Kremukai man nelabai tiko, vis serpetodavo oda, bet prausiklis tikrai nepamainomas dalykas. Kainos ju tai as manau normalios- juk kokia talpa- prausiklio 500 ml kainuoja apie 68 Lt., Losjonas apie 80. Jei pirktume iprasta- apie 150- 200 ml talpos tai tas pats gautusi........
As labai patenkinta
murce, 18 Gru 2008 - 14:58, para�ė:
murce, 18 Gru 2008 - 14:58, para�ė: as naudoju jau pusantru metu prausikli, dar drekinanti veido losjona. O dabar dar nusipirkau ir valomaja kauke(anksciau pas ja veida valydavau, bet dabar sunku valanda isguleti ant nugaros
Kremukai man nelabai tiko, vis serpetodavo oda, bet prausiklis tikrai nepamainomas dalykas. Kainos ju tai as manau normalios- juk kokia talpa- prausiklio 500 ml kainuoja apie 68 Lt., Losjonas apie 80. Jei pirktume iprasta- apie 150- 200 ml talpos tai tas pats gautusi........
As labai patenkinta
As labai patenkinta
is kur tamsta perkate tokiomis talpomis? Labai noreciau didesnio kiekio talpa prausiklio nusipirkt
murce, 18 Gru 2008 - 13:58, para�ė:
murce, 18 Gru 2008 - 13:58, para�ė: as naudoju jau pusantru metu prausikli, dar drekinanti veido losjona. O dabar dar nusipirkau ir valomaja kauke(anksciau pas ja veida valydavau, bet dabar sunku valanda isguleti ant nugaros
As labai patenkinta
As labai patenkinta
ir as noreciau
Kiti du super Bet reikia pasakyti, kad oda atrode super
O ir kosmetologe siule rinktis man krema normaliai ir sauseti linkusiai odai, bet uzsispyriau savo Gal toks kremas butu labiau tikes mano riebiai/ kombinuotai odai ?
Kur gauti prausiklio tokiomis talpomis ?
JUSSTE, 25 Vas 2009 - 14:42, para�ė:
JUSSTE, 25 Vas 2009 - 14:42, para�ė: O kur sios kosmetikos butu galima isigyti Vilniuje?
femina bona salonuose arba pas kai kurias kosmetologes, kurios dirba su sia kosmetika
Violetke, 16 Sau 2009 - 23:07, para�ė:
Violetke, 16 Sau 2009 - 23:07, para�ė: is kur tamsta perkate tokiomis talpomis? Labai noreciau didesnio kiekio talpa prausiklio nusipirkt
As perku is kosmetologes....