Įkraunama...
Įkraunama...

Germaine de capuccini

QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 06 02, 13:21)
Sunaudojau Pure T Zone kremuką. Nesužavėjo.
Oda išsilaikydao matinė gana ilgai, tačiau maloniai nesijautė tas kremas. g.gif

Man taip pat nors ir blizgesys neatsirasdavo, bet nepatiko kad tempia oda pasitepus. Labiau patiko Hydrasoin Fresh misriai odai mirksiukas.gif
Atsakyti
Klaipedoje galima isigyti sios kosmetikos Gabijos parduotuveje, Naujakiemio gatveje 4u.gif
Atsakyti
Mama naudoja "Eye Contour Wrinkle Defense", jai labai patinka.

user posted image
Atsakyti
na va as ir vel gryzusi is savo kosmetologes nesina kremuku sios firmos.sykart pasiule man su biosomomis Excel Terapy.ziuresim koks bus poveikis blush2.gif
Atsakyti
man irgi kažkada kosmetologė pasiūlė drėkinamąjį kremą veidui. dar atsimenu klausiau ar tikrai neužkimš porų,nes paprastai man nuo bet kokio kremo jos užsikiša. ji patikino,kad ne ne. nu ir ka? atidaviau broliui doh.gif
Atsakyti

Vakar draugė davė pabandyt - nieko pasirodė, bet nuo karto stebuklų nepajusi. Girdėjau apie šia firmą ir jos produkciją daug gero. Įdomu, o lyginant ją su CLINIQUE kosmetika, kuri geresnė (aš naudoju clinique)... Gal yra bandžiusių g.gif ... Norėčiau nuomonių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasmane @ 2008 03 01, 14:43)
sveikos, as irgi naudoju man patinka, super!!!
noriu paklausti gal kas naudoja Bioreaktyvatorius su Grynu Vitaminu C, nes atsiliepimu be galo daug geru, ar realiai pades papilkejusiai negyvibingai odai?
aciu smile.gif

as naudoju, gavau feminos dovanu kupona,pasiemiau procedura,o uz likusia kaina isiule man sia vit c priemone,na ir ka,man tai labai patinka,super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kordi @ 2008 09 29, 16:23)
Vakar draugė davė pabandyt - nieko pasirodė, bet nuo karto stebuklų nepajusi. Girdėjau apie šia firmą ir jos produkciją daug gero. Įdomu, o lyginant ją su CLINIQUE kosmetika, kuri geresnė (aš naudoju clinique)... Gal yra bandžiusių  g.gif ... Norėčiau nuomonių  drinks_cheers.gif

galiu palygint Clinique ir Germaine de capuccini prausiklius misriai odai. smile.gif
Tai va, mano odai Germaine de capuccini nepalyginamai geresnis. baigusi Clinique ir vel sita pirksiu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetke: 30 spalio 2008 - 22:41
Kur galima nusipirkti sios kosmetikos?
Atsakyti
Kaune:
Aušros g. 20, tel. (+370 37) 20 89 88

Labai mazas dekoratyvines kosmetikos pasirinkimas yra ir cia:
NATURE SHOP"- natūralios kosmetikos parduotuvėje Kaune:
Plc "Mega" , Islandijos pl. 32, Kaunas, Tel. (+370 687) 88646

tongue.gif biggrin.gif

As dabar nusipirkau matine krempudra. Man patinka, tiek tekstura, tiek efektas, tiek kvapas. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2008 12 11, 17:18)
Kaune:
Aušros g. 20, tel. (+370 37) 20 89 88

Labai mazas dekoratyvines kosmetikos pasirinkimas yra ir cia:
NATURE SHOP"- natūralios kosmetikos parduotuvėje Kaune:
Plc "Mega" , Islandijos pl. 32, Kaunas, Tel. (+370 687) 88646

tongue.gif  biggrin.gif

As dabar nusipirkau matine krempudra. Man patinka, tiek tekstura, tiek efektas, tiek kvapas.  thumbup.gif

kiek mokejai?
o megoj yra atskiras skyrius tos kosmetikos? ar kuriam gale prie rimi ar is kitos puses?
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 12, 12:22)
kiek mokejai?
o megoj yra atskiras skyrius tos kosmetikos? ar kuriam gale prie rimi ar is kitos puses?

Mokejau 50 su trupuciu... tiksliai jau nebepamenu kiek. g.gif
O Megoj yra Femina Bona parduotuve "Nature shop", ten prekiaujama ir kitu firmu kosmetika, bei yra kelios Germaine de capuccini dekoratyvines kosmetikos priemones. smile.gif
Atsakyti