš pirmo įspūdžio, tai neparodytas to gradiento pritaikymas.. čia gal piešimui naudojamas, kažkokiai grafikai gal, na bet ne nuotraukai
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 18, 14:33)
Keletas akimirku is mano puses kaip plovem ir dziovinom nuotraukas...
... ir kaip tikri fotografai geria tekila
... ir kaip tikri fotografai geria tekila
O tai ne su Tekila plovėt
dar dėkui Yvettei, Akashai, jokubaitei už pastabėles mano portretukui- jos labai praverčia
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 13:01)
aš irgi norėčiau kada pakartotinės paskaitos apie juostelių ryškinimą ir visos info ką ir iš kur reikia susipirkt, kad galėčiau namuose ryškint
Andrius visada pasiruošęs padėti, jei jis negalės - aš galėsiu patarti, jei norėsi, daugėja ir kitų ryškinančių
QUOTE(Ievukis @ 2011 10 18, 14:33)
QUOTE(sayonara @ 2011 10 18, 13:42)
Andrius visada pasiruošęs padėti, jei jis negalės - aš galėsiu patarti, jei norėsi, daugėja ir kitų ryškinančių
man nedega galim sulaukt daugiau norinčių, ir vienu kartu visus pamokyt
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 13:47)
man nedega galim sulaukt daugiau norinčių, ir vienu kartu visus pamokyt
Nu aš pvz irgi noriu išmokti ryškinti, juostų turiu senų, tik, kad aš dabar visiškai ne tuo užsiėmusi ir ne tas galvoj, tai žodžiu, lauksiu geresnių laikų
QUOTE(rG @ 2011 10 18, 13:53)
Nu aš pvz irgi noriu išmokti ryškinti, juostų turiu senų, tik, kad aš dabar visiškai ne tuo užsiėmusi ir ne tas galvoj, tai žodžiu, lauksiu geresnių laikų
o tu būk kaip kike, jamk pvz iš jos daryk viską, verskis per galvą
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 18, 13:58)
o tu būk kaip kike, jamk pvz iš jos daryk viską, verskis per galvą
Aš turiu savo galvą Ir prioritetus Man nedega, spėsiu viską, tikiuosi gyventi ilgai ir laimingai