Andriau,as neismanele prasysiu taves pagalbos.Bet kviesiuos i kauna radau namie kur galeciau ryskinti juosteles ir labai noriu tos paskaitos kurioje nebuvau apie ryskinima.Va skanuoju sestadienio kadrus
Aciu svajone uz patarima,as exporeriu naudojuos tai baige nuzudyt mane tos reklamos
kažka maigiau instaliavau dabar nebėra jokių reklamų
Papildyta:
o ta mėlyna spalva taip raminančiai veikia
Papildyta:
o ta mėlyna spalva taip raminančiai veikia
Gal kas dar kokių pageidavimų turi?
Ryškinimo seminaras VLN sąrašiukas , tada KAUNE sąrašiukas...Žiūrėsim kiek žmonių ir kokios galimybės bus dėl Kauno vietos seminarui
Ryškinimo seminaras VLN sąrašiukas , tada KAUNE sąrašiukas...Žiūrėsim kiek žmonių ir kokios galimybės bus dėl Kauno vietos seminarui
Sveikos
Nusipirkau knygą "Susipažinkite: ekspozicija"
.
Man labai labai patinka. Taip viskas aiškiai išdėstyta, ypač naudinga naujokėms tokioms kaip aš ir ne tik Darausi savo konspektėlį, tai tikrai pravers. Rekomenduoju paskaityt kas neskaitėt
Nusipirkau knygą "Susipažinkite: ekspozicija"
.
Man labai labai patinka. Taip viskas aiškiai išdėstyta, ypač naudinga naujokėms tokioms kaip aš ir ne tik Darausi savo konspektėlį, tai tikrai pravers. Rekomenduoju paskaityt kas neskaitėt
jėėė ir aš pasinaikinau reklamas bet taqs mėlynas fonas sunkiai priprantamas...akys kažkaip skausta
dėkui...po tokių nuorodų suvokių, kad žiauriai žiauriai mažai žinau apie fotošopą...
QUOTE(bizyte @ 2011 10 18, 12:41)
tai žinok taip ir youtubink, prisimenu ir man toks klausimas buvo pasistojęs nu va pvz., nu aš čia bile kokį pirmą įmečiau, paieškok...jei tu apie tai klausi
dėkui...po tokių nuorodų suvokių, kad žiauriai žiauriai mažai žinau apie fotošopą...
QUOTE(robobebras @ 2011 10 18, 10:47)
nu jau siuliau, dar syk pasiulysiu - papostinkit po suzinota top idomybe is seminaro, kuria naujai suzinojot, kiekvienas dalyvis nuo saves.
top secret
QUOTE(jlclove @ 2011 10 18, 13:37)
vaje kokia diskusija idomia uzviriau labai dziaugiuosi del to. is objektyvo turbut kiek per daug noriu. ieskau tinkancio fotografuoti peizazus, architektura, reportazines, gal portretuka viena kita ( ) ir gerai butu makro (na ok, makro galima palikti kitiems metams). aisku per daug noriu. zodziu pati suprantu, kad jis arciau kitinio, kuri turiu ir tik per keleta zingsniu geresnis. suprantu, kad jis labiau universalus, o kas tinka viskam, gaunasi ne kas. as dar daug ko nesuprantu, ir net nezinau kaip issirinkti. bet viena lyg issiaiskinau, kad geriausiai yra kuo mazesne diafragma, ane? tai butu 1.4, 1.8, 2.8. kas dar gal galit padeti, nes man jau akys baigia isvarveti nuo skaitymo ir galva plysta nuo tiek informacijos ir tiesa pasakius nespeju jos apdoroti (nes aisku truksta ziniu) del kainos, na tai max galeciau iki 2500lt siai dienai
Laukine25, aciu labai, kad pasidalinai savo nuomone apie ji ir tikrai as suprantu, kad cia nei siulai/nesiulai, o tik tai tavo patirtis
galvojau ir as apie si sigma, bet jis labiau portretams, ane?
kas netingit, padekit issirinkti
Laukine25, aciu labai, kad pasidalinai savo nuomone apie ji ir tikrai as suprantu, kad cia nei siulai/nesiulai, o tik tai tavo patirtis
galvojau ir as apie si sigma, bet jis labiau portretams, ane?
kas netingit, padekit issirinkti
aš peizažams , fotkinumui lauke rinkausi ir su kuo atviresne diafragma f2,8 ( visą informaciją irgi rinkausi nete). Aišku lauke šiaip ar taip šviesu, bet f 2,8 nemaišo
į seminarą "nebetilpau", tai ,nikonistės, pasakykit, kokį blycą rinktis
Labas
Senai bebuvau pas jus Buvau truputi isvaziavus paatostogaut, aplinka pakeisti Paskui mama pas mus atostogavo, tai nelabai ir perskaitydavau apie ka plepat, tiktai foto paziuredavau
Bandysiu kazkaip vytis ir vel jungtis i pokalbius
Kaip pavydziu seminaru, tik gaila, kad Vilniuj vyksta, biski per toli man, va Kaune jei butu buves vakarykstis, tai tikrai buciau atlekus paklausyti
Fotika mazai i rankas paimu, bet kelias FS turejau, tai veliau jeigu spesiu ikelsiu kelias nuotraukeles, pasiilgau kritikos
O kas cia per kalediniai mainai? kaip jie vyksta? gal apsviesite kas? MAzu susigundyciau ir as
Senai bebuvau pas jus Buvau truputi isvaziavus paatostogaut, aplinka pakeisti Paskui mama pas mus atostogavo, tai nelabai ir perskaitydavau apie ka plepat, tiktai foto paziuredavau
Bandysiu kazkaip vytis ir vel jungtis i pokalbius
Kaip pavydziu seminaru, tik gaila, kad Vilniuj vyksta, biski per toli man, va Kaune jei butu buves vakarykstis, tai tikrai buciau atlekus paklausyti
Fotika mazai i rankas paimu, bet kelias FS turejau, tai veliau jeigu spesiu ikelsiu kelias nuotraukeles, pasiilgau kritikos
O kas cia per kalediniai mainai? kaip jie vyksta? gal apsviesite kas? MAzu susigundyciau ir as
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 18, 14:05)
Gal kas dar kokių pageidavimų turi?
Aha,ir gal dar kazkas turi koki plota pasiulyt netycia? Tai tada pradedam seminarui Kaune:
Ievukis
...