Naudoju šios firmos kreminę pudrą. Kol kas ji man nepakeičiama, nors prieš tai esu išbandžiusi išties nemažai pudryčių, šita mano odai tiko ir man patiko idealiausiai
As taip pat naudojuosi "gulbyte". Dziaugiuosi atradus savo linija, nes su spuogais kariavau iki 29-neriu....
Dabar labai dziaugiuosi ir pas kosmetologe lankausi tik vos du kartus per metus, o jau apie spuogelius ivairaus pobudzio nei nekalu:)
Dekoratyvines kosmetikos turiu tik piestuka akims prasivesti, esu labai patenkinta, gerai laikosi, lengvai piesiasi ant akiu odos ir nenubega! Beja paskui su pieneliu labai lengvai ir nusivalo!
Dabar labai dziaugiuosi ir pas kosmetologe lankausi tik vos du kartus per metus, o jau apie spuogelius ivairaus pobudzio nei nekalu:)
Dekoratyvines kosmetikos turiu tik piestuka akims prasivesti, esu labai patenkinta, gerai laikosi, lengvai piesiasi ant akiu odos ir nenubega! Beja paskui su pieneliu labai lengvai ir nusivalo!
Gal žinot kur Klaipėdoj galima nusipirkt?
Man ir labai patiko Germaine de cappuccini, kosmetologė buvo davusi dieninio ir naktinio kremų mėginukų, skirtumas buvo akivaizdus, tačiau mėginukai baigės, o kur nusipirkt nebžinau
Gal yra Akropoly Sothys parduotuvėj
Man ir labai patiko Germaine de cappuccini, kosmetologė buvo davusi dieninio ir naktinio kremų mėginukų, skirtumas buvo akivaizdus, tačiau mėginukai baigės, o kur nusipirkt nebžinau
Gal yra Akropoly Sothys parduotuvėj
O kur Vilniuje prekiauja sita kosmetika?
QUOTE(Saulės-Siela @ 2007 08 05, 20:36)
labai ivairios,pvz PURE T SKIN,berods nuo 120 ..
So Delicate serijos irgi panasiai..
o tas vitaminukas C stebuklingas 1 serumo butelaitis mazytis apie 40 lt
jei labai reiketu,suzinociau visas kaineles
So Delicate serijos irgi panasiai..
o tas vitaminukas C stebuklingas 1 serumo butelaitis mazytis apie 40 lt
jei labai reiketu,suzinociau visas kaineles
As perku pas savo kosmetoleoge vitamina C (geltonas mazas buteliukas kuri reikia tepti 10 dienu) tai as is jos uz 20 perku.
Ner pas ja tokiu kainu. Na nebent pabrango
Dar pamasciau,nebent Jusu kosmetologe uz savikainike parduoda,uz tokia kokia gauna... pamaniau jei susirinktu keturios moteriskaites,tai kiekvienai tokia bonkute gauciau uz 25 lt (pas mus tokia savikaikine) ot ir atskleidziau firmine paslapti
Man tai pat labai patinka sitos firmos produktai, nors dar tik kelis isbandziau, bet tikrai nenusivyliau, zinoma, prangoki, bet geri tikrai.
man kosmetologe dave kremo meginuka reiks bandyt.. bet kiek paskaiciau cia jusu atsiliepimus kad geras dalykelis.. tik nzn ar verta mesti virs 50 lt....
bet juk tepsi ant savo veido tokiems dalykeliams taupyti tikrai neverta
QUOTE(Saulės-Siela @ 2007 09 17, 13:08)
Dar pamasciau,nebent Jusu kosmetologe uz savikainike parduoda,uz tokia kokia gauna... pamaniau jei susirinktu keturios moteriskaites,tai kiekvienai tokia bonkute gauciau uz 25 lt (pas mus tokia savikaikine) ot ir atskleidziau firmine paslapti
As labai noreciau, 2 tikrai buteliukus paimciau O gal butu galima suzinoti kur yra jusu centriukas? As noreciau sio gamintojo daugiau produkcijos isbandyti, bet nezinau kur Klaipedoje isigyti Labai noreciau stangrinamosios priemones krutinei