Įkraunama...
Įkraunama...

Germaine de capuccini

QUOTE(susidomejus @ 2010 02 19, 21:48)
Galiu paklaust del rinkiniu, jeigu reikia. Pries Naujus buvo visokiu rinkiniu.

Parašiau AŽ 4u.gif
Atsakyti
O gal kas nors žinote,kur galima būtų nusipirkti šios firmos odą valančios kaukės su dumbiais [spirulina]?Kažkada man darė tokią procedūrą Trasalyje,laaabai patiko,tik kažkaip toloka nuo Vilniaus iki Trakų dėl kaukės važiuot ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 02 21, 21:32)
O gal kas nors žinote,kur galima būtų nusipirkti šios firmos odą valančios kaukės su dumbiais [spirulina]?Kažkada man darė tokią procedūrą  Trasalyje,laaabai patiko,tik kažkaip toloka nuo Vilniaus iki Trakų dėl kaukės važiuot ax.gif .

Ar tikrai sitos kosmetikos ta kauke? Su spirulina kauke yra STYX kosmetikoj, kiek zinau.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 21, 23:08)
Ar tikrai sitos kosmetikos ta kauke? Su spirulina kauke yra STYX kosmetikoj, kiek zinau.

Indelio nemaciau,kosmetologe taip sake...Gal ,sakau,kalbos liapsusas isejo blink.gif .O ta STYX tokia sodriai zalia kaip gumine gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 02 22, 12:46)
Indelio nemaciau,kosmetologe taip sake...Gal ,sakau,kalbos liapsusas isejo blink.gif .O ta STYX tokia sodriai zalia kaip gumine gaunasi?

taip ir akis ir lupas uzdengia, paskui nuima viska, lieka tokia zalia guma.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 22, 17:59)
taip ir akis ir lupas uzdengia, paskui nuima viska, lieka tokia zalia guma.

Kazin,ar yra sansu jos kur nors nusipirkt paprastam mirtingajam be kosmetologo licencijos g.gif .Kiek pagooglinau,tai yra visko sociai,tik ne spirulinos verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 02 22, 18:19)
Kazin,ar yra sansu jos kur nors nusipirkt paprastam mirtingajam be kosmetologo licencijos g.gif .Kiek pagooglinau,tai yra visko sociai,tik ne spirulinos verysad.gif .

Tai kad ja uzdet tikrai reikia moket ir viena sau nepasidarysit. Maciau ja tik parduodama profesionalams. O kodel jinai jums taip patiko, koks efektas?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 22, 23:34)
Tai kad ja uzdet tikrai reikia moket ir viena sau nepasidarysit. Maciau ja tik parduodama profesionalams. O kodel jinai jums taip patiko, koks efektas?

Viskas yra ismokstama,viskas yra padaroma[minedas taip sake ax.gif].O patiko todel,kad taip gerai isvalo oda ir sutraukia poras,kad galeciau kokio kremo reklamai fotografuotis be fotoshopo.Be to,oda jokiu problemu nekelia dar kokias 3-4 sav.Jokio riebalavimosi,spuogavimosi,issausejimo ir kt.marazmu.Dariausi keleta kartu ir visada efektas buvo toks pats.Turbut reiks bandyt ta kauke su alijosium ir purvu,gal nors dalelyte ano gerio pavyks isgaut.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2010 02 23, 19:03)
Viskas yra ismokstama,viskas yra padaroma[minedas taip sake ax.gif].O patiko todel,kad taip gerai isvalo oda ir sutraukia poras,kad galeciau kokio kremo reklamai fotografuotis be fotoshopo.Be to,oda jokiu problemu nekelia dar kokias 3-4 sav.Jokio riebalavimosi,spuogavimosi,issausejimo ir kt.marazmu.Dariausi keleta kartu ir visada efektas buvo toks pats.Turbut reiks bandyt ta kauke su alijosium ir purvu,gal nors dalelyte ano gerio pavyks isgaut.

Aciu, po Jusu pasisakymo, idemiau studijuosiu Styx kosmetika smile.gif Ja iveza irgi Femina.
Atsakyti
Man rodos, jog kažkada girdėjau apie šios firmos pudrytę. Ar yra toks daiktas? Gal kas bandėt? 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri bandė kremą su vitaminu C? Koks poveikis? Norėčiau pavasariui nusipirkti, nes vitamino C ampulės tai laaaabai patiko. Mano oda mišri. Daug kremų esu bandžius (kalbu apskritai, ne apie GERMAINE kremus), bet dauguma jų man palikdavo riebią plėvelę, nors vietomis yra stiproki odos išsausėjimai. Žodžiu laukiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
ampulytes tai liuks, na o kremas prausiklis tonikas kuri naudoju kazkokio ispudzio didelio nepaliko, niekuo laba ipatingo po kiek kosmetologes jums parduoda ampules
Atsakyti