Visada turejau problematiska oda, bet pradejus lankytis pas kosmetologe, dirbancia su sia kosmetika, reikalai ZENKLIAI pagerejo!! Esu super patenkinta.
Dabar turiu krema Timexpert Rides ir tonika Royal Jelly. Prauksikli rekomendavo kito firmos, bet rezultatas gaunasi puikus!
QUOTE(lego76 @ 2010 06 17, 14:09)
labas
man kremas su vitaminu C nepatiko nors pavasari panaudoju ampules vitaminu C. Tiesiog dievinu gelini prausikli ( sita http://www.garbane.l...gel-150-ml.html ) jis sutraukia poras, 2-3 savaites panaugojus veidas ligus ir skaistus lieka (bent jau man) ,mazai reikia tat uztenka ilgai,, zinoma naujoju dar tonika ir krema ( vasarai pirkausi HYDRASOIN )
Vakar pirma karta buvau Femina bona kremuku pirkti ( seniau pirgdavau is kosmetologes ), likau patenkita nes viena lentynele buvo germaine de capuccini produkcijos 50% nuolaida
man kremas su vitaminu C nepatiko nors pavasari panaudoju ampules vitaminu C. Tiesiog dievinu gelini prausikli ( sita http://www.garbane.l...gel-150-ml.html ) jis sutraukia poras, 2-3 savaites panaugojus veidas ligus ir skaistus lieka (bent jau man) ,mazai reikia tat uztenka ilgai,, zinoma naujoju dar tonika ir krema ( vasarai pirkausi HYDRASOIN )
Vakar pirma karta buvau Femina bona kremuku pirkti ( seniau pirgdavau is kosmetologes ), likau patenkita nes viena lentynele buvo germaine de capuccini produkcijos 50% nuolaida
O kokia to nepatikimo priezastis? As dabar naudoju Hydrasoin kremuka, bet galvoju keisti i Vitamino C.
Neblogos nuolaidos.
Pas mane pasiulyme yra kremas uz ta pacia kaina + dovanu 2 vitamino c ampules.
Igrida, saunu, kad si kosmetika tau padejo.
Labas visoms, gal kuri turit kokiu atsiliepimu apie aukso nektara kunui? noreciau isigyti, bet nzn.kaip jis
QUOTE(akizif @ 2010 07 06, 22:16)
Labas visoms, gal kuri turit kokiu atsiliepimu apie aukso nektara kunui? noreciau isigyti, bet nzn.kaip jis
cia tik del grozio, be to, linkes tepti drabuzius. Oda atrodo svytinti, o parduot galetu gal platintojai, ar spa centrai, nes kosmetologai abejoju, ar su juo dirba
QUOTE(akizif @ 2010 07 06, 22:16)
fui, nepatiko
QUOTE(ditax @ 2010 07 06, 21:30)
fui, nepatiko
Del kokiu priezasciu jis tau nepatiko?
Sveikos merginos
Gal kuri zinot ku galima nusipirkti Germaine de capuccini lipo stock Girdejau , kad superinis dalykas
Gal kuri zinot ku galima nusipirkti Germaine de capuccini lipo stock Girdejau , kad superinis dalykas
QUOTE(vog @ 2010 08 27, 12:37)
Sveikos merginos
pas kosmetologes, dirbancias su sita kosmetika arba Feminoj Bonoj.
[quote=solimar,2010 11 22, 12:55]
Kartais pabunu isdavike , bet visgi griztu prie "gulbytes"- man ji pati paciausia mano misriai odytei
kokias priemones naudojate? mano oda taip pat misri ir noriu issigyti priemoniu sios firmos taciau nezinau kurias gal ka patarsite ? esu naudojusi emulsija su vit C ir kauke taip pat su vit C likau labai patenkinta .
Kartais pabunu isdavike , bet visgi griztu prie "gulbytes"- man ji pati paciausia mano misriai odytei
kokias priemones naudojate? mano oda taip pat misri ir noriu issigyti priemoniu sios firmos taciau nezinau kurias gal ka patarsite ? esu naudojusi emulsija su vit C ir kauke taip pat su vit C likau labai patenkinta .
Gal kuri galėtų pasakyti,kur Kaune galima nusipirkti sios kosmetikos?Kazkada bandziau pilingą,labai patiko,bet dabar nerandu,kur Kaune nusipirkt
Kadangi mokiausi kosmetologijos su sia produkcija, tai galiu isskirti keleta labai geru produktu : labai geras yra valiklis akiu ir lupu, dar labai patiko balinanti kauke, sausai odai Age Defense kremas super, drekinantis kremas is Option serijos.